![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
E bine si sambata si duminica :D ... puteti veni si atunci .. facem si atunci o intalnire :)..
ce ziceti(baietii de la roman) ?!? |
condoleante!
|
Condoleante ! :(
|
Condoleante...
Bun domnilor...atunci voi faceti intalnirea voastra saptamanala cum o facem si noi pe a noastra...si vorbiti toti acolo daca aveti dorinta/cheful/banii ca sa veniti ori sambata ori duminica pana la noi. Asa mi se pare cel mai corect. P.S. Anuntati din timp venirea :)) |
Pana vineri mai este timp , un raspuns il veti primi sigur . Eu nu stiu sigur daca voi face deplasarea la Roman.
|
Continuati pe thread-ul deschis special pt asta ;)
|
Ala fiind ?!? ...thread-ul Roman ?
|
Uita-te pe Piatra Neamt! Am dat si mesaj pe mess dar se pare ca nu ai fost atent!
|
Quote:
|
Quote:
bafta in continuare ;) |
Quote:
|
inca nu prea am timp pe la net, dar o sa fac asta cand termin cu masina, k mai am ceva modificari de facut....ms...si u la fel.,,,,,Si CONDOLEANTE pt. BAL....
|
Condoleante, Cipriane!
|
Quote:
|
Quote:
la 1,6 16v 200 cp? |
Quote:
dar eu consider k pentru un motor de 1,6 16v e deajuns 200 cp, k se poate si mai multe prin schimbarea pistoanelor, axului cu came, viblochenului, camera de ardere, injectoarelor, 2 radiatoare etc. si in ceva timp o sa iesi prin el... |
aha .. ce zici u asta ziceam si io acuma vro 2 ani... da am renuntzat ca nu are rost.. iti zic io ca nu rezista mai mult de 1 mie km forjat .. acest motor.. cu toate cele mentionate mai sus.. cei care stiu si sunt patit pot sa mentioneze de exemplu stiu un bmw.. care ia pus turbo pe 2,5 .. la fortzat la drifturi .. si isa topit multe in el ..
ps:.. si in legatura cu asta ma certam si io cu mecanici la renault .. etc cu acet motor sal maresc in putere.. si sfatu lor e sa pui alt motor care e facuut din fabrica cu mai multi cp si sal modofici pe ala .. la un motor asa mic.. nare rostu parerea mea ps:se poate da nu are durata de viatza(din cate stiu si ciptuning iti reduce durata la motor daca ii tragi pe rosu ) si daca nu ma insel si Filip cand avea subaru dupa .. ce la resoftat.. ce ia mai facut .. ia crapat motoru .. sau pistonu din cele auzite el ne poate zice mai multe cu lica cu gl-REN ps: totusi motoru de subaru e motor.. da dupa solicitari.. tragea fffoarte tare.. a cedeat |
Quote:
|
eu zic ca axa cu came si pistoanele forjate trebuiesc schimbate din start mai ales ca ai pus pea ea turbo charger si soft! plus ca trebuie umblat si la sistemu de franare.. schimbate discurile ...placutele...
din curiozitate... caii pe care ii zici tu ,ii ai sigur adica ai vreo fisa de dyno ? is curios cum s`a modificat cuplul motorului fata de cuplul stock . Chiar is foarte curios si de aceea revin la ideea mea initiala de a`ti face un thread de prezentare ca`i interesant proiectul! bafta |
Quote:
|
asa prin "numarat" nu credem :D, daca ai vreun "document" la mana e alta treaba:???:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
lui pizduta la corado dupa citeva forje au crapat 3 pistoane |
Quote:
aha;) |
Quote:
Si cum e?Ii pui cip la carburator?:rolleyes2Unde i-l pui in camera de nivel constant?Make me clear. |
Lasati copilul in pace... in lumea lui se poate... :P
|
Hai ma e de al nostru...prea repede ati sarit cu gura pe el:)) mai lasati-l sa respire...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
app mi`am stabilit un record 30 min roman-pn :D |
Quote:
|
Quote:
|
Azi am petrecut vreo 3-4 ore prin Piatra, m-am plimbat făra nicio treabă, chiar a fost fain tare, frumos oraş şi multe locuri frumoase...
Să ne înţelegem, ştiu oraşul, am şi un an de facultate făcută la Piatra, şi destule drumuri, dar să mă plimb aşa lejer n-am mai apucat demult. Frumos :) |
Quote:
|
Quote:
daca stiam... |
Quote:
trebuia sa dai un semn ceva.. ca sa ne strangem asa intr`o intalnire de duminica ..ne mai cunoastem ,mai discutam una alta :D data viitoare anunta`ne si pe noi!:D ps ca sa stii ...unii isi mai fac veacu pe la stadion..teatru...mol..rompetrol... cam astea`s zonele noastre! |
Piatra Neamt - Roman 25 min, Roman - Iasi 50 min ! Total: 1h 15 min Piatra Neamt Orion - Iasi Pacurari ! Orele 22:45 - 00:00 !
|
Roman - Iasi = 38 de minute(la secunda) ... nu spun cine .. doar numaru de inmatriculare fost: B 41 CWH ,actual: NT 62 LNC ...
:lol::lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning