Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

LKS 22-04-06 11:22

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by Panacota
era un studio fotografic in aer liber:D

hai ca ai zis`o :D :D :D

in general e mishto mashina ...desi rozu e o culoare cam nasoala ...tre sa intelegem ...e pimp car ...trebuia o culoare specifica...si palaria aia .,..face totzi banii :D

Panacota 22-04-06 11:26

am uitat sa specific ca e pt battle cu taz aless:D

Panacota 22-04-06 11:26

ms pt aprecieri

ra2 22-04-06 11:37

Quote:

Originally Posted by LKS
hai ca ai zis`o :D :D :D

asta cam asa e:D mi-a pus capac

c i k y 22-04-06 13:56

2 Attachment(s)
Brush :twisted:

TazAless 22-04-06 14:00

*maskt: se vede ca o pata unde ai scos manerul

LKS 22-04-06 17:23

in loc sa tot comentatzi atat ..mai bine apucatzi`va klumea de brush ...

bv maskt ..

TazAless 22-04-06 17:28

aici e comentarii lucrari... ce sa facem daca nu comentat?:rolleyes2

LKS 22-04-06 17:31

am zis "in loc sa tot comentatzi atat " ...deci nu atat de mult ...tu ai devenit comentator shef aici ..mai putzine vorbe ..mai multa munca ...nu suna bine ?

TazAless 22-04-06 17:35

pai comentatoru' sef, comenteaza cel mai mult :lol:
eu chiar incerc sa comentez la fiecare lucrare, si sa stii ca prinde bine ;) pentru ca oamenii invata din greseli

BMWfan 22-04-06 19:03

frumoasa masina dar parca pragul este cam brut nu are reflexiile pe care le are si masina(probabil ca or sa vina si alea :) )

RA_2fast4u 22-04-06 22:09

3 Attachment(s)
asi vrea si eu sa va dati cu parerea...care vi se pare mai misto... e facuta pt battle-u pt usergroop... inital am facut-o pe prima(cea cu spoilerul mai mat) era foarte mat initial spoilerul(nu avea nici o reflexie pe el) am lucrat la el pana m-am crizat...l-am sters, am pus celalalt spoiler(din poza 2) dar mi se pare ca bate cam aiurea lumina pe el... asa ca am luat din nou primul spoiler, l-am facut sa para cat de cat cu reflexii pe el si a iesit ce a iesit... pls spuneti-mi si mie care va place mai mult :D mie cea cu spoilerul mai mat... :P

a da in caz ca nu ati vazut si 406-le :D

patriotu90 23-04-06 00:46

*prima are o linie deasupra spoilerului unde se vede diferenta de culoare ... iar in gurile spoilerului sunt niste parti verzi ... care nush ce sunt ....
*la a doua spatiul despartitor dintre spoiler si caroserie mi se pare prea mare ...

concluzie .... merg pe prima

RA_2fast4u 23-04-06 00:56

Quote:

Originally Posted by patriotu90
*prima are o linie deasupra spoilerului unde se vede diferenta de culoare ... iar in gurile spoilerului sunt niste parti verzi ... care nush ce sunt ....
*la a doua spatiul despartitor dintre spoiler si caroserie mi se pare prea mare ...

concluzie .... merg pe prima

pai daca stergeam linia aia se vedea cam aiurea...si am renuntat la idee :D si verdele din gaurile spoilarului... :oops: aia am uitat sa le scot :D sunt de la colorat :P
la a 2-a asa era si pe masina de pe care l-am luat... :P

patriotu90 23-04-06 09:25

2 Attachment(s)
vw corrado ....

All times are GMT +2. The time now is 04:56.

- Copyright 2026 4Tuning