![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
stie cineva ce trebuie sa scriu intr-o contestatie pentru o amenda la rovinieta ? pentru aceleasi amenzi care ma scris intr-un post mai de mult ... adica am vandut o masina si imi vin amenzile de la masina aia mie acum ... sau daca stie cineva de unde iau ceva de pe net ... ca am tot cautat si nu am gasit nimic
|
Stie cineva unde pot repara o ciupitura mica in geam .. ca sa nu se faca floarea ?
|
Pentru geam,la iesire din oras spre Carrefour e Autoglass unde se pun folii ONYO,undeva pe dreapta.Intrii acolo la baieti si iti vor umple ciupitura cu rasina pentru a nu incepe sa plece pe tot geamul sau sa faca floare.Mai mult de 50 ron nu costa si nu cred ca pierzi mai mult de 1 ora.
|
Quote:
Succes. |
baieti caut si eu sa cumpar 2 jante pe 17" RH Turbo...chiar si set dar nu preturi exagerate...orice info e de ajutor :D
|
baieti astazi am fost si eu admis la proba practica la examenul de conducere , insa nu sunt din oras si as vrea sa merg maine sa iau dovada, mi sa spus ca trebuie sa merg la politie , dar la cat de fericit am fost nu am mai bagat la cap unde trebuie sa merg la politie ... ma puteti ajuta va rog ?
|
pe bulevardul mamaia vizavi de marfin bank
|
imi poti zice cu ce ajung pe acolo ? 100 ? 44 ?
|
40 sau GMS ( nu stiu sigur )
|
Quote:
am scos ... e radiata si la politie si peste tot ... numai la bulangii aia de la rovinieta figurez |
Quote:
312 - Microbuz Si 304 merge pe mamaia, dar de la intersectia cu Iorga pana la intersectia cu Soveja. Nu stiu unde e Marfin Bank. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Da, chiar acolo.
|
|
mersi frumos flavius
|
salut,referitor la problema mea cu bmw-ul,nu mai stie nimeni nimic,nu l-ati vazut prin oras?:D
|
Cine lucreaza cu plexiglass pe la noi? Am nevoie de un parbriz de touring pt un moto, lucrare simpla.
|
dezmembrari cielo? stie careva?
Multumesc |
Caut un acumulator auto, de minim 60, SH, la un pret decent. Ca a mea e dusa pe ulei.
Multumesc anticipat. |
caut un apartament sa inchiriez sau garsoniera exclus poarta 6, cet sau km4-5...daca stiti pe cineva astept un p.m....multumesc
|
Salutare. Are careva vreo masina de vanzare si o vinde si in rate? O masina cu pretul pana in 1500euro. Sau daca stie vreunul pe cineva care vinde si in rate?
Multumesc. |
caut si eu un mecanic priceput la fiaturi....urgent !!! :-ss
|
mersi tuturor celor care mi.au trimis mesaj in legatura cu apartamentul...am gasit:)
|
Am si eu de adus o motocicleta de la Harsova, ma poate ajuta cineva?
|
cum vrei sa o aduci ?
|
in seara asta am avut un accident minor.
urcam in sus pe mircea iar la intersectia cu mamaia, mai aveam o secunda verde si am trecut, moment in care din stanga mea a aparut un tip si m-a lovit in partea din stanga fata . acum faza e ca tipul zice ca a trecut pe verde.... imposibil din moment ce in momentul impactului semaforul de vis-a-vis indica 0 verde , apoi au mai urmat 2 secunde de portocaliu ... deci mult pana la rosu . dupa incident m-am intors in intersectie sa vad cate secunde mai au cei din stanga cand pe sensul meu de mers mai e o secunda... surpriza, mai avea 3 secunde de rosu . tipul o tine pe a lui ca avea verde... am fost la politie si ni s-a spus sa ne judecam daca nu ne intelegem . mai mentionez si faptul ca el a intrat in mine, nu eu in el, se poate vedea si dupa lovitura... ca a mea e laterala si a lui este in coltul din dreapta fata . ca sa nu mai mentionez si ca nu m-a sters deloc... deci nu aveam viteza in momentul impactului . si eram si cu 3 persoane in masina care ma pot insoti drept martori, iar el era singur in masina.... si cand i-am zis de martori mi-a spus ca asa poate si el sa zica ca are martori si sa cheme 4 prieteni sa spuna ca a trecut pe verde . ce imi sugerati sa fac? |
Quote:
|
Pigoo dacă ai trecut în procesul verbal acei martori vei avea un plus, dar dacă nu ai trecut ca martori nu vei putea obţine un verdict judecătoresc rapid şi bun ptr tine, va dura mult procesul şi poate chiar vei pierde (sunt sanse de 50% să câştigi / 50% să pierzi)..
|
Ori coborai pe Mircea, ori urcai pe Tomis.. cel putin asa vad eu lucrurile. :D
In ambele intersectii e posibil sa fie montate camere de supraveghere, vezi daca te poti folosi de lucrul asta. |
depinde cum esti orientat... oricum e sens unic deci se stie sensul .
cum pot sa vad si eu ce au filmat camerele? |
eu nu inteleg cum poate sa zica politistu sa va judecati daca nu va intelegeti. stiu ca in cazuri de genu asta trebuie sa ia o decizie in functie de cum s-a petrecut accidentu si decide cine e vinovat si cine nu.
|
Daca spun ca e incompetent nu va zic nimic nou. :lol:
Am auzit ca in situatii de genul, cand nu se poate afla exact cine a trecut pe verde/rosu, se imparte vina in mod egal. Acum.... daca se afla cum se poate face rost de inregistrari in caz ca s-a filmat de undeva, se poate demonstra macar ca Pigoo era insotit, iar martorii celuilalt erau inchipuiti. Daca sunt camere puse de politie, lor te adresezi, nu cunosc exact unde. Vezi daca sunt camere la magazinele sau firmele, sau ce sunt pe colt acolo, iar daca sunt ai putea sa-i rogi pe patroni sa te ajute. N-am spus asa de multe de lucruri, dar sper sa te ajute. Succes! Aaa.. te-am mai vazut parcat prin cartier, aici. Arata bine masinutza. Si sistemul se aude incet tare. :lol: |
Niste baieti seriosi care sa comercializeze xenon si sa le si monteze la preturi rezonabile stiti?
|
da, dacă vrei îţi las privat cu numărul de telefon...
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/204-zona-com...on/page-3.html azi am fost la ei ... meseriasi ... recomand cu incredere |
salut baieti,are cineva idee daca de ex pentru un majorat vreau sa cumpar niste artificii carora sa le dau foc la 12 noaptea daca imi trebuie autorizatie ceva si de unde se scoate aceasta autorizatie?precizez ca locatia este la restaurant cismea intre ovidiu si cta.multumesc salut!
|
poti sa apelezi la un pirotehnist autorizat daca vrei artificii "elaborate" sau poti
sa te duci la un magazin de artificii, era un magazin pe bulevardul mamaia, si iti va da vanzatorul toate detaliile, daca ai nevoie de ceva autorizatii pentru cateva artificii simple ps: daca te intereseaza cred ca stiu eu un pirotehnist |
cine stie un loc unde pot sa polishez o bucata capota, ieftin si bun ca la romani! :D ms
|
unde fac si eu o cheie briceag ? mai ieftin :???: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning