![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
bani n`am da pot ajuta cu niste haine. da`mi un buzz pe messenger;)
|
Quote:
|
aseara am fost si eu cu adytzu si ionut gbp in parcarea subterana de la mall., inca de la intrare am intalnit probleme, pentru a intra in parcare a fost nevoie sa fac 2 manevre, era prea ingust, aleea la fel e prea ingusta + ca la iesire tre sa ai jeepan, am atins de am crezut ca am lasat toba acolo, erau unii saracii cu un seria 7 si un audi a6 au stat 10 min sa iasa, e prea abrupt..deci de cacao
|
|
Quote:
|
Ma Indoiesc Sa Nu Fi Vazut Eu Bine !!!!!!
|
da...:lol::lol::lol::lol: trafy sa le povestesti si lor cu intalnirea noastra de gradu 0 cu Garcea , caruia ii trebuia ochelarii mei sa vada intersectia...
|
Quote:
|
Quote:
|
va rog si eu ceva....imi trebuie niste dimensiuni de parbrize la urmatoarele masini pt parasolare:
Corrado vr6 Mitsubishi Evo Passatu lu TT Peugeot 206 Opel Corsa Subaru WRX Care stiti pe unde sa cautati pls ca sa dam drumu la club ma repede. |
Quote:
p.s. revin cu dimensiunile indata ce se opreste ploaia :P |
pai despre corsa ta e vb nu te`ai prins? :))
|
ati auzit ceva despre un sediu asemanator cu "Expertdetailing" , care IONIZEAZA geamuri ? in valcea ?
|
incearca la centru de parbrize, cum treci acia jos la halta pe sub ala imediat pe dreapta prima curte
|
nu le ioniza mai bine pune folie... am inteles ca acuma pun si la vl autorizata nu numai la expert... cica si cei de la vip :)
|
eu pe a mea vreau folie, si cred ca la VIP o sa apelez 8)
am un var cu un golf 3gti, care zicea ca ar dori sa le ionizeze |
ai zis cuvantu magic:X iara mi`ai amintit:(
|
Quote:
dp cum am promis, dimensiunile parbrizului de corsa: latime partea superioara: 107cm (unde vine parasolarul) latime partea inferioara: 128cm inaltime: 78cm |
parcarea de la mall oricum e de cacao ........ promisesera ca o sa faca cu 200 de locuri ..... din parti :(
|
ok, sa fac rost si de celelalte dimensiuni si sper sa`i dam drumu :)
|
neputand sa fac spam pe thread-ul dedicat lui TIR, am sa scriu aici despre DannyKid...
postul asta ii este direct adresat observ ca in ultima vreme vorbesti extrem de mult in plus...am sa-mi spun parerea aici si sper sa nu o vezi ca pe un motiv sa pleci, dar sa intelegi totusi ca devii enervant/stresant/agasant etc... eu deja am o varsta, unii o sa spuna ca dau in mintea copiilor...dar consider ca atata timp cat te afli intr-un grup, conteaza pentru toti ceea ce faci, si poate pe toti ii influenteaza actiunile tale... mie personal nu prea mi-au placut multe faze...precum atunci cu "hai facem si noi niste curse ?!" cand toata lumea statea relaxata si vorbea... tu ai 16 ani pustiule...n-ai masina...dar ai venit la noi ca si cand am fi din FnF ca sa facem curse ca asa vrei tu...crede-ma, te-ai uitat prea mult la filmele alea...ai devenit prea credul si asa zic toti pustii ca "vai mama ce tari sunt astia, fac curse"... nu vreau sa mai aud texte din alea cu "am inteles" ca asa ai zis mereu cand am incercat sa-ti explic cu calm ca ceea ce crezi tu e aproximativ eronat...si ca noi nu suntem decat un grup de PRIETENI care ne intalnim...si punct...faptul ca ne intalnim si aducem si masinile dupa noi nu inseamna ca avem o viata underground cu curse ilegale si zeci de mii de euro pe noapte castigati din astfel de curse...pentru treburi din astea revezi seria FnF... mie personal mi s-a luat...si asta incepand de la faza cu pozele pe hi5...si nu sunt singurul de parerea asta, doar ca noi fata de tine avem prea mult bun simt si ne mai tinem gura... dar zi de zi cand apuc si eu sa intru pe aici...vad ca tu faci posturi...si nu orice fel de posturi...ci posturi dampixulea...doar de dragul de a te mai baga in seama...si noi postam mult...poate discutam de ceva, poate vorbim de-o intanire, poate pur si simplu aberam legat de vreo poza...dar tu chiar aberezi legat de aproape orice... primesti destule warn-uri de la trafy dar totusi nu intelegi nimic...desi ne zici mereu ca ai inteles, ca avem dreptate si etc...ti se pare ca avem 10 ani ? ti se pare ca suntem in clasa a 4-a ? sau ca suntem nascuti ieri ? in general cand zicem ceva, nu vorbim in plus sau ca sa ne aflam in treaba... in fine, nu o sa reiau toate treburile pe care ti le-am spus mai demult...eu consider ca noi te-am respectat pe tine desi suntem mult mai mari ca tine si am fi putut la fel de bine sa te ignoram...consider ca ne-am purtat frumos, ba mai mult te-am luat cu noi pe unde am fost...e o vorba: respecta si vei fi respectat...eu nu vad respectul tau pentru altii...nu tre' sa ne respecti doar ca suntem mai mari sau ce-ti mai trece tie prin cap...e pur si simplu respectu' dintre oameni...bunul simt...etc... anyway, deja m-am plictisit de scris...sunt 90% convins ca nici in continuare nu vei intelege...dar sper totusi, vorba aia, speranta moare ultima ;) iar pentru restu'...abia astept sa vad MR la Valcea :) :D |
p.s.: as vrea sa va spuneti toti parerea:oops:
|
Quote:
Posturi putine dar cu consistenta, vorbit mai putin, intalniri... Iti sugerez ceva: Gandeste-te ca noi nu suntem aia "mafioti" , gandeste ca noi NU avem masini. Oare ai mai sta cu noi?? Sa fi sincer cu tine insuti cand iti pui intrebarea asta.Daca da, de ce?? Pentru ca ne intelegem bine sau pentru ca e pur si simplu "kewl" sa stai cu astia mai mari? Eu ti am mai explicat tie odata ca noi nu suntem "ilegalisti" ... In rest, a cam spus alexica totul... A, si sa nu crezi ca asta e un atac la persoana ta, este un fel de linie de ghidare in comportamentul tau viitor, dar este la alegerea ta daca te vei conforma sau nu. |
the bitch has a new friend :))))))) :-"
|
lasand la o parte certurile pentru moment...
nici n-am idee ce zi e azi... dar cine merge la un suc, ceva ? |
Quote:
|
Quote:
|
stie cineva daca pe numerele rosii pe care le`am platit la dealer , mai primesc inapoi ceva bani la predare la politie ?
|
Quote:
|
pai daca nu imi dau banii pe ele, pot sa le pastrez doar le`am platit :)
auzisem ca daca le predau la politie iau o mica suma pe ele , |
La Multi Ani Alexikaaaaa sa ne traiesti frate 99999999999999999 de ani !!!!!
si`mi cer scuze....:) sti u:-P:-P |
multumesc :P
|
Happy Birthday Alexik , itzi mai mancara mefeile un an din viata :))
|
Quote:
|
LA MULTI ANI ALEXIK, TOT CE ITI DORESTI CE E MAI BUN, O CARCA DE GRAMEZI DE BANI, UN S4 AVANT TUNAT, ETC ETC ETC:))
|
Quote:
|
RS4 avant... ATAT ! :) eventual niste folie neagra ... si muzica... altceva nu`i mai trebuie la masinuta aia :D
LA MULTI ANI ALEXIK .... tot ce iti doresti , sanatate, fericire.. etc :P |
Quote:
|
La multi ani ALEXIK , sanatate , km multi , si tot ce iti doresti ! :*
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning