Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

GABBY_ 01-01-07 13:52

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

sunt crima de tot ,n-am ce zice .isi merita pe buna dreptate denumirea de kamikaze

CT-XX-CDA 02-01-07 01:03

Aia nu sunt sanatosi la cap

dan_m3 02-01-07 11:04

LA MULTI ANI 2007
se anunta un eveniment deosebit pe 7 aprilie in constanta, detalii urmeaza ;)

:rolleyes2

leonard 02-01-07 13:41

din parttea cui???

GRIGO 02-01-07 14:14

la multi ani tuturor membrilor 4tuning...
bla bla bla ...
detalii despre 7 ?

AdiNX 02-01-07 22:05

doar nu se face 4Tuning Day la constanta, nu? ar fi prea tare :D
dati detalii acum ca suntem confuzi :|

ERY 03-01-07 08:58

La Multi Ani ....!

Hellman 04-01-07 15:47

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 682583)
doar nu se face 4Tuning Day la constanta, nu? ar fi prea tare :D
dati detalii acum ca suntem confuzi :|

ar fi prea tare sa se faca 4tuning Day aici la noi in orash .. dar nu prea imi vine a crede sincer .... oricum ar fi ceva prea frumos ... si bine venit in Constanta

peter 04-01-07 19:31

s-ar putea face ceva...

insa eu nu stiu daca dan vorbeste de ce vorbesc si yo...oricum si yo nu pot da detalii !

andrey_ctyn 04-01-07 19:56

Quote:

Originally Posted by dan_m3 (Post 681909)
LA MULTI ANI 2007
se anunta un eveniment deosebit pe 7 aprilie in constanta, detalii urmeaza ;)

:rolleyes2

Ce eveniment ?! dak nu vrei sa zici macar zi cine organizeaza

aleks 05-01-07 11:30

la multi ani si bafta maxima in anul asta :)

Cr1Sty_xxl 05-01-07 19:38

la multi ani baieti..:) tin sa va anunt ca sa pus tare politia pe noi soferi..azi eram cu tata in cta pe la billa era 2 masini de politie..mai jos de bila e o trecere de pietoni eram banda 2 si o femeie era cu picioru pe trecere.. tata nu a bagat de seama ca aia vrea sa treaca..am trecut de acolo am mers am mers cand politia in spatele nostru CT-xx-xxx pe dreapta.Prima faza a mea a fost eee ne da amenda ca nu aveam centura.. de unde draq ca ia luat permisu ca nu dat prioritate lu aia de pe trecere care stetea langa bordura cu picioarele pe trecere. Vine politai la masini actele la control...ii da toate actele si ii zice permisu suspendat pe 30 zile nici nu ai ce sa mai comentezi ca deja eram si filmati de un logan albastru inkis vine si ala ii arata ce a facut si gata..30 zile e copilot bine ca nu eram yo la volan..:-ss. asa ca aveti mare grija ca se filmeaza :)) toata constanta e plina de asemenea "cameramani"care te surprind facand cine stie ce greseli in trafi si te trezesti ca nu mai ai permis... Mare grija!!!

Respect

Psycho 05-01-07 20:54

hai sa iti zic una mai tare .. ashtia cu dubele k sa mai faca si ei un ban ... stau la indicatoarele alea de viteza si cand treci prin el si arata 65 te opreshte un tablagiu si zice k ai depashit viteza .. da asta fara radar ;) asa k watch out .. ziceti-le sa va arate filmarea

leonard 05-01-07 22:14

Quote:

Originally Posted by Cr1Sty_xxl (Post 686508)
la multi ani baieti..:) tin sa va anunt ca sa pus tare politia pe noi soferi..azi eram cu tata in cta pe la billa era 2 masini de politie..mai jos de bila e o trecere de pietoni eram banda 2 si o femeie era cu picioru pe trecere.. tata nu a bagat de seama ca aia vrea sa treaca..am trecut de acolo am mers am mers cand politia in spatele nostru CT-xx-xxx pe dreapta.Prima faza a mea a fost eee ne da amenda ca nu aveam centura.. de unde draq ca ia luat permisu ca nu dat prioritate lu aia de pe trecere care stetea langa bordura cu picioarele pe trecere. Vine politai la masini actele la control...ii da toate actele si ii zice permisu suspendat pe 30 zile nici nu ai ce sa mai comentezi ca deja eram si filmati de un logan albastru inkis vine si ala ii arata ce a facut si gata..30 zile e copilot bine ca nu eram yo la volan..:-ss. asa ca aveti mare grija ca se filmeaza :)) toata constanta e plina de asemenea "cameramani"care te surprind facand cine stie ce greseli in trafi si te trezesti ca nu mai ai permis... Mare grija!!!

Respect

nu stiam io frate de ce ma filmeaza poliitzaii cand treceam pe trecerea de pietoni...acuma am realizat ca nu ma filmau pe mn ....ci filmau sa ii prinda pe aia care nu dau prioritate la trecere............ce bulangii frate

sonykel 05-01-07 22:21

mau filmat pe mine cand am plecat daca semnalizez sau nu ca doar sunt vedeta ma... asa ca nu te mai crede important... :) :) :)

leonard 05-01-07 22:30

tu plecasei deja mah.....bulangii se pusesera exact pe coltz acolo...stateau la panda

Cr1Sty_xxl 06-01-07 07:09

oricum cred ca o as apara prin toata constanta indivizi dinastia care te filmeaza si pe urma nu neamapar sa te opreasca politia da iti vine aksa si cam tot aia e.. Mare grija cu astia

ct77pia 06-01-07 08:50

plm exagerati eu nu aveam talonul,rca, vorbeam la tel si nu aveam centura si omul mi-a dat 2 puncte si avertisment

Psycho 06-01-07 14:46

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 687097)
plm exagerati eu nu aveam talonul,rca, vorbeam la tel si nu aveam centura si omul mi-a dat 2 puncte si avertisment

de mine s-a luat de numar de geamuri de tobe de capota .... si m-a lasat sa plec ;) .. nu mi-a facut nimik

YZF-PWR 06-01-07 17:57

nu va mai plangeti ma ca avem si gabori de gaska in constanta , nici eu n`am crezut dar este adevarat . Cred asta pt ce am patit acum cateva zile la 12 noaptea intersectia de la delfinariu ... am plecat de la mc drive , am facut dreapta sa ma duc pe soveja spre tomis 3 de la mc donalds ..... si am plecat tare si am intrat cu frana de mana si am scapat masina de sub control m`am intors cu totu , aveam si pieton pe trecere si masina pe contrasens si intoarsa cu totu la margine de bordura ... si linie continua taiata .... si in timpul cascadoriei dupa coltz am dat nas in nas cu politia rutiera .... m`am rugat 2 minute de ei si vreau sa zic ca mi`au dat drumu fara avertisment fara nimic , au fost de nota 10 +

Cr1Sty_xxl 07-01-07 21:45

azi la carrefour un logan albastru statea sa vada care mai trece pe rosu sau care nu da prioritate la pietoni...aveti grija

bafta

maff_77 07-01-07 21:47

stau jegosii peste tot da-i dracu

GABBY_ 08-01-07 00:21

frate nu trebuie sa fi oprit de masina politie cu inscrisuri si toate cele ?cum sa opresc eu daca un logan de culoare patriota ma tot alearga ?de unde stiu ca nu e unul care si-a luat girofar de pe poporului si vrea sa se joace cu jugulara mea?eu cred ca la o faza din asta ,intr-un proces nu prea vad cum ar castiga,dar acum sa aud si parerile voastre

maff_77 08-01-07 10:30

semnale acustice...sigur o sa-ti dai seama daca sunt gabori intr-o masina civila,deobicei ei nu alearaga cu masinile astea,sunt doar pt radare si alte actiuni.

Psycho 08-01-07 19:09

pai si sunt o gramada care au goarne de pe poporului asa k ...

Cr1Sty_xxl 08-01-07 19:13

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 689018)
frate nu trebuie sa fi oprit de masina politie cu inscrisuri si toate cele ?cum sa opresc eu daca un logan de culoare patriota ma tot alearga ?de unde stiu ca nu e unul care si-a luat girofar de pe poporului si vrea sa se joace cu jugulara mea?eu cred ca la o faza din asta ,intr-un proces nu prea vad cum ar castiga,dar acum sa aud si parerile voastre

stai linistit sa nu se joaca cu jugulara ta..:))))) de obicei iei doar supravegheaza traficu si filmeaza...si cum vede ceva...face poza si daca nu trimite un echipaj dupa tine iti vine cadou aksa..asa ca cum ai da-o nu e bine

bafta

D_M_X 08-01-07 19:59

la lege zice ca cine te opreste si-ti da amenda tot el trebuie sa fie si cel care a observat infractiunea....

Cr1Sty_xxl 08-01-07 20:05

acuma sunt cei cu camere si suprajecheaza traficu si cand vad o abatere ii keama pe aia cu "loganuri" :))) sa iti dea mentiune

maff_77 08-01-07 23:42

nu tre sa-si faca si nea militianu o casuta o masina mai vrea si nevasta cine stie pe unde.de unde atatia bani???

street_racer 09-01-07 00:21

scz ca intervin in discutie ... da am vaz un mesaj de la yzf cu pol de treaba... intr-adevar... treaba e probata...chiar exista :) acum vreo 2 zile un prieten cu loganul ... (hellman ptr cunoscatori ) la 130 la ora era sa intre intr-o duba de politie care venea si cu girofar si cu sirena (toata chestia s-a intamplat la intersectia de la biserica de langa spitalul mare , cum te duci pe mircea-primaverii)... plm... neacordare de prioritate... hellman se pregatea sa zica pa-pa permis da am nimerit cu niste baieti de treaba intr-un logan care l-au lasat sa scape cu un avertisment doar ... deci ... mai sunt si gabori d-astia..cam rari da sunt

Mariomagic 09-01-07 17:16

Cred ca se plictisisera sau nu mai aveau chef de scris... si ce-or fi zis..."Lasa-l bah si pasta ca il prindem noi alta data"

street_racer 10-01-07 21:46

Quote:

Originally Posted by Mariomagic (Post 690920)
Cred ca se plictisisera sau nu mai aveau chef de scris... si ce-or fi zis..."Lasa-l bah si pasta ca il prindem noi alta data"

:))) foarte probabil :P ... eh ... macar au fost baieti de treaba... poate uita pana data viitoare :P:D

BuGyy 10-01-07 22:01

se mai uita si la fatza omului :) :zombie: depinde cum vb cu ei ... acum in perioada asta normal ca am scapat mai usor au fost sarbatorile toti am fost mai iertatori :)

Daniel_DRV 11-01-07 10:52

La iesire din ovidiu dupa pod la intersectie cu Navodari politia si R.A.R. opresc masini pt a face verificari la toate sistemele si impart amenzi,aveti grija cei care nu aveti msainile dotare si echipate dupa cerintele lor.

CT-87-ADY 11-01-07 15:48

=)) ce intersectie cu navodari visezi? :)

sonykel 11-01-07 15:59

adica faci dreapta si o iei inspre navodari cu escala la lumina...

Mariomagic 11-01-07 16:02

Quote:

Originally Posted by CT-87-ADY (Post 694063)
=)) ce intersectie cu navodari visezi? :)

poate nu stie omu cum se numeste soseaua...oricum cred ca s-a inteles despre care intersectie este vb.

Pai acolo sa va asteptati sa ii gasiti destul de des...aviz amatorilor care se stiu cu musca pe caciula nu veniti ca berbecii in gura lupului....cand veniti dinspre navodari sau tulcea si vreti sa ajungeti in cta...faceti dreapta la intersectie(mergeti spre kogalniceanu) si o luati pe la poarta alba daca veniti dinspre ovidiu si va opreste asta e "norocul vostru", dar nu prea opreste "la iesire" pt ca trebuie sa opreasca circulatia sa te puna sa intorci apoi iar sa opreasca sa te lase sa iesi...etc.

BuGyy 12-01-07 17:34

avetzi grija la casa de cultura o blonda trage pe dreapta :) si o bruneta va dirijeaza :)

LKS 12-01-07 19:40

la casa de cultura semafoarele sunt oprite de 3 zile ...dimineatza e jale ...fara nici un politzai ...dupa amiaza ..unu e in intersectie ...unu`i intr`un logan roshu parcat pe trotuar ...cu fatza spre strada cu radaru in functiune ... B 11 AHF are nr ...watch it !

Psycho 12-01-07 19:44

bai eu am trecut pe langa ei de atatea ori si nu mi-a piuit .. pelea mea

All times are GMT +2. The time now is 16:14.

- Copyright 2026 4Tuning