![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
La expozitie vor fii stric DACII 1300,restul sunt bine venite ca spectatoare! Bravo Bogdane retusurile erau asteptate de mult,a iesit bine ! |
inscrierile pentru acest eveniment unde se pot depune?
|
Un sfat:da radiatorul jos si da-i un spray negru lucios.O sa-i schimbe aspectul;).Bafta
|
Quote:
|
nu se incinge asa tare, totusi treaba lui e sa raceasca
|
dacia remat :)
|
Quote:
|
nu mai sosesc odata jantele alea???:D
|
Quote:
|
Quote:
Bolidule,crede-ma ca mie mi s-au lungit urechile de atata asteptare..sunt 3 saptamani deja..si cica luni sau marti saptamana viitoare le vin jantele:rolleyes2..daca am vrut model care nu era pe stoc ce sa fac..astept noul lot. Oricum,semipuntile fata apar in week-end8) Nici cu electroventilatorul nu am avut noroc,abia azi sper sa am noroc si sa se potriveasca pe masina modelul achizitionat(tot azi);)..incet si cu rabdare..important e sa fie toate gata pana pe 7 Mai:-) |
Ce intepaturi da Andreea13. Si la Logan putem sa spunem Dacia BRD CREDIT.
Bafta in continuare cu masina ! |
Quote:
off,deabia astept sa le vad pe masina(jantele) |
3 Attachment(s)
Se pare ca am tras lozul castigator si in sfarsit am gasit un electroventilator suficient de compact incat sa intre intre radiator si motor:D..sa nu mai zic ca e mult mai eficient, fiind unul de A.C de pe un VW Passat 2003:rolleyes2
Cu cateva mici modificari la carcasa se va aseza perfect pe radiator. Si daca tot trec la electroventilator am sa pun fulie de Nova la pompa de apa;) Maine ne vedem pe la 4 Tuning Days iar de luni ma apuc iar de treaba:-) |
Quote:
ala de passat n u era bun, si era si carcasa sparta. asta e de ford mondeo cred!:D |
Cred ca incapea si unu de berlina, nu trebuia sa o dai in modernisme de astea :)
|
sau de SuperNova sau Slz.este mult mai ingust decat acesta....in fine, e bun ca merge.:D
|
Ala de nova are elicea subtire, da iti trebuie cam mult loc pt el. Am avut eu de nova si nu incapea, statea lipit motorasul de bloc.
|
Pacat ma ca nu tiai adus masina...chiar doream sa o vad...live...:( pacat...poate la tuningfever
|
Bogdan, tu aveai jante dunlop pe 4,5 si din intamplare nu mai ai una, sau nu stii pe careva care are de vanzare o janta dunlop sau fergat pe 4,5? Am doar 3.
|
am eu o janta Dunlop care cred ca ii pe 4.5.Lasa un id sau nr de telefon daca doresti sa vorbim.
Felicitari Bogdane pt masina.Abia astept sa o vad live la Brasov cu noile jante. |
Quote:
|
Eu cred ca bogdan nu a fost cu Daciana,ci mai degraba cu Opelu.Dacia care a vazut-o keemo cred ca era accea care seamana cu a lui Bogdan,tot albastra, tot dungi gordini numai ca are jante in 5 spite,si pe proprietar daca nu ma insel ii se zice morocvior.Daca ma insel ,sa ma corectati.
|
4 Attachment(s)
Quote:
Si e adevarat ca mi-au mai zis unii ca "mi-au vazut masina" parcata pe afara..oare sa fie o a treia Gordina albastra:?::???: Cat despre electoventilator e mult mai eficient acesta decat celelalte doua incercate,care in primul rand se loveau de capacul distributiei;) Onyx, nu mai am nici-o janta Dunlop de rezerva..4 au fost:rolleyes2 Poate la Tuningfever va fi prezenta..acum nu era apta sa stea langa RNO:-) Si, pe cand unii s-au intors de la 4TuningDays cu poze,filmari,reviste si amintiri frumoase eu am adaugat si un upgrate mecanic,f important pentru urmatorul pas;)8) |
asta nu e mecanica de pe abg?
|
Quote:
|
bine ca ti-ai gasit gata facute , nu a fost nevoie sa le "impletesti" tu
|
Quote:
|
Quote:
Da Cocot, mi-a dat mesaj vineri noaptea la 01.15 ca e gata treaba iar sambata dimineata ne-am intalnit in Bucuresti:-)..acum jantele sa vina si..intalnirea de pe 9 Mai8) |
cate confuzii face batrana mea :)) a mea era parcata in fata la romexpo nu era nici NIG nici RNO nici WRC era doar DFN :))
bafta bogdane |
rog pe nenea ABG sau pe tine Bogdane sa spuna ce impletitura de planetare e pe acolo.
|
sa inteleg ca aceste fuzete sunt de pe papuc diesel?
|
capul la roata.... e de nova, axul e de diesel si cam atata
|
5 Attachment(s)
Ce se poate face cu 3 platbande de inox si un volan de sacrificiu?
Si cu mici modificari am reusit sa montez electroventilatorul pe radiator si totul pe masina, ramanand si un spatiu "de siguranta" pana la motor;)...problema e ca in timpul lucrarilor din seara asta m-a intepenit deodata mijlocul..sper sa-mi treaca repede si sa nu ma tina prea mult departe de lucrari..:rolleyes2 Da Dmo Mihai, sunt fuzete de Papuc Diesel. |
frumoasa masina ...abia astept sa fie gata...cu jante cu tot :D
"p.s : ....mai vine o masina langa gordina asta ? " :lol: pacat ca nu ai fost la 4tuning days cu ea....bafta in continuare si sper ca tot ceea ce iti propui sa se indeplineasca pt ca ai o masina pe cinste |
in sfarsit compartimentul motor arata si el cum trebuie!abea astept sa o vad LIVE la Brasov!
|
Stiu eu Bogdane ce ai gandit u noapte:lol:, un volan si 3 platbande = volan gordini;) .Spor la munca si sper sa reusesti sa il faci, ca simplu nu este. Mai ales ca la imbinarile din platbande si volan va trebuii imbrcat cu ceva..Frumos facut pe la motor.:D
|
Quote:
Multumesc:-) BTL,la sfarsit sudurile vor fi atent polizate si cercul exterior imbracat in piele cu cusaturi8)..dar va mai dura ceva pana sa-l fac,deocamdata prioritatile..;) |
stiu ca o sa te intereseze: https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/119015-vand-dacia-1300-piese-rare.html
|
3 Attachment(s)
Quote:
La schimb cu unul romanesc, luat de la dezmembrari..:rolleyes2 |
Quote:
ohooo ... raritate ... frumos, foarte frumos.. apropo, nu vreau sa rasucesc cutitul in rana, dar de jante nu se mai aude / nu ai mai aflat nimic ? totusi ... dureaza cam mult livrarea |
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning