![]() |
Re: Club ESPERO
mai mike...sperii omu'...nu vezi ce eu incerc sa`l iau cu usurelu:lol:.....dupeea`ti umple frigideru...vrei sa sughiti:))))app,si eu sunt de acord cu sigla,numai sa o facem..deci votam,eu sunt pentru,mike pentru...altcienva?mai erau vreo 3....
|
draky ...daca citeai thread-ul de la inceput stiai..mie sila sa zic iar povestea.. ;)
|
o stiu....:oops:....dar mai ..carcotim si noi....8)
|
Nu vreau sa il sperii, asta e adevarul, si am zis sa nu se supere pe mine ca vorbim ca deaia e forum.... Cu putin efort poate sa o aduca pe drumul cel bun!!! eu ii doresc bafta!
O sa fac eu sigla asta de care ziceam si o sa pun poze cu ea pe masina.... |
1 Attachment(s)
ai sprijinu' meu....;)pentru` SIGLA
mai...la masina...ce ma deranjeaza este in spate,vezi ce faci cu stopurile alea,mai ales galbenu ala....ala ma sictireste pe mine...fa`le de om serios,dupaia in fata,ori o indrepti,ori gasesti alta la dezmembrari.cu 30 d lei..max 40 d lei,ma refer la grila,la faruri mai greu,costa....dar macar grila...ca na' sincer...eu dac ao vad p drum...as stramba din nas,si as spune ca este al unui cocalar...sincer,asa arata si a mea la inceput,dar usurel,am readus`o pe drumul cel bun...si daca vrei sfaturi,nu te sfii sa intrebii....NOROC!! vezi nu era departe de a ta`..... |
pff...eu nuj ce sa mai fac..inebunesc...de o luna jumate ma cert cu asigurarile si nu-mi dau nici un raspuns..50 de milioane costa reparatia..
|
cat!?!?!?!?!!?!?!?!?iti face toata masina?!
|
de la dezmembrari,nu zic in cazul tau,sa nu ne suparam,zic asa in mare capota max 2 mil,farurile 3> 3.5 mil ,grila 40,bara 1.5,1.5 mil aripile,acum daca nu mai ai daune interne..eu stiu..pe la motor,pe aclpo,am vazut ca mai sunt niste"stalpi"...
|
nu..doar capota..radiatorul..bara de armatura sau cv de genu...grila...vopsitul...farurile...la service daewoo
|
asa`i la service..scot untu`l din tine...pardon,din portofel:cry:...ce sa zic...poate ai noroc...;)
auzi...de ce nu`i tragi o revopsire totala....8) vorbesc mai mult ca pe messenger..aici:))) |
ma oftica ca nu e vina mea si astept ca dobitocul de atata timp raspunsul de la asigurari..acceptul ala...ce sa mai...sa nu aveti de-a face cu alianz tiriac asigurari
|
Quote:
Scuza-ma ca te intreb, dar mi-e greu sa citesc in urma... Ai lovit iar masina, ca eu stiu atunci cand ziceai tu ca a dat unu cu spatele in tine si era luvita in fata.... Ai mai patit si altceva??? Draky, eu zic ca sunt mai scupme piesele pentru espero, in dezmembrari ma refer... Si aici la Craiova unde e mama lor. Un spoiler complet nu il gasesti sub 300-350 lei, grila aia se invarte pe la 100, un far 150 lei(bun, nu din ala super matuit). In general piesele din partea frontala sunt mai scumpe (far, spoiler, grila) pentru ca o masina acolo se loveste si sunt cautate... In rest sunt ieftine.... |
Quote:
|
eehh.....eu cunosc niste draci,care se ocupa numai cu espero
are curtea full de espero....si na`...daca esti client fidel,mai fac reduceri...eu am spart stopu` dupa dreapta...intr`un drift in gard:))...20 d lei;)...la noi orasu este mai mic....si cred ca de aceea....ma rog...cum ai norocu' |
stiu ma mike ca e jalnica masina acum ca abia ma luato de la tata si arata binisor dar mia lovito un idiot mia sprt radiator,faruri,grila si abia am gasit grila aia la dezmembrari cu 100 ron si farurile costa cam mult 3 mil bucata ,momentam nu prea am bani sa bag in ea am jenti de 16 aurii 205/55 dar nu le pun ca e varza masina si semnalele leam vopsit cu galben ca erau crapate si am zis sa nu se mai vada ,nush daca ati vazut espero ala cu nr de teleorman sa vedeti stopuri marfa ce are si as vrea sa le fac si eu la fel .
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning