![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu ti mai plac benzinarele mari, ha?...3.0d...pfff, te a lovit si pe tine criza bre?in sfarsit???:-P
|
Quote:
|
Sunt invidios pentru faptul ca la 1/18 sunt extraordinar de multe marci/modele de machete, aici, in colectia ta am gasit cateva piese demne de toata lauda si admiratia.
Hummer vreau si eu 1/24 insa n-am gasit pana acu` nimic demn de luat in seama, e superb asta albastru. |
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
BMW X5 facelift (E53) - Kyosho 1:18
|
Frumos ca model...poate cel mai frumos din astea 3, dar nu mai frumos ca celalalt mai nou:-P
Mergea mai bine ca realiare, dar e frumos...si culoare;) |
Quote:
are ceva probleme la semnalele din spate. oricum cel mai frumos x5.... ps; ridica geanurile ca e frig afara :) |
Arata foarte bine si acest model!
Se ridica geamurile? |
Misto de tot, imi place culoarea. Ceva femei n-ai pus pe capota? :lol:
Costi, nu se ridica geamurile, a zis-o la oha :D |
3 Attachment(s)
ultima sosite in colectie ...
|
Frumos, acum sa vedem poze detaliate cu el :rolleyes2
|
Andrei ai dat vreo spargere la vreo banca? E cazul sa ma uit la stiri?:lol:
Frumos tare si asta, sunt curios sa il vad prezentat. Vine doar el sau cu tot cu masinile de pe el? PS: fa pozele langa celalalt transportor :-P |
Sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri de el.
Bmw sigur Andrei are o functie de conducere importanta intr-o multinationala, ori este ruda cu cineva fff bogat din Romania,dar pana la urma eu ma bucur pentru el si deabia astept sa vad poze in detaliu cu aceasta macheta.:D:peace: |
pfff OMG....am deschis pagina la tine si mi s-a rupt scaunul....
pesa scumpe asta! |
Pentru macheta asta si cea care urmeaza sa vina in viitorul apropiat (dl30) am facut un efort considerabil. Le-am vrut neaparat si ma bucur ca am reusit sa le achizitionez.
Cu pozatul e ceva mai greu. Afara e foarte frig, iar in casa nu am o coala de hartie suficient de mare incat sa incapa bine si macheta. O sa incerc maine - poimaine niste poze, macar alaturi de celelalte 2 transportoare :) |
Stai sa inteleg...ai luat asta...deci...la tine mai vine mos Craciun ? :lol::lol::lol::lol:
|
speechless.............
|
Quote:
oricum pentru asta mai indicate ar fi pozele in studio..cum le faci tu..pentru detalii... |
N-ai glumit cand ai zis acu' ceva timp ca o sa iei si Ferrari Transporter-ul (imi aduc aminte deoarece cand am vazut poze pe net cu el am zis ca e uimitoare macheta) Numai din pozele teaser iti dai seama de atentia cu care a fost facuta.
Quote:
|
Foarte foarte frumoasa macheta Andrei. Nu atat prin prisma detaliilor oferite, care sunt magnifice, ci prin forma umpic mai neconventionala a camionului.
|
sfatul meu , inchiriaza un spatiu si deschide un mini muzeu 1:18 :D sunt absolut superbe! :smile:
|
Bravo nepoate...ma bucur ca ti-ai facut "moftul" asta in sfarsit...astept niste poze mai misto asa, dar daca poti nu cu Ferrari pe el ca nu-mi plac:evil_laug
|
27 Attachment(s)
Fiat Bartoletti - CMC 1:18
Probabil cea mai detaliata macheta la scara 1:18. Are mici scapari, dar nimic deranjant. Pozele nu sunt extraordinare si multe detalii nu se pot vedea in poze, dar momentan atat am reusit. De mentionat ca macheta are aproape 4 kg. |
Deci... dau eu īn jos, dau și dau... credeam că nu se mai termină pozele la cāte detalii are. O piesă grea și la propriu și la figurat. Felicitări pentru achiziție ! :clap:
|
Ce macheta!!! Este cu totul si cu totul la alt nivel fata de ceea ce cunosteam.
Cate detalii, multe detalii functionale, realizarea caucicurilor cu literele/cifrele proeminente. Super tare macheta, cand ma uit acum la ea cum arata, am si uitat cat costa. Ca sa introduci macheta in interiorul transportorului, se scot chestile alea ca pe sine sau ... ? Cred ca-i destul de greu sa introduci o macheta in interor daca nu s-ar scoate "alea". felicitari pentru o asemenea achizitie de exceptie! |
Fara cuvinte!
|
Mai rar vezi asemenea detalii...felicitari!
|
2 Attachment(s)
Quote:
Inca cateva poze alaturi de celelalte "transportoare" din colectie |
Misto camionul.
|
Ce bord are hardughia ... :shock::shock:
Misto de tot ! Bravo ! |
La tine nu mai e magazin, e banca machetelor si tu esti bancherul.
Felicitari pentru achizitie, e superba "jucaria". |
Asta da, este foarte faina.
Poate ca este primul in Romania. |
Frumos de tot camionul...bate tot ca detalii...super frumos.
Pacat ca e Ferrari:twisted: |
Camionul nu este Ferrari, este un Fiat. Daca nu iti place sa vezi rosu in fata ochilor cat de curand trebuie sa apara acelasi camion dar pentru Maserati.
|
Quote:
|
Sunt superbe...:X
Felicitari |
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning