Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

BGY_Bogdy 08-04-09 23:33

Re: Diverse (topic de offtopic)

@Kimi ms daca de mine era vb :P:))) incet,sigur si de calitate altfel eram toata ziua in targ la vitan si la cat am dat pe un singur ceas de la Raid imi luam din targ 3 ceasuri si suport:)@Stefan te anuntz cum imi trebuie ceva si vreau sa comandam :D ce semnatura am :X

kidu2006 09-04-09 00:21

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2223215)
Foarte tare baietasul asta la fiecare salariu isi face cate ceva pe masina..Tot respectul din partea mea...si a mai multora...;)

Da ai dreptate si eu am vazut lucrul asta;) Bravo lui!
Bgy,ce fusta vinzi frate?e daia scurta?ca am o verisoara la tzara sa`i dau si ei acu de Paste:???:
Sau i`o dau lui Kimi ca mai poarta si el cand nu ramane la NEVASTA-SA:!::lol:

Hyena 09-04-09 08:27

Ba hahalerelor sa vedem unde sparg si yo niste gume si sa testez blocantu sa vad ce poate.

Ps. Kid poate ne vedem diseara la una mik ce zici ? sa vad cum stau cu grupu asta ca e putin mai lung.

Yo plec la munk vb la tel daca e pup :D

Lucian_GXZ 09-04-09 08:30

Hyena, hai vineri seara sa iesim la o cina romantica. :D Eu incerc sa fac rost de 2 lumanari ca i-am dat 3 lu Boncea (si mi-a tras la m$!@##!@e, ca nu mi le-a mai adus inapoi) :D

Hyena 09-04-09 08:36

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 2223785)
Hyena, hai vineri seara sa iesim la o cina romantica. :D Eu incerc sa fac rost de 2 lumanari ca i-am dat 3 lu Boncea (si mi-a tras la m$!@##!@e, ca nu mi le-a mai adus inapoi) :D

Iesim pisi nu e problema asta, hai Jonny hai baieti :D

Ps. nu vreau umpluturi gen o masina 6 insi harmalaie etc !

BGY_Bogdy 09-04-09 16:48

@Kidu :)) vand o fusta de dans speciala pt Lambada sondele LAMBADA :))))=))) @Hyena vezi ca Lucian e dubios te ademeneste iti vb frumos si hop ti-o scapa in pilaf si poate iti face un BAIAT de Baiat :))

Hyena 09-04-09 17:03

Dak i-si da drumu lucian cred k umple strandru Tineretului !!! :D

Hyena 09-04-09 18:23

Mi am pus si yo ploapele :) Mi am pus si yo ceva la salariu :)) yo imi fac la masina si la avans si la lichidare si intre avans si lichidare. Bogdy te apreciaza si baiatu tine-o tot asa :* ( pe dreapta :P )

johnny325 10-04-09 00:15

offf hyena tot nebun ai ramas:D te ast la un set doar dak imi promiti k fac poc amandoua dak da atunci promit sa facem amandoi poc in acelasi timp:)

PS: stii k doar tre sa dai un tel si este de ajuns(knd vine vb de dans sportiv:))

Hyena 10-04-09 09:32

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by johnny325 (Post 2226305)
offf hyena tot nebun ai ramas:D te ast la un set doar dak imi promiti k fac poc amandoua dak da atunci promit sa facem amandoi poc in acelasi timp:)

PS: stii k doar tre sa dai un tel si este de ajuns(knd vine vb de dans sportiv:))

Imi pun azi suporti mai inalti la scaun ca sa rotesc de volan mai bine :D. Poze cu ploapele :))

Tweety_rzw 10-04-09 09:38

Quote:

Originally Posted by Hyena (Post 2226727)
Imi pun azi suporti mai inalti la scaun ca sa rotesc de volan mai bine :D. Poze cu ploapele :))

Dar mai există o metodă şi nu este nici prea scumpă şi nici grea,o pernuţă pe scaun şi aia e :lol: :lol: :lol:

RoByNeT 10-04-09 10:07

voi nu veniti la romexpo ?

Lucian_GXZ 10-04-09 10:20

Eu lucrez.. dar voi merge ceva mai pe seara...

Hyena 10-04-09 16:00

pe mine ma doare in penis de 4tuning si de romexpo asa ca nu voi merge deloc :)

GopPo 10-04-09 16:18

nasol daca te doare.....fa-ti un control!

All times are GMT +2. The time now is 08:14.

- Copyright 2026 4Tuning