![]() |
Re: AG 88 PVA
1 Attachment(s)
Quote:
|
renault 25.
|
Este luata de pe un Renault Espace, este cod NG3, au fost montate si pe 25 si 21. Grupul este 9x34.
|
frumoasa masina!! am vazut si dacia galbena la universitate in pitesti , felicitari .
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
|
cum poate sa arata pva :nosebleed
cine a castigat? aia galbena sau aia albastra :lol: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Finish-ul l-am trecut eu primul, dar asta ca a pus Velo frana ca nu avea unde sa franeze, avantajul sau fiind de aprox. jumatate de metru. Imi pare rau ca nu ne-am mai dat sa vedem clar daca e de masini sau piloti diferenta.:))....per general au fost niste liniute de rahat din punctul meu de vedere, o zii pierduta de pomana.
https://www.youtube.com/watch?v=mDNak...ature=youtu.be La inceputul filmarii se vede unul din organizatori cum arata spre masina lu' Velo si ii spune celui de la start sa ne transmita sa le lasam usor...ca de sunt dacii.....si apoi eu certandu-ma cu cel de la start.:-P https://www.youtube.com/watch?v=FUWtJ...ature=youtu.be |
cam puturoasa cutia pe partea stanga,felicitari pt ''liniuta''...
|
nu a fost cea mai buna zii a mea, insa daca cronometrarea a fost corecta pe cea mai buna mansa timpul scos a fost de 14,72 cel mai bun de pana acum, in rest ratari de trepte, plecari proaste. Probabil de la oboseala, s-a lucrat la masina pana la 3 noaptea datorita unui rahat de ureche de prindere a cutiei care s-a rupt.
http://videonews.antena3.ro/video/au...0FanI.facebook |
Vei veni la tulcea la etapa urmatoare ?
|
6 Attachment(s)
Tulcea este pt. masini de Drag cu adevarat, masina mea a fost facute de mine si pt. mine cum am vrut eu, pt. placerea mea , nu e ce trebuie la Tulcea. pana nu va primii turbo nu va mai fii prezenta la nici o competitie. Am vazut ce poate, sunt multumit de ce a iesit!
|
Cica ai batut si un BMW? :)) Amu' te vazui la Antena. Faina masina, chipes propretaru'. Bravo, bravo!!!
|
2 Attachment(s)
Si de la mine doua poze.:D
Da, a batut BMW ca sti cum e, sunt multi d'aia cu 1.6 care nu mai pot de smecheri:D |
8 Attachment(s)
old school cum s-ar spune..:)
|
Quote:
|
Nu este de breck. poate par in poze mai lungi...
|
Quote:
|
Am dat cu spray de zinc. Nu am mai avut rabdare sa le vopsesc sa arate si ele a jante calumea, dar le fac si cu gumele pe ele, nu este problema. Pana atunci tre sa ma decid cum le fac.
|
frumos domnu ;)
|
Deci arata fenomenal jantele astea pe masina!
Putin aranjate si e perfect! Bravo ma! |
ce dimensiuni sunt 8j ?
|
da 8 J
|
Cat te-a costat sa le faci? Vreau sa imi fac si eu un set dar in Craioiva nu am gasit pe nimeni sa se bage la "latit" de jante.
|
am eu doua bucati de vinzare dar nu trimit prin posta, vii si le iei ...scuze de off topic
|
Vorbiti cu userul Afs-Cot. El le-a facut si ii multumesc pe aceasta cale. :)
|
Quote:
@AG 88 PVA iti multumesc mult pentru informatie, i-am si dat add. Apropo, super masina, imi place mult de tot. Bafta in continuare! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cam asa ma gandeam si eu. ;-)
|
Alex eu zic ca ar arata frumos si cu jantele vopsite un visiniu inchis si capacele crom :D
|
sunt de logan jantele?
|
Da de logan au fost.
|
3 Attachment(s)
Ceva poze de ieri...:)
|
Quote:
|
Eu am vrut sa le fac asa. Cum zici tu ieseau urate. Si s-au incaltat relativ usor.
|
cum arata masina ta....... i hate u :dribble:
|
Arata intr-un mare fel! Felicitari! Pacat ca nu a fost in apele ei pe proba de indemanare.
|
Nu ea nu a fost in apele ei, pilotul a avut apele tulburi. Cu piciorul drept cusut si pansat nu stiu cat de bine poti pilota.... insa nu m-am putut abtine. Si nu m-au ajutat nici anvelopele, sunr vechi de 12 ani. Le-am imprumutat doar ca sa fiu prezent pe acolo, nicidecum sa ma dau. Si plus de asta intoarcerea la 180 era prea periculoasa si nu am vrut sa fortez mai mult stiind ca nu am nici aderenta prea buna am preferat sa ajung cu masina intreaga acasa. De altfel la ultima proba nici nu m-am mai dat.
|
ce jante frumoase ai la masina
ale cui sunt si de unde le -ai imprumutat ca vrea si eu |
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning