![]() |
Re: Propuneri!
Quote:
|
mrsika - lucrezi bine , dar e ceva care strica fiecare lucrare... atentie mai mare cand pui jantele
mai lucreaza , ai sanse sa intri gabi - pana la urma cine este "colegul" meu ? pufy sau hori ? sau amandoi ? :D |
mersi..
de obicei la un mom dat ma plictisesc..si at fac gafele:| oricum..am akuma nishte proiecte in lucru..o sa revin aici cu nishte lucrari in viitorul apropiat:-) |
12 Attachment(s)
am incercat si eu ceva pe audi si niste lucrari mai vechi............................................. .......merit sa intru sau ce greseli am?????????
|
nu . mai ai mult de munca , pana sa faci lucrari fara greseli . cauta ajutor la "comentarii lucrari "
p.s. metal , night , nu mai fiti asa rai cu copiii |
ha? io? :) nu stiam...da` daca e asa,o sa incep sa`mi fac treaba :)
Astept confirmarea Gabi |
Quote:
|
2 Attachment(s)
chiar si un update.. any answer?
P.S. stergeti postul anterior |
evazarile aripilor arata nasol si nu inteleg de ce buza e indreptata in sus
|
..in plus fata de ce a zis pufy...reflexiile alea nu`si au rostu,chiar nu inteleg de ce le faceti,ii dau masinii un aspect foarte toony,de plastic...
|
aia nu e lucrare care sa para reala ..chiar daca nu pastreaza realitatea...e frumoasa .....e mai artistica asa .
|
[IMG]https://img292.imageshack.us/img292/2...surebr5.th.jpg[/IMG]
[IMG]https://img501.imageshack.us/img501/4759/fdasgdk6.th.jpg[/IMG] inainte si dupa primul meu VTuning :) zicetzimi cum ii |
pai...pt inceput...foloseste uploadul forumului,eu unul nu pot deschide poza dar dupa cate imi dau seama,culoarea e cam saturata,stilul in care ai tunat masina e vai de mama lui...iti recomand sa te rezumi la chestii mai usoare (jante,suspensie si ulterior culori) spoilerele sunt greu de potrivit si de obicei reflexiile si luminozitatea nu se potrivesc cu cele ale masinii de baza...in plus ca sa ajungi in Design Team e de preferat ca mai intai sa intri in Virtual Tuning...Bafta!
|
2 Attachment(s)
un rx-7 .. de ce nu incerc (incercarea moarte nare) ..
..daca trebuia textura carbonului mai mica sau alte jante..le schimb :D |
Băieţi, eu zic că merită, chiar dacă nu lucrează perfect (lucru pe care oricum nu-l face nimeni).
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning