![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ai si plasticele alea care sunt sub geam? alea lungi care pleaca de sub oglinda si care se termina la tumburusu de deschis usa?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PT MACARALE ELECTRICE CAUTATI PRIN VITAN ESTE UNUL CARE ARE DEZM. DE FRANTUZESTI ACOLO AM GASIT 150ron BUC. |
Quote:
|
ce faci mai nene ? vine vara, motiv de "bling-uiala" nu de jante de tabla. alea-s prietenele iernii...
din pacate nu sunt bani de bling-bling pt ca astept o punte spate cu discuri.am jenti de aliaj,da de clio si sunt aiurea,imi intra rau sub masina si n-am stabilitate. ceasuri de bord cu ture are dan pe giurgiului,am vazut eu.da nu de turbo.cine are nevoie de bord fara ture am eu unu. |
cine vrea un bord intreg (doar plasticul adica) ? e cam crapat un pic dar nu vreau bani pe el. si mai am ceasuri fara ture si consola cu casetofonu . si fetze de usi pe gri inkis. o s pun maine poze cu ele k nu am timp acu.
ziceti care vreti bordu k io il arunc dak nu-l vrea nimeni . |
nu are nimeni masca de GTT? acum am pusa una de R5 normal, si nu arata bine deloc. sau credeti ca nu e montata bine?
ia uitati aici: https://forum.4tuning.ro/imagehosting...abef3b5483.jpg nu are forma aia rotunda... sta dreapta :D |
ce ai tu acolo cred ca e de turbo phase 2 ,nu prea se vede bine dar sper sa nu gresesc.
|
cred ca e phase two. am sa postez maine o poza cu fosta masca, ca sa va faceti o idee.
mersi. |
3 Attachment(s)
asta e bordu pe care-l dau. nu vreau bani pe el . nu-l vrea nimeni k o sa-l arunc. Ca nu-l ma omoara mama k il tzin pe balcon
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning