![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
si pana dimineata mai e drum lung :(
|
cine doarme....trezirea toata lumea!!!!!
|
eu intotdeauna is treaz pe la ore d-astea, dorm in schimb dimineata :))
|
pai mi se pare normal.... Noapte se merge si se sta treaz si ziua se doarme toata ziua
|
si ziua se doarme pana pe la 2-3 la amiaz :D
|
Quote:
|
cand eram eu in liceu "scapam" de la prima ora direct in crasma :D
|
si eu la fel, culmea e ca nu consumam alcool nici atunci...dar cafeaua, tigarea si biliardu` erau nelipsite....asta iarna...vara era cafeaua, tigarea si fotbal/baschet/tenis de picior:)
Anyway.... Care stie de unde fac rost de o fulie mica suplimentara de pompa de apa pentru curea in V ? |
6 Attachment(s)
care vreti ceasuri, am un preten care vinde. daca vreti detalii dati un PM.
Nu mai pun la bazar ca nu o sa stau sa verific si nu are rost. pret 150 RON bucata mai putin ceasul armani care e 250 RON |
Salutari si aici :D
Ma gandesc de mult la ce as putea face sa castig niste bani.prin munca bineinteles.impartit pliante e deja plin si nu mia angajeaza..nu stiti voi ceva ce as putea face avand in vedere k eu sunt si in a 12a...deci ceva cu juma de norma...decat sa stau degeaba mai bine fac un ban sal bag in masinuta ca imi e tot mai greu cu ea:( |
Daca vrea cineva Odorizante California Scents pentru masina maine dau comanda la Brasov la baiat.
Arome disponibile : GoldenState Delight (BubbleGum/guma de mestecat) Coronado Cherry (Cirese) Concord Cranberry(Merisoare) Melon Mango(Pepene galben & Mango) La Jolla Lemon(Lămâie) Citrus Splash(Mix de citrice) Shasta Strawberry(Căpșune) Cinnamon Apple(Măr cu scorțisoară) Laguna Breeze (Oceanic) Smoke Away (Anti-tabac) Newport New Car (Masină nouă) Squash Blossom Santa BarbaraBerry (Mure) Arctic Ice (Fresh - Menthol) Vista Grapefruit (Grapefruit) Napa Grape (Struguri negri) L.A. Lavender (Lavanda) Orange Squeeze (Portocale) Fresh Linen (Fresh) Hawaiian Gardens (Mix de flori exotice) Apple Valley (Mar verde) Pret in jur de 17 ron cu transport inclus. Daca ne adunam mai multi poate mai scade ! Pentru cei care sunt interesati de miros pot sa vada maine seara. Eu mi-am luat cu miros de guma turbo. Pana acuma am 5 bucati. |
mda..amenda ca vorbeam la tel in timp ce conduceam.. :| luavash neamu.. x(
|
Quote:
|
Quote:
|
ce ai facut ma, ti ai lovit masina acuma? faci un obicei din treaba asta?
|
|
Asta a fost lovitura sub centura pentru cei care asculta "haus"... aka BdZzz si Pilu
|
Quote:
|
ce zice ala de dacie, ca stai sa cauti a 3-a, ca dai din maini prin masina... pai daca ar vedea cum iti merge tie masina, nu ar mai avea parerea asta:)
Apropo, iti montezi jantele si pe fata? |
Apai lasal pe ala in pace. conduci dacie conduci orice :>
|
aici cam ai dreptate... si eu am zis acelasi lucru...
Prima mea masina a fost dacie, asa ca stiu ce zici.... |
Quote:
suntem ceva lazaristi numa ca nu ne cunoastem..dar pe paul cred ca il stiu..golf 4 negru asai? si esti din XII G? |
oare numa` eu astept zapada?
|
sincer...eu deja astept primavara...ca nu prea ma incanta ideea de zapada cu cauciucurile mele de iarna...mai au maxim 3 mm profil..cam 2 asa:))
|
astia mai vechi pe forum stiu de ce astept eu zapada.
|
Sa poate veni mosul cu sania? :lol:
|
da da da....cu cadoaie...
Eu nu astept mosu` pe zapada, eu il astept pe pilu cu dacia nebuna:) |
Nu esti singuru care asteapta zapada... si eu sunt unul dintre ei. si sper sa vina cat mai repeded
|
ti ai terminat masinuta?? o scoti la zapada?
|
Am terminat-o pe drq inca ee la garaj :( mai asteptam putin poate primavara; vara nu stiu inca.... iarna asta doar cu vizionatu din pacate:(
|
Deci , nu am lovit masina acum , in vara am lovit masina din cauza telefonului ... mai bine primesc o amenda de circulatie decat sa o lovesc iarasi ..
Cat despre zapada!! hm... aseara era parcarea alba de chiciura la locul de munca si m-am invartit vreo jumatate de rezervor ;)) |
misto:))
ce n-as da si eu sa lucrez undeva sami fac niste bani;)) |
Quote:
|
hai cu zapada ... :D
|
mai bine fara zapada ... ca altii au mult de umblat extraurban si la ce bine curata astia drumurile ...:rolleyes2
Mai bine cheta si luat un tun de zapada si pus intr-o parcare :lol: |
eu vreau zapada nu sa ma invart sau alte treburi...eu vreau pt "fun on snow" :D
|
ii buna si pentru invarteli da ee si asa de fun... mai ales la Palti (Arena Platos) la o tura cu placa :D
|
Quote:
|
Iar dormiti toti si eu bantui forumurile? Baieti, unde imi pot gasi bari de peugeot 407 sau 206 2nd hand?
|
vis-a-vis de aeroport , inainte sa incepi sa cobori catre Cristian faci dreapta pe o poteca (se vede din drum parcul de dezmembrari ) acolo au masini la dezmembrat modele mai noi . Nu garantez ca au , dar merita incercat ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning