![]() |
Re: Chat
pai dupa ce am tot citit "gec cu red ,gec cu red" am crezut ca vb serios.mah rog
|
dute si bea verde de paris
|
il gasesti la orice magazin de chimicale si il poti dilua frate cu apa
|
ba da repede va mai atacati si voi ma...Tekno spunea de absenta la ceva discutii tehnice..discutam de blow-off..si apoi ati umplut 2 pagini cu ce bei in obssesion :)) pai voi sunteti normali ? =))...sa mai discuti de blow-off, turbo, sisteme de alimentare, ax cardanic, transmisii, suspensii...etc? :P...sunteti criminali :)) :P
|
pai nu degeaba i se zice CHAT la sectiunea asta :)
|
eu as numi-o MIRC :P
|
sa-i zicem GEC CU RED:D
|
O fi limbaj de comunicare alternativ, dar nu aici.
|
pai trebuia sa scrii "cand stau pe tron" si te lasau in pace
|
mno....veni vremea sa merg sa beau!!!!!ne vedem maine pe aeroport!
|
2 Attachment(s)
mi s-au parut interesante
|
fain...asa masina la asa casa... :-l , asta devine deja obisnuinta pe la noi.tot felu de "mari bazati" care umbla in 7are si Suri si stau in chirie in garsoniere...baieti destepti
|
da dar sper ca ai vazut ca copilul de langa mercedes dupa un timp se joaca cu calul mort. :P si isi mai cheama si tovarasii sa-i faca disectia
|
ai de capu meu, acolo trebe chemata protectzia mediului, cum ii lasat asha calu ala acolo?
|
eram spre drumu ala spre groapa de gunoi adica ce ocoleste groapa de gunoi, mergem la namol...daca sti unde zic
|
Ce viatza duc unii.... o fii bine sa ai casa cu wcu' n curte si S pe batatura...?
|
hmm sunt noul mod pe cj...sper sa ne intalegem bine pe cj si sa nu avem nici un fel de conflict...eu voi fi cat pot de corect...bafta. Daca ma respectati va respect si eu...si ne va fi bine :). (atata timp cat voi fi op..) Spre deosebire de predecesorul meu, eu nu voi permite flame-uri si certuri aiurea, nu ele vor creste cluj-ul...daca vreti sa contribuiti cu idei bune, aveti sprijinul meu...
|
no si la mai mare.. all the best.. si fac curatenie in offtopic-uri :))
|
Va tine prafu de fibra treji.... La somn! :lol:
|
desi stiu ca nu o sa am un raspuns concret, totusi incerc ca altundeva nu mai stiu unde sa caut:
anvelope 185/60 R13 sau 175/50 R13 (sau ceva dimensiuni apropiate) nu cer ca toate patru sa fie perechi, macar doua cate doua. daca are cineva sau stie unde pot gasi i-l rog sa ma anunte PS rog moderatorii sa nu-mi mute postu la bazar ca aici e mai vizualizat! |
prin exceptie deocamdata ramane...o singura exceptie... sper sa-ti gasesti, dar va rog cei ce il pot ajuta sa il contacteze pe pm....
|
io inteleg ca le faci frumoase, dar faci si multe in plus! sincer nu o zic ca as avea ceva cu tine, dar rasfoieste toate paginile acestei sectiuni mari numite cluj si o sa gasesti cam tot ce ai facut pana acum, in afara de cel cu spalatoriile!(care sincer il consider inutil)
|
danutzu..sit back and wait, si u nu esti majoritatea, daca nu merge, va muri si va fi inchis, simplu, poate unii il considera util.
|
te inteleg perfect... oricum bafta la moderat;) nu am zis niciodata ca sunt majoriotatea, dar useri cu vechima sunt convins ca nu o sa fie de acord:P
|
mah era vb ca e rubrica CHAT!!! aici pot scrie orice.!!!!!!
deci nu mai inteleg nimik??!! inteleg a vrei sa pari constincios dar usor frate! |
incet incet se transforma in 2 tuning.ro ! si te rog nu sterge sa vezi ca o gramada o sa fie de acord cu ce zik!
|
Dar totusi ce este off topic la chat ?? Daca tot vrei sa stergi posturi sterge de prin alte topicuri ca acolo ai ce; aici totusi ii vorba de chat sau tu ce intelegi prin asta?????????????? Vorba lu Danutzu: "deci nu mai inteleg nimik??!!"
|
Quote:
Probabil asta nu-i CHAT.......oricum am o vorba BLEAH!!!! |
pai chiar scrisesem ceva ff importan i-am zis pe fatza ca face topicuri degeaba ... si nu i-a placut si i-am sugerat sa rasfoiasca aceasta sectiune a clujului ca sunt topicuri identice cu ceea ce face! si cel cu spalatoria nu inteleg ce rol isi are! userii cu vechime nu o sa-l agreeze deloc( ma refer la acel topic) !!!!!!!!!!!
|
posturile sterse aiurea au re-aparut. Danutzu ai Private Message. Folosete-l.
|
nu am la ce sa-l folosesc!!!! e rubrica chat!
Cata hai la bere sa ne facem muci ca apoi sa avem mai mult tupeu sa batem si noi pe careva=))) nu ma mai strese ca e in zadar! |
Quote:
|
[QUOTE=NightRider;867883](atata timp cat voi fi op..)QUOTE]
ba, vezi ca asta nu-i mIRC! op :)) |
incerc sa aplic o anumita chestie, sa va dau VOUA posibilitatea sa hotarati ce noi topicuri sunt necesare si ce nu pe cj...ati observat ca am pus la multe poll..am facut asta ca sa vedem daca prinde la majoritate, si atunci ramane, care nu prind, dispar asa cum au aparut...:). La cel cu spalatoriile a functionat ideea, dar va rog votati, e cea mai buna cale sa va manifestati nemultumirea pt un anumit topic...si daca nu, folositi chat-ul...incercam ideea asta sa vedem daca da rezultate...poate reusim sa ridicam sectiunea cj cumva...sa o scoatem din letargia asta...Toate cele bune, Vlad.
|
cea mai buna modalitate de a judeca un om e dupa rezultate, restul nu e important. Atat am de spus :)
toate cele bune, NightRider |
Re: Accidente
dacia te rog dormi....Doamne nu te opresti odata...1800 de posturi termina ca nici observatorii 4 tuning nu au atatea posturi.....gata !
|
de ce?
pentru ca vroiam sa aflu mai multe detalii despre accidentul de azi? |
Quote:
|
Quote:
|
iara imi dati de lucru ? :)) v-am mutat posturile la chat :P ...toate cele bune, NightRider
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:01. |
- Copyright 2026 4Tuning