Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Renault 5 (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a.html)

praz 09-03-07 22:45

Re: Club Renault 5

Quote:

Originally Posted by valir5gts (Post 789818)
vreau eu jentile de tabla!!!

sorry nu le mai avea

praz 09-03-07 22:47

Quote:

Originally Posted by villytzah (Post 788107)
Bordul dak are turometruil vreau eu, da-mi un pret! Sau dak-l vinde cu totul nu numai ceasurile....;)....de asemenea un pret :)

am luat bordu cu tot cu ceasuri . dar o sa-l pun p al meu spers s reusesc. si ce imi mai ramne de la mine itzi dau . io am ceasuri dar fara ture

praz 09-03-07 22:49

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 788096)
vreau eu fetele de usi daca arata bine si bineinteles daca e modelul in 2 usi ;)

am luat fetzele de usi dar le pun pe al meu k am luat bordu de aceiasi culoare. dar le dau pe ale mele. un gri inkis

miliady 10-03-07 00:50

ai si plasticele alea care sunt sub geam? alea lungi care pleaca de sub oglinda si care se termina la tumburusu de deschis usa?

TopArt 10-03-07 01:20

Quote:

Originally Posted by valir5gts (Post 789818)
vreau eu jentile de tabla!!!

ce faci mai nene ? vine vara, motiv de "bling-uiala" :lol: nu de jante de tabla. alea-s prietenele iernii...

Quote:

Originally Posted by praz (Post 790093)
am luat fetzele de usi dar le pun pe al meu k am luat bordu de aceiasi culoare. dar le dau pe ale mele. un gri inkis

m-ai spart. cum reusesc sa compilez daca gri-ul de pe panourile mele interioare + bord sunt gri "inkis" ca al tau sau mai deschis ?!? :lol: pune macar o poza/doua cu "asa sunt cele cumparate/asa sunt cele pe care le-am dat jos", sa vad diferenta de gri. ;)

praz 10-03-07 01:43

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 790209)
ai si plasticele alea care sunt sub geam? alea lungi care pleaca de sub oglinda si care se termina la tumburusu de deschis usa?

nu .numai fetzele de usi

floars 10-03-07 07:27

Quote:

Originally Posted by villytzah (Post 786598)
Inca mai astept un reply in legatura cu bordul ala, k sa stiu ce sa fac, k vad k pe restul le-ai rezolvat ...:D

CONSOLA CENTRALA O MAI AI LA CE PRET,ESTE MODELUL CU BUTOANE PT GEAM ASTEPT RASPUNS BAFTA , BORDUL CE CONTINE SAU ESTE NUMAI CARCASA.

floars 10-03-07 07:34

Quote:

Originally Posted by villytzah (Post 786598)
Inca mai astept un reply in legatura cu bordul ala, k sa stiu ce sa fac, k vad k pe restul le-ai rezolvat ...:D

SORRY AM GRESIT ADRESA,VAD CA SI TU SI TOATA LUMEA ESTE INTERESATA DE CONSOLE CENTRALE,NU MI-AR STRICA UNA DAR PROBLEMA BUTOANELOR AM REZOLVAT-O SI ZICI CA SUNT DE ACOLO.

PT MACARALE ELECTRICE CAUTATI PRIN VITAN ESTE UNUL CARE ARE DEZM. DE FRANTUZESTI ACOLO AM GASIT 150ron BUC.

villytzah 10-03-07 10:28

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 790209)

Omule....da si tu un reply dak mai ai sau nu bordul de GTT si la cati bani mi-l dai,k vad k nu citesti msg din urma . BAFTA !

valir5gts 10-03-07 16:19

ce faci mai nene ? vine vara, motiv de "bling-uiala" nu de jante de tabla. alea-s prietenele iernii...

din pacate nu sunt bani de bling-bling pt ca astept o punte spate cu discuri.am jenti de aliaj,da de clio si sunt aiurea,imi intra rau sub masina si n-am stabilitate.
ceasuri de bord cu ture are dan pe giurgiului,am vazut eu.da nu de turbo.cine are nevoie de bord fara ture am eu unu.

praz 10-03-07 16:21

cine vrea un bord intreg (doar plasticul adica) ? e cam crapat un pic dar nu vreau bani pe el. si mai am ceasuri fara ture si consola cu casetofonu . si fetze de usi pe gri inkis. o s pun maine poze cu ele k nu am timp acu.
ziceti care vreti bordu k io il arunc dak nu-l vrea nimeni .

worm 10-03-07 21:14

nu are nimeni masca de GTT? acum am pusa una de R5 normal, si nu arata bine deloc. sau credeti ca nu e montata bine?

ia uitati aici: https://forum.4tuning.ro/imagehosting...abef3b5483.jpg
nu are forma aia rotunda... sta dreapta :D

Ferny 10-03-07 21:21

ce ai tu acolo cred ca e de turbo phase 2 ,nu prea se vede bine dar sper sa nu gresesc.

worm 11-03-07 00:27

cred ca e phase two. am sa postez maine o poza cu fosta masca, ca sa va faceti o idee.

mersi.

praz 11-03-07 13:28

3 Attachment(s)
asta e bordu pe care-l dau. nu vreau bani pe el . nu-l vrea nimeni k o sa-l arunc. Ca nu-l ma omoara mama k il tzin pe balcon

All times are GMT +2. The time now is 23:17.

- Copyright 2026 4Tuning