![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
in general e mishto mashina ...desi rozu e o culoare cam nasoala ...tre sa intelegem ...e pimp car ...trebuia o culoare specifica...si palaria aia .,..face totzi banii :D |
am uitat sa specific ca e pt battle cu taz aless:D
|
ms pt aprecieri
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Brush :twisted:
|
*maskt: se vede ca o pata unde ai scos manerul
|
in loc sa tot comentatzi atat ..mai bine apucatzi`va klumea de brush ...
bv maskt .. |
aici e comentarii lucrari... ce sa facem daca nu comentat?:rolleyes2
|
am zis "in loc sa tot comentatzi atat " ...deci nu atat de mult ...tu ai devenit comentator shef aici ..mai putzine vorbe ..mai multa munca ...nu suna bine ?
|
pai comentatoru' sef, comenteaza cel mai mult :lol:
eu chiar incerc sa comentez la fiecare lucrare, si sa stii ca prinde bine ;) pentru ca oamenii invata din greseli |
frumoasa masina dar parca pragul este cam brut nu are reflexiile pe care le are si masina(probabil ca or sa vina si alea :) )
|
3 Attachment(s)
asi vrea si eu sa va dati cu parerea...care vi se pare mai misto... e facuta pt battle-u pt usergroop... inital am facut-o pe prima(cea cu spoilerul mai mat) era foarte mat initial spoilerul(nu avea nici o reflexie pe el) am lucrat la el pana m-am crizat...l-am sters, am pus celalalt spoiler(din poza 2) dar mi se pare ca bate cam aiurea lumina pe el... asa ca am luat din nou primul spoiler, l-am facut sa para cat de cat cu reflexii pe el si a iesit ce a iesit... pls spuneti-mi si mie care va place mai mult :D mie cea cu spoilerul mai mat... :P
a da in caz ca nu ati vazut si 406-le :D |
*prima are o linie deasupra spoilerului unde se vede diferenta de culoare ... iar in gurile spoilerului sunt niste parti verzi ... care nush ce sunt ....
*la a doua spatiul despartitor dintre spoiler si caroserie mi se pare prea mare ... concluzie .... merg pe prima |
Quote:
la a 2-a asa era si pe masina de pe care l-am luat... :P |
2 Attachment(s)
vw corrado ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning