Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

Ali_ump 23-06-09 08:28

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2429738)
Pana la urma veniti vineri la Roman ?

Eu am mai spus ca nu e o idee buna vineri! Era vb de Sambata sau Duminica!

scturoag 23-06-09 11:22

E bine si sambata si duminica :D ... puteti veni si atunci .. facem si atunci o intalnire :)..

ce ziceti(baietii de la roman) ?!?

marian_sro 23-06-09 13:56

condoleante!

stefan_88 23-06-09 15:35

Condoleante ! :(

morpheusmaster 23-06-09 15:54

Condoleante...

Bun domnilor...atunci voi faceti intalnirea voastra saptamanala cum o facem si noi pe a noastra...si vorbiti toti acolo daca aveti dorinta/cheful/banii ca sa veniti ori sambata ori duminica pana la noi. Asa mi se pare cel mai corect.

P.S. Anuntati din timp venirea :))

stefan_88 23-06-09 15:58

Pana vineri mai este timp , un raspuns il veti primi sigur . Eu nu stiu sigur daca voi face deplasarea la Roman.

Ali_ump 23-06-09 15:59

Continuati pe thread-ul deschis special pt asta ;)

scturoag 23-06-09 18:53

Ala fiind ?!? ...thread-ul Roman ?

Ali_ump 23-06-09 19:12

Uita-te pe Piatra Neamt! Am dat si mesaj pe mess dar se pare ca nu ai fost atent!

DarkDevil666 24-06-09 22:08

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2424283)
am intrebat asa de curiozitate :P
1.6 si ai 120 cai? ai resoftato?

nu...i-am pus un turbochager, tubulatura de inox, filtru de aer sport si evacuare sport si acum mai exact am 135 cai....si o sa-i mai cresc puterea pana la 200 cai...ca mai mult nu pot duce din motorul asta.....

buddy_lexx 24-06-09 22:10

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2435166)
nu...i-am pus un turbochager, tubulatura de inox, filtru de aer sport si evacuare sport si acum mai exact am 135 cai....si o sa-i mai cresc puterea pana la 200 cai...ca mai mult nu pot duce din motorul asta.....

interesant..de ce nu`ti deschizi un topic in care sa`ti prezinti masina?
bafta in continuare ;)

Jok3r K10 24-06-09 22:13

Quote:

da cati cp aveai cand era stock?

DarkDevil666 24-06-09 22:13

inca nu prea am timp pe la net, dar o sa fac asta cand termin cu masina, k mai am ceva modificari de facut....ms...si u la fel.,,,,,Si CONDOLEANTE pt. BAL....

sageata 24-06-09 22:20

Condoleante, Cipriane!

DarkDevil666 24-06-09 22:28

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2435183)
da cati cp aveai cand era stock?

105 cai (78 kw)....si normal pot dubla puterea motorului fara sa ies prin el.....dar consider ca 200 cai imi ajung pentru masine asta!!!...:rolleyes2

EDC_cip 25-06-09 17:20

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2435218)
105 cai (78 kw)....si normal pot dubla puterea motorului fara sa ies prin el.....dar consider ca 200 cai imi ajung pentru masine asta!!!...:rolleyes2

la 1,6 16v 200 cp?

DarkDevil666 25-06-09 18:46

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 2437315)
la 1,6 16v 200 cp?

pai la orice motor poti k sa-i dublezi puterea fara sa il bulesti cu mai multe modificari: evacuare sport, resoftare, turbo sau turbochager cu filtru sport si tubulatura din inox, cip tuning, carburator sport, aprindere sport(bujii, fise) etc.....
dar eu consider k pentru un motor de 1,6 16v e deajuns 200 cp, k se poate si mai multe prin schimbarea pistoanelor, axului cu came, viblochenului, camera de ardere, injectoarelor, 2 radiatoare etc. si in ceva timp o sa iesi prin el...

EDC_cip 25-06-09 21:28

aha .. ce zici u asta ziceam si io acuma vro 2 ani... da am renuntzat ca nu are rost.. iti zic io ca nu rezista mai mult de 1 mie km forjat .. acest motor.. cu toate cele mentionate mai sus.. cei care stiu si sunt patit pot sa mentioneze de exemplu stiu un bmw.. care ia pus turbo pe 2,5 .. la fortzat la drifturi .. si isa topit multe in el ..

ps:.. si in legatura cu asta ma certam si io cu mecanici la renault .. etc cu acet motor sal maresc in putere.. si sfatu lor e sa pui alt motor care e facuut din fabrica cu mai multi cp si sal modofici pe ala .. la un motor asa mic.. nare rostu parerea mea

ps:se poate da nu are durata de viatza(din cate stiu si ciptuning iti reduce durata la motor daca ii tragi pe rosu )

si daca nu ma insel si Filip cand avea subaru dupa .. ce la resoftat.. ce ia mai facut .. ia crapat motoru .. sau pistonu din cele auzite el ne poate zice mai multe cu lica cu gl-REN

ps: totusi motoru de subaru e motor.. da dupa solicitari.. tragea fffoarte tare.. a cedeat

AnDrEiCa 25-06-09 21:36

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 2438001)
aha .. ce zici u asta ziceam si io acuma vro 2 ani... da am renuntzat ca nu are rost.. iti zic io ca nu rezista mai mult de 1 mie km forjat .. acest motor.. cu toate cele mentionate mai sus.. cei care stiu si sunt patit pot sa mentioneze de exemplu stiu un bmw.. care ia pus turbo pe 2,5 .. la fortzat la drifturi .. si isa topit multe in el ..

ps:.. si in legatura cu asta ma certam si io cu mecanici la renault .. etc cu acet motor sal maresc in putere.. si sfatu lor e sa pui alt motor care e facuut din fabrica cu mai multi cp si sal modofici pe ala .. la un motor asa mic.. nare rostu parerea mea

ps:se poate da nu are durata de viatza(din cate stiu si ciptuning iti reduce durata la motor daca ii tragi pe rosu )

Cam asai fata cu modificat motorul....1.6 16 V mi se pare un motor foarte mic pt ce vrea el sa faca....200 de cai totusi e cam mult pt motorul asta

buddy_lexx 25-06-09 22:06

eu zic ca axa cu came si pistoanele forjate trebuiesc schimbate din start mai ales ca ai pus pea ea turbo charger si soft! plus ca trebuie umblat si la sistemu de franare.. schimbate discurile ...placutele...

din curiozitate... caii pe care ii zici tu ,ii ai sigur adica ai vreo fisa de dyno ?
is curios cum s`a modificat cuplul motorului fata de cuplul stock . Chiar is foarte curios si de aceea revin la ideea mea initiala de a`ti face un thread de prezentare ca`i interesant proiectul! bafta

iuly@no'Sme 25-06-09 23:21

Quote:

cu tot ce ai zis mai sus,de la 105 cp ai ajuns la 135 cp? tu cum ii calculezi?pune pe dyno, fa o poza si posteaza aici,sunt curios..inseamna ca eu dl 116 ajung f.repede la 150 doar cu, "cativa" bani :)

RyaN- 25-06-09 23:27

asa prin "numarat" nu credem :D, daca ai vreun "document" la mana e alta treaba:???:

Jok3r K10 26-06-09 07:06

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2437578)
pai la orice motor poti k sa-i dublezi puterea fara sa il bulesti cu mai multe modificari: evacuare sport, resoftare, turbo sau turbochager cu filtru sport si tubulatura din inox, cip tuning, carburator sport, aprindere sport(bujii, fise) etc.....
dar eu consider k pentru un motor de 1,6 16v e deajuns 200 cp, k se poate si mai multe prin schimbarea pistoanelor, axului cu came, viblochenului, camera de ardere, injectoarelor, 2 radiatoare etc. si in ceva timp o sa iesi prin el...

Tu ai idee cat te-ar costa aceste modificari? aaaa si ce ai enumerat tu in primul paragraf nu cred ca te-ar deuce mai mult de 150 de cp.....;)

B16SIX 26-06-09 21:55

Quote:

zi-mi si mie cam citi cai cistig daca pun 2 radiatoare la NT 69 FLP ,motorul este de 2000

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 2438001)

si daca nu ma insel si Filip cand avea subaru dupa .. ce la resoftat.. ce ia mai facut .. ia crapat motoru .. sau pistonu din cele auzite el ne poate zice mai multe cu lica cu gl-REN

ps: totusi motoru de subaru e motor.. da dupa solicitari.. tragea fffoarte tare.. a cedeat

si subaru lu FILIP avea pistoane forjate din fabrica si tot au crapat
lui pizduta la corado dupa citeva forje au crapat 3 pistoane

EDC_cip 26-06-09 22:59

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 2440819)
si subaru lu FILIP avea pistoane forjate din fabrica si tot au crapat
lui pizduta la corado dupa citeva forje au crapat 3 pistoane

aha;)

NT79UFO 28-06-09 07:37

Quote:

Vezi ca ala caruia ii spui tu "viblochen" se numeste vilbrochen.Pune mana pe carti sau stai pe forumuri de specialitate si dupa aia afiseaza-ti parerea(corect informat).Sincer,nu este imposibil sa scoti 200 cp dintr-un motor de 1,6l 16v,dar opinia mea ar fi ca e prea,prea costisitor sa ti-l faci si pt forjat si sa si mai tina vreo cateva zeci de mii de km.

Si cum e?Ii pui cip la carburator?:rolleyes2Unde i-l pui in camera de nivel constant?Make me clear.

ThunderRa 28-06-09 07:55

Lasati copilul in pace... in lumea lui se poate... :P

AnDrEiCa 28-06-09 08:14

Hai ma e de al nostru...prea repede ati sarit cu gura pe el:)) mai lasati-l sa respire...

buddy_lexx 28-06-09 21:38

Quote:

Originally Posted by NT79UFO (Post 2443540)
Vezi ca ala caruia ii spui tu "viblochen" se numeste vilbrochen.Pune mana pe carti sau stai pe forumuri de specialitate si dupa aia afiseaza-ti parerea(corect informat).Sincer,nu este imposibil sa scoti 200 cp dintr-un motor de 1,6l 16v,dar opinia mea ar fi ca e prea,prea costisitor sa ti-l faci si pt forjat si sa si mai tina vreo cateva zeci de mii de km.

Si cum e?Ii pui cip la carburator?:rolleyes2Unde i-l pui in camera de nivel constant?Make me clear.

mi se pare mie sau te`am vazut azi prin maratei .. mai precis.. spalatoria aia auto de pe centura??? tu erai?

AnDrEiCa 28-06-09 21:40

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2445392)
mi se pare mie sau te`am vazut azi prin maratei .. mai precis.. spalatoria aia auto de pe centura??? tu erai?

Si eu te-am vazut azi de vreo doua ori....o data veneai dinspre Roman...si o data prin darmanesti:D cred ca tu erai ...sau sora ta?

buddy_lexx 28-06-09 21:41

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2445404)
Si eu te-am vazut azi d evreo doua ori....o data veneai dinspre Roman...si o data prin darmanesti:D crd ca tu erai ...sau sora ta?

eu eram mai mult ca sigur.. pfoi da am fost prin roman cu niste afaceri..
app mi`am stabilit un record 30 min roman-pn :D

morpheusmaster 28-06-09 21:57

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2445407)
eu eram mai mult ca sigur.. pfoi da am fost prin roman cu niste afaceri..
app mi`am stabilit un record 30 min roman-pn :D

25 min din polivalenta Piatra Nt in Mol Roman :D :) :P Sa vad cat scot acum cu suspensia noua :P :P Iti zic vineri poate :)

buddy_lexx 28-06-09 22:02

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2445455)
25 min din polivalenta Piatra Nt in Mol Roman :D :) :P Sa vad cat scot acum cu suspensia noua :P :P Iti zic vineri poate :)

am prins cat de cat liber drumu..dar nu am tras de ea.. si cel din dreapta m`o anuntat... ca ba am plecat la 11 din roman..mai precis la sagna (atunci si`a luat pastila) si la 11:30 eram in piatra in fata blocului

aleks 28-06-09 22:10

Azi am petrecut vreo 3-4 ore prin Piatra, m-am plimbat făra nicio treabă, chiar a fost fain tare, frumos oraş şi multe locuri frumoase...
Să ne înţelegem, ştiu oraşul, am şi un an de facultate făcută la Piatra, şi destule drumuri, dar să mă plimb aşa lejer n-am mai apucat demult. Frumos :)

AnDrEiCa 28-06-09 22:14

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2445483)
Azi am petrecut vreo 3-4 ore prin Piatra, m-am plimbat făra nicio treabă, chiar a fost fain tare, frumos oraş şi multe locuri frumoase...
Să ne înţelegem, ştiu oraşul, am şi un an de facultate făcută la Piatra, şi destule drumuri, dar să mă plimb aşa lejer n-am mai apucat demult. Frumos :)

E frumos orasul,depind esi prin ce zona te-ai plimbat de ai ai mers lejer:P ca sunt locuri pe unde deabia mergi:))

sageata 28-06-09 23:40

Quote:

daca stiam...

buddy_lexx 28-06-09 23:51

Quote:

vorba lui sageata.. "daca stiam..."

trebuia sa dai un semn ceva.. ca sa ne strangem asa intr`o intalnire de duminica ..ne mai cunoastem ,mai discutam una alta :D
data viitoare anunta`ne si pe noi!:D
ps ca sa stii ...unii isi mai fac veacu pe la stadion..teatru...mol..rompetrol... cam astea`s zonele noastre!

Teo MTM 29-06-09 00:26

Piatra Neamt - Roman 25 min, Roman - Iasi 50 min ! Total: 1h 15 min Piatra Neamt Orion - Iasi Pacurari ! Orele 22:45 - 00:00 !

scturoag 29-06-09 04:40

Roman - Iasi = 38 de minute(la secunda) ... nu spun cine .. doar numaru de inmatriculare fost: B 41 CWH ,actual: NT 62 LNC ...

:lol::lol:

Jok3r K10 29-06-09 10:12

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2446025)
Roman - Iasi = 38 de minute(la secunda) ... nu spun cine .. doar numaru de inmatriculare fost: B 41 CWH ,actual: NT 62 LNC ...

:lol::lol:

Deta Jaguarul lu maicata:lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:15.

- Copyright 2026 4Tuning