![]() |
Re: Fiabilitate: japoneze vs. germane
Quote:
da-mi un singur exemplu de piesa care poate sa pice la o japoneza si sa coste cat jumatate de motor de germana. daca doresti voi putea si eu sa iti dau MULTE exemnle de piese mai ieftine la o japoneza decat la opel sau vw. daca e sa aducem in discutie mercedes si bmw... vezi cat costa acolo piesele... (probabil vei fi surprins sa afli ca multe sunt mai scumpe ca la japoneze) |
vezi in link kit de ambreiaj pentru Mitsubishi 3000GT din 92.
te rog sa postezi link-uri cu kit-uri de ambreiaj pentru orice alte masini nemtesti cu motor de 3.0 benzina, facute in perioada aia si chiar mai noi. (cel mai ieftin kit pentru mercedes probabil costa cel putin dublu decat cel mai ieftin pentru mitsubishi) in al 2-lea link ai un seturi de placute de frana pentru 3000GT, care costa de la 51 de lei in sus. exemplele pot continua... http://www.ingaraj.ro/set-reparatie-...33/3445/10151/ http://www.unixauto.ro/Unix_CikkekLi...5&cMegnNr=4168 |
Quote:
|
:))
am telefon fara camera, dar o sa fac poze cu camera, sau tel unui prieten si o sa le postez in curand. pana atunci poti sa verifici cum a zis "!41!" scrie "jdm vin" pe google si vezi o gramada de poze cu serii de sasiu scurte ale masinilor nipone. |
Quote:
De unde 280+ cai? |
ce ai pus tu acolo sunt modele pt america si europa
cauta pentru japonia sau intra pe unix.ro, sau in garaj.ro sau orice alte site-uri de unde poti comanda piese si vei gasi putere 210Kw |
de acolo 286 cai :)
|
|
uite si aici:
http://www.carrepairdata.com/service...6g72/2972/210/ |
Quote:
|
Quote:
am rugat sa nu fiu contrazis de pusti frustrati care nu pot sa argumenteze. te-am rugat sa imi dai exemplu de cel putin o astfel de piesa. cat despre cunostintele tale vaste in ale mecanicii cred ca esti cam penibil si pe dinafara si nu te-a intrebat nimeni. legat de cunostintele mele legate de comandarea pieselor probabil ca ai dreptate. eu nu sunt nevoit sa ma tarasc sub cazanele altora sa-mi castig existenta. eu imi comand dor piese pentru cazanele mele de care sunt foarte multumit. tot respectul pentru cei care fac asta si se pricep, dar se pare ca nu esti unul dintre ei. in tot cazul... subiectul nu era care dintre noie e mai priceput. (e despre masini) si daca tot vorbim aici unde poate vedea toata lumea... nu m-am contrazis cu nimeni fara sa pot argumenta, si se pare ca cei mai multi au inteles asta... |
Quote:
|
ai dreptate este destul de prost... :))
adica nici nu esti in stare sa argumentezi ce spui. eu tot ce am spus am sustinut cu argumente. cat despre banii pe care ii castigam noi... nu are legatura cu topicul. dar fii cocalar si urla sus si tare ca ai bani de motorina. e inco o dovada ca vorbesti fara sa fii in stare sa sustii. 1- habar nu ai cat castig eu sau oricine altcineva de aici de pe forum. 2- ai spus ca eu nu aveam permis cand aveai tu service, nu ca hamaleai sluga de la 16 ani. acum ai face bine sa nu mai scrii pe aici ca murdaresti topicul, si nu e al meu sau al tau... e al tuturor. deci sa nu ne batem joc de el! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning