![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
La multi ani tuturor! am trecut si in 2010...eu cu speranta de a uita persoana iubita...greu...desi sunt 3 luni de cand ne-am despartit...tot tin la ea...tot o iubesc...tot e greu...imi pare rau ca in prima zi din an stau si ma gandesc la ea...in interior suspinand si suferind aiurea si fara rost...sper ca anul asta sa fie unul mai bun si sa ma intareasca Dumnezeu sa o pot uita...
|
si eu ca multi alti m-am despartit de persoana care o iubesc mai mult decat viata mea si fara care sunt ca o frunza in vant,fara nici o placere,nici o bucurie in viata asta,fara nici un rost...
oricat as incerca sa o uit e mereu in gandul meu,nu mai sunt in stare sa fac nimic,nu mai imi place nimic,sunt o leguma desi au trecut 4 luni de cand a plecat in seara asta m-am convins ca nu mai am cum sa o aduc inapoi in viata mea indiferent de ce as face,am jignito si am ranito prea mult,pentru a-si mai putea dori vreodata ceva de la relatia asta ea mi-a daruit totul,a facut totul pentru mine si eu nu am putut avea incredere in ea...de ce? simplu,am mintit,am prostit si am profitat o viata intreaga de femei,ma credeam cel mai tare ca umblam cu femeile altora,cu femei maritate,ca nu aveam eu obligatii...asta pentru ca niciodata nu am simtit nimic pentru nimeni,existam doar eu cu imandria si orgoliul meu,dar nu am stiut ca de fapt ma prostesc si ma mint pe mine...,ca toate astea imi vor distruge viata,ma vor face sa nu pot avea incredere vreodata in cineva. ea acum face tot posibilul sa ma scoata din sufletul si din viata ei,a inceput sa iasa cu cineva desi simt ca ma mai iubeste,tot mai putin ce e drept...pentru ca sunt lucruri care indiferent ce spui se simt si desi simt ca inca sunt in sufletul ei,e prea incapatanata si prea orgolioasa sa se intoarca... grav e ca desi am avut ocazia sa-mi repar greselile,am stricat mai rau... daca e cineva sa aiba leac pentru prostie,il ascult cu mare placere... sa iubesti si sa fi iubit in acelasi timp e singurul lucru care conteaza cu adevarat in viata,iar daca il pierzi,nu mai exista nimic care sa te poate ridica vreodata |
Quote:
In genul tau am patit si eu,numai ca eu nu am iubit,am tinut mult dar nu am iubit si acum imi pare rau si desi incerc sa ma schimb nu pot si mi-au zis majoritatea cu care am fost...si eu sunt curios daca exista vreun leac pentru d-astia asa ca noi... |
Quote:
ADEVARAT |
Quote:
|
sti...timpul le rezolva pe toate...te vei plictisi la un moment dat sa te gandesti la ea...la ce ai putea face sa o recuceresti...si din nimic probabil va aparea o alta...tu vei profita ca sa o uiti pe fosta si te vei indragosti din nou...asa e viata...la capitolul asta nu ai ce face...
|
as vrea sa o aduc inapoi in viata mea,dar nu se mai poate,e prea tarziu si de fiecare data cand mi-a mai dat o sansa am gresit si am dato in bara. acum cand am realizat ce trebuie facut si cum as putea sa imi repar greselile nu mai vrea ea...ma scos definitiv din viata ei...
problema e ca deja cedez psihic si asta e nasol... |
frate...nu ceda suntem toti alaturi de tine pentru ca si noi am trecut prin dastea...descarca-te asta e cel mai important...vorbeste cu cineva...cu prietenii spune-le ce si cum...ocupa-ti timpul cu altceva...si eu am suferit si nu pot spune ca mi-a trecut...e greu sa uiti cand iubesti...eu cel putin am fost mereu loial si mereu am iubit-o...si acum o iubesc...dar incep sa ma gandesc ca nu e singura pe lume...aminteste-ti de partile ei rele...poate te ajuta...repet...e greu dar nu imposibil...din pacate cand iubesti nu mai gandesti altceva...ai ochelari de cal...si acum dupa...la fel...ca ea nu mai e nici una...usor usor vei reusii sa privetsi din exterior...si cand vei iubii din nou incearca sa nu mai faci greseala asta...las-o asa...cum e...vezi-ti interesul de barbat si atat...rar gasesti femei sa merita sa ti la ele...m-am convins de asta...
|
asta cu cedatul psihic e o faza intermediara , totul e sa iti doresti sa treci peste si sa nu iti mai plangi de mila ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am eu o solutie pt chestia asta
o melodie ;) sper sa va fie de folos... |
Buna Seara lume!
am tot citit topicu asta da n-am scris pe el pana acu , dar ca toti ceilalti am ajuns si eu intr-un final sa-mi postez amaru.nu se va incadra in totalitate in topicu asta dar nu am gasit altu mai potrivit(daca nu se incadreaza imi cer scuze). dupa mai multe relatii cu "fete minunate si cu capu pe umeri" din care : intr-un timp pe cand venise in brasov un fost coleg cu care am facut scoala si am crescut prin cartier am zis sa mergem sa mancam ceva si sa bem o bere dar nu mare mi-a fost surprinderea mergand spre destinatie sa-mi gasesc prietena(aveam 1 an si ceva) pe banca in brate si bot in bot cu altu.am facut un mic "preinfarct" si am avut tendinta de a-i omori pe amandoi, dar dupa cateva luni in care mi-am plans de mila a trecut.alta brusc si subit s-a hotarat intr-o zi ca nu mai are rost relatia :|.una s-a intors la fostu iar alta dupa 2 luni a inceput sa-mi vorbeasca despre nunta si copii(ea 22 , eu 20 anu trecut)am zis pas , am salutat-o din mers si nu mare mi-a fost surprinderea ca dupa mine a gasit pe altu cu care in 2 luni au turnat 1 "taliban" si in 5 luni au facut si nunta(in fine treaba ei).acuma dupa ce mi-am invatat(zic eu) lectia de atatea ori , am intalnit pe cineva cu mici simptome de fost prieten care nu stie ce-i ala NU , e enervant si trece la amenintari(dupa spusele ei) + ca e cam nehotarata si imi mom. de fata nu prea stie ce vrea.am tot vb cateva zile la tel dupa care s-a hotarat sa ma invite la o cafea si neavand nimic de pierdut am acceptat.am fost , ne-am intalnit , am discutat si ne-am baut cafelele , pana aici toate bune si frumoase.azi in schimb vb pe mess si-mi zice ca fostu o tot ameninta ca face si drege..o taie si pe ea si ala cu care iese si tot felu de vitejisme deastea si ca ar fi totusi mai bine sa nu facem nimic ca nu vrea sa-mi faca mie probleme..etc (cred ca multi dintre voi stiu replicile de genu).acum vin si eu cu o rugaminte la voi sa-mi dati un sfat daca aveti placerea :).sa mai incerc odata si sa o caut sa o "vrajesc" putin?sau sa stau in banca mea ca e mai sanatos? mersi anticipat si sper ca nu v-am zgariat prea tare retina cu ditai postu :D |
Quote:
|
N ar trebui sa te complici cu o fata care a stat langa unu care foloseste amenintari de genu " sa moara sa faca te tai ...." pari baiat educat .
|
mersi baieti pt raspunsuri.
@vladM. sincer nu stiu cine e el.stiu doar(si de la ea si din alte surse) ca e in bucuresti(el e din brasov da si-a gasit un loc de munca acolo si mai revine pe aici cand are liber).de batut nu-s adeptu , sunt de parere ca se poate rezolva si prin vb , daca nu...n-are rost sa te cobori la nivelu lui decat daca insista :D.dupa cum spuneam am mai patit sa ma lase una pt fostu , da am lasat-o sa se duca fericita la el si mi-am cautat in alta parte , si de asta mi-e putin "frica" sa-i zic asa ca ma pot "arde" din nou. @DOHC16. adevaru e ca ai dreptate.ea mi-a spun in fata ca stie ca e proasta(chiar a insistat pe cuvantu asta) ca a stat cu el dar dupa aia n-a mai avut ce face ca a iceput cu balariile lui si etc (cu toate ca nu-i prima oara cand aud povesti deastea de adormit copii). ideea e ( si mi-e rusine sa va zic :D) ca a trecut ceva timp de cand n-am mai gasit pe nimeni si nu prea ma impac cu ideea.am mai avut ceva tentative dar cum eu am un noroc fantastic in dragoste am gasit numa fufe "fara cap" si care azi vroiau ceva si maine cu totu alceva.si am mai patit o faza amuzanta pe la inceputu lu decembrie , ca iesisem cu o tipa in oras , dupa cafeluta si tigara si discutia care a avut loc mergem catre masina sa o duc acasa(era si vreo 10 seara , mai frig afara si nu puteam s-o las pe jos..in fine) ne urcam in masina(posed si eu o masina mai din 85 nu stralucita da e buna imi fac treaba) la care aud intrebare din partea ei...da dc n-ai incalzire in scaune?....faza la care sincer m-am blocat si n-am avut nici un raspuns pt ea....sa raiau ca deviez de la subiect...nefiind felu meu de a "sari din floare in floare" caut ceva mai cu capu pe umeri da nu prea gasesc si ma supara chestia asta.de aia ma gandeam daca are rost sa mai incerc si cu "ce e momentam pe stoc" :D PS : ms |
Quote:
Subscriu ideea lui DOHC. Du-te spre alta că nu are rost să-ţi baţi capul de pomană cu toţi gherţoii. Capul sus. Succes! |
Quote:
Astea sunt genu de fete cu care iti faci treaba si le dai drumu mai departe,nu e bine sa ai prin preajma ta o materialista de asta,dar ma rog,asta e doar opinia mea. |
timpul le rezolva pe toate...
pana nu isi face damblaua..nu trece :) |
Quote:
|
Quote:
desi suntem constienti...suferinta tot e:) |
din pacate nu se poate fara...sunt proaspat patit...si e aiurea...
|
Quote:
|
Quote:
|
hahaha tare aia cu incalzirea in scaune :))
trebuia sa-i spui ca ai dar pe bancjeta din spate si ca o simte doar daca sta in genunchi pe bancheta :) sau trebuia sa ii zici ca ai scos-o din scaunele din masina si ai pus-o in scaunul de la birou |
Proaspat parasit... deci hai sa facem un club...
|
=)))) tare asta
|
Offtopic la greu.
Reveniti(-va) la subiect. |
De uitat e greu. probabil este lucru pe care iti doresti sa-l faci si nu reusesti. mereu va fi un amanunt cat de mic care te va face sa-ti aduci aminte de ea. o sa ai o tresarire, un mic curent iti strabate trupul, imima iti va bate mai tare, iti vor tremura mainile apoi revi la starea initiala. mi-a timis azi mesaj. cand am fazut expeditorul am tresarit. oare vroia sa-si ceara scuze? oare si-a dat seama c a gresit? oare ma vrea inapoi? nu isi adusese aminte de o datorie mai veche si-mi cerea sa i-o inapoiez... asta e problema. cad ceri sa iti spuna ce-ai facut pt ea se va gandi, si va gandi, si va gandi... cand ii ceri sa-ti spuna cu ce-ai gresit nu o vei mai putea opri...
|
femeile sunt imposibile...o fosta(mai veche)a mea a recunoscut asta...cert e...din ce mi-a spus ea...ca mai bine sa fi indiferent decat sa-i arati prea mult ca o iubesti:D deci...aici gresim toti
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Stie ea ce spune ca doar e fata :) |
Cum sa uiti persoana iubita? Pai daca vrei s-o uiti si reusesti s-o uiti inseamna ca persoana... n-a fost iubita...:) Asta presupune sa iubesti o persoana, sa isi puna amprenta in viata ta si sa nu o mai poti uita niciodata...
|
Quote:
cu ajutorul timpului...bineinteles:D |
nici asta nu cred k e posibil... poate sa le negi...
|
Quote:
|
Quote:
Eu vad că amândoi vorbiţi la general, dacă v-aţi referi la cazul vostru particular, atunci dialogul n-ar mai avea sens, dacă v-aţi referi însă la general, amândoi v-aţi putea da cu părerea liniştiţi. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning