Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

NEo007 15-03-10 21:08

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Si eu vreu la Vik :) Asa ca daca e ceva, sa scrieti pls :)

morghen 15-03-10 21:40

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by lucster (Post 3185937)
Un organizator bun trebuie sa trateze oaspetii ca si cand ar fi niste cretini fara nici un fel de simt al directiei. Adica sa puna un semn de genul

CARNATI --------->

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: crezi ca n-ar mai fi nemultumiri in legatura cu organizarea ? :lol:

NEo007 15-03-10 21:55

In RO ca un eveniment sa fie un succes trebuie sa aibe mici, bere si femei :lol: Masinile sunt pe locul 2 :D

Black Pearl 16-03-10 01:01

38 Attachment(s)
Felicitari participantilor! Felicitari castigatorilor! Sa speram ca editia a II-a va iesi si mai bine.

Felicitari Dari pentru locul III :)

https://www.youtube.com/watch?v=tmbH1pH1sVk

https://www.youtube.com/watch?v=VmbhjQvzWKc

predescu 16-03-10 01:37

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 3188308)
Felicitari participantilor! Felicitari castigatorilor! Sa speram ca editia a II-a va iesi si mai bine.

ce supraveghea politia de acolo de sus:):lol::lol::lol::?::?::?:

ar80rau 16-03-10 07:33

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 3188308)

multumim LILI pt poze si bineinteles pt sprijinul tau acolo la START/FINISH unde ai indurat frig si vant :sad:...si ai mai putea sa pui(bineinteles daca a facut cineva) pozele cand te-a plimbat nene ala cu mitzubishi:D:D...abea astept etapa II

calinpetco 16-03-10 10:37

pfoai da ce vreme e afara... cred ca punem patine pe masina daca vrem sa mergem la vik...

si apropo, cum pana mea vine aia 40 de lei pe ora pe masina!!!?? pai daca ne adunam 10 masini ce facem? stam 10 ore acolo???????? ...romanieeeeeeeeeeeee

PinkProbeLady 16-03-10 11:04

Multumim mult pentru poze Lili si pentru sprijinul pe care ni l-ai acordat tutoror la start/finish cat ca era un frig cumplit.

Calin@ ne adunam mai multi si stabilim cate ore stam, 3-4-5 si ne face un pretz per total, dar trebuie vorbit din timp deoarece domnul este din oradea si vine special pentru noi pana aici :)

rangerxtr 16-03-10 11:14

vedem cum facem ca oricum nu prea poti face mai mult de vreo 15 ture in forja ca ramai fara cauciucuri....deci ca sa te dai o ora sau ai vreo 3 schimburi de cauciucuri sau conduci ca la mormantare!!!vorbim cu aia....si ne intelegem

P.S. nu mai suport esp ul asta ......el se reactiveaza ....cum naiba sa fac la fiecare curba sa il dezactivezi din nou....faina treaba.....e bun pe gheata dar ar trbui sa poti sa il dezactivezi de tot, dar vad ca si la masin tari (ferrari...F16\inainte de secolul acesta\) au acelasi problema....adica nu poti cu totul sa dezactivezi esp-ul..... prevad ca in viitorul apropriat o sa cautam masini vechi ca sa putem conduce cu adevarat masinile ca deja electronica asta scade mlt sadifactia si controlul masini ....o sa ajungem sa mergem ca si cu tramvaiele....nasol pt pasionatii.....astai era noastra ...e pe sfarsite!

P.S. 2 asa ca sa ma laud din nou pt prieteni...azi dimi am mers spre pecica si pe drum am depasit pe dreapta soferi adormiti care nu tin partea dreata spre piata de masini...si ma intalesc cu mcv ul cop!(el pe partea in sens invers)sper sa nu fiu pe you tube cu bonus... asa gata cu lauda.....concluzia mea este imi cumpar un oldies but goldies ...care nu depaseste limita normala

calinpetco 16-03-10 11:26

alex, parca te si vad c-o broscutza! :)

legat de evenimentul de sambata-duminica, am si eu cateva poze si filmulete, astazi sper sa apuc sa le "conglomerez" intr-un montaj...

ar80rau 16-03-10 11:50

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 3189177)
alex, parca te si vad c-o broscutza! :)

legat de evenimentul de sambata-duminica, am si eu cateva poze si filmulete, astazi sper sa apuc sa le "conglomerez" intr-un montaj...

asa mai calinutzule...chiar asta vruiam sa zic sa faci ceva cu pozele si cu filmuletele...sa vedem si noi ceva frumos.

ps: vreau si eu pozele si filmuletzul cu mine si needitat :D

calinpetco 16-03-10 11:53

din filmulete n-o sa tai nimic, le bag in montaj asa cum sunt... oricum nu te astepta la cine stie ce calitate la filmulete ca nah, e camera foto si e si ea batrana...

rangerxtr 16-03-10 11:59

https://www.youtube.com/watch?v=Sn-hUsyDpP8

cam asa cand e gata

calinpetco 16-03-10 12:04

pfooooaaai, ce tare-i broasca!!! nah asa ceva chiar mi-ar placea sa vad!!!!

ar80rau 16-03-10 12:26

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 3189286)
din filmulete n-o sa tai nimic, le bag in montaj asa cum sunt... oricum nu te astepta la cine stie ce calitate la filmulete ca nah, e camera foto si e si ea batrana...

nu conteaza cum iese numa sa fie :D:D

NEo007 16-03-10 13:07

RangerXTR, poate ai ceva siguranta de la ESP si ABS si o scoti si gata :lol: te dai cateva ture cu becurile aprinse pe bord si dupa o pui la loc si totul e ok :) La unele masini noi se poate scoate de tot ESP, like mine :) La tine daca ti cateva secunde, de exemplu 5 pe ESP OFF nu ramane dezactivat?

calinpetco 16-03-10 13:24

daca-i scoate siguranta de la ESP, mai mult ca sigur nici nu-l mai lasa calculatorul sa-i dea in gura... plus ca se alege cu erori...

NEo007 16-03-10 13:32

La e46 320d merge perfect fara siguranta si poti sa-i dai in gura cat vrei. Si dupa ce o pui la loc, se sting becurile. Diagnoza nu i-am pus sa vad daca raman erori dupa :lol:

calinpetco 16-03-10 13:33

raman erori, 100%.

baubau_arad 16-03-10 17:43

Stie cineva cine aduce si monteaza kit-uri turbo in ARAD ?

alexalfa2006 16-03-10 18:09

ce s-a mai scris pe aici in 2 zile, ce ziceti de 27.03.2010 pe circuit , cade intr-o sambata?

rangerxtr 16-03-10 18:21

vb maine la opel sa intreb ce zici ei....,ca de stricat ma pricep..

- raspuns pt neo: da se dezactiveaza dar la primul derapaj chiar cand intri ca lumea in drift el se reactiveaza!!!!!si te redreseaza brusc.....e facut pt soferi de duminica....las ca imi fac eu una doar de rupere!!!(ieftina )am gasit deja cum....surprize!

NEo007 16-03-10 18:40

Baubau, de adus daca vrei de pe net iti pot aduce orice vrei.. De montat cunosc si persoane care iti pot monta. Depinde la ce bani vrei.

Alexalfa...in 27 e prima legala din Ungaria si voi merge acolo.. eu m-am gandit de weekendul asta pe circuit, 20 martie, se anunta 14 grade si soare :-?

baubau_arad 16-03-10 18:52

[QUOTE=NEo007;3190836]Baubau, de adus daca vrei de pe net iti pot aduce orice vrei.. De montat cunosc si persoane care iti pot monta. Depinde la ce bani vrei.

pai da-mi te rog ceva directionare pe net sa vad unde naiba a caut
kit turbo pt bmw e36 318 is motor m42
merci

rangerxtr 16-03-10 18:57

3 Attachment(s)
in final au ajuns....un mic cadou pt masinuta inainte de plecare....sa se bucure si ea!

P.s> 20 martie mi e bine! maine merg sa vb acolo sa vad

alexalfa2006 16-03-10 19:04

ii ok si pentru mine 20 martie, o ce noutati alex, te sun maine sa vad daca ai vorbit la Las Vegas

NEo007 16-03-10 19:26

Baubau ti-am dat PM. daca vrei dami add si pe yahoo: neo007rx4

Gianny23 16-03-10 21:26

Sa anuntati cand va fi urmatoarea intalnire la Las Vegas ;)
mersi

NEo007 16-03-10 22:38

Cine ma ajuta si pe mine? Imi trebuie de la K&N part number asta: 99-5003EU. E kitul de curatare pentru filtre sport. Nu m-as complica sa iau de pe net. Mersi.

PinkProbeLady 16-03-10 23:44

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3191968)
Cine ma ajuta si pe mine? Imi trebuie de la K&N part number asta: 99-5003EU. E kitul de curatare pentru filtre sport. Nu m-as complica sa iau de pe net. Mersi.

Suna la Log din timisoara, mai mult ca sigur au pe stoc. Daca vrei sun eu si intreb si mi-l trimite.

alex SPD 17-03-10 02:30

[QUOTE=rangerxtr;3190913]in final au ajuns....un mic cadou pt masinuta inainte de plecare....sa se bucure si ea!

Ca ale mele 8) Sa le folosesti sanatos fara incidente neplacute :D

predescu 17-03-10 03:11

[QUOTE=alex SPD;3192410]
Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3190913)
in final au ajuns....un mic cadou pt masinuta inainte de plecare....sa se bucure si ea!

Ca ale mele 8) Sa le folosesti sanatos fara incidente neplacute :D

ce inseamna sa nu ai somn de obicei la ora asta:D:D:D alex spd cred ca visai cand ai scris:D:D:D:D:D:D

ar80rau 17-03-10 07:24

si eu am auzit ca in weekend ajunge pe la 16 grade cu plus...si pt mine e ok sa mergem sambata...interesati-va si vb vineri la patinuar sau postati aici pe forum...
@alex...super jantele sa le stapanesti sanatos fara probleme.

rangerxtr 17-03-10 08:00

neata da am uitat sa scriu sa se bucure ea (masina si eu sa injur cand intro in gropi!!!hhaahdaca se incalzeste asa cred ca o fii interesant cu caciucurile de iarana........not!

rangerxtr 17-03-10 08:25

asa si o intrebare, unde ziceti sa ma duc sa schimb rotile...ca am fost in multe locuri si sincer nu sunt multumit nici la pret si nici la indemanare! eu am facut la leodor,dumiwest,si acela din aradul nou pe dreapta...unde zici e cel mai ok pret calitate! mersi anticipat!

absstrakt 17-03-10 09:13

langa generala 4 pe colt..te costa vreo 80 de lei schimbatu cu tot inclus echilibrat etc dar au aparate calumea si lucra oameni care se pricep

calinpetco 17-03-10 10:02

dah sa ma kk pe youtube... m-am koit atata cu montaju ala si mi-a iesit de 13 minute si vezi doamnei iutubu' nu te lasa sa pui mai lung de 10.... 'tu-i mama ma-sii!!!! iara tre sa-l refac...

alexalfa2006 17-03-10 14:45

of of caline ia trimite-le un e-mail la aia cu youtube-ul, alex ai vorbit la Las Vegas?

rangerxtr 17-03-10 15:37

asa am vb nu acolo ca nu era nimeni pe acolo batai frasu.....tot mam invartit pe acolo si nimica si cu masina mai un pic si ma bagam pe pista....in plus am avut fericirea sa ma lase pare ca alternatorul(maine aflu mai exact!) deci fara masina......mai bine lua foc...asa era dauna totala! cam asa....noroc ca am garantie extinsa!macar atata...azi zi de doliu...am condus 10km far curent sareau acurile....bordul se aprinde se stingea...servo nimica abea cu 2 mainii si un picior intorceam volanul!....asteptam doar sa plezneasca tot si sa iasa flacari! numai asa puteam sa fac un gratar cu GTC-ul!

alexalfa2006 17-03-10 15:40

ii in garantie, ti-o rezolva baietii de la opel, si nu ai gasit pe nimeni pe acolo pana la urma? Ramona ai tu vreun nr. de telefon ?

All times are GMT +2. The time now is 15:59.

- Copyright 2026 4Tuning