Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Provocări pentru SUBARU lui Sebastian. (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8607-provocari-subaru-sebastian.html)

SEBASTIAN 15-02-08 10:22

Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1358504)
aici fiind un topic pt provokri la NR 1,clar nu ma intereseaza nr 5

p.s. nr 2,3 ar fi ducu,tudose...

o zi buna

Altcineva e locul unu eu sunt inafara topului.

CZR 15-02-08 10:28

re: Provocări pentru SUBARU lui Sebastian.

CONCLUZIA ESTE K NU VREI SA TE DAI CU MINE...din kuza k tu estimezi k sunt mai slab
asa ai estimat si cu capatana kre ai zis tu k nu a avut aderenta,dar pe filmari se vede k pleak tun
uite cum facem,k sa nu zici k sunt vrabia kre malai viseaza...
tudose este peste pepy (s-a dovedit) si probabil e cea mai tare masina facuta de tine,inafara de a ta...
knd o sa scot masina as fi onorat sa ma intrec cu tudose...
vreau insa sa-mi zici ceva...sunt sigur k vei sti raspunsul
dak eu la 1400kg si sofer de 50kg ma intrec cu subaru de 1500kg si sofer d 100kg si pe 400m ar fi o distanta de 2 masini intre mine si el,km cati cp ar avea masina mea,tu stiind deja puterea lui tudose?

SEBASTIAN 15-02-08 10:45

Nu spun nimic ca esti slab bun sau, doar consider ca din pdv meu nu esti interesant, poate ca stiu ca esti mult prea bun si ...
Nu estimez nimic!
Va dati si gata, iar cu Capatana ar fi frumos sa il ai in paralel la o cursa corecta si nu spun ca te bate, doar sa fie ceva echitabil.

CZR 15-02-08 10:59

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1358569)
Nu spun nimic ca esti slab bun sau, doar consider ca din pdv meu nu esti interesant, poate ca stiu ca esti mult prea bun si ...
Nu estimez nimic!
Va dati si gata, iar cu Capatana ar fi frumos sa il ai in paralel la o cursa corecta si nu spun ca te bate, doar sa fie ceva echitabil.

pai eu vreau sa estimezi,k am incredere in tine
ai zis de capatana k are suta in 3,5,ai redactat un material frumos pt revista 4tuning...pagini de revista...proiect j300 sau cum ii zice...probabil estimai un 450cp,altfel nu lua 3,5 suta
dak-i dau 2 masini (ca exemplu) lui tudose si la el estimezi 500cp,poate eu am 600
si intre 600ale mele si 1000ale tale,cu diferenta de greutate,nu cred k imi dai mai mult d 1 masina pe 400m ;)

yknot 15-02-08 12:59

ce de "matematicieni" pe aici .... czr-ule, sa stii ca la prima legala(si nu numai) ai un adversar care nu da inapoi ;) ... de evo8 din braila este vorba ;)

CZR 15-02-08 14:14

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 1358826)
ce de "matematicieni" pe aici .... czr-ule, sa stii ca la prima legala(si nu numai) ai un adversar care nu da inapoi ;) ... de evo8 din braila este vorba ;)

si cum ti-ar pica dak as incepe eu sa am un caracter infect,asa cum sunt judekt delatfel si sa zic...pai sa s califice mai intai...sa-si ia revansa fata de DUCU si pe urma sa dovedeask cu altii?
ce ati zice toti dak eu nu mai accept provokri dekt de la cele mai tari masini?
ce victime are evo 8 de braila?pt mine e mult mai interesant grecul cu evo 8
cum e?

EvLSant0S 15-02-08 17:30

5 pagini care puteau evitate in felul urmator ..
cu

DA

sau

NU

2 litere...
5 pagini ..
:rolleyes2

baubau racing 15-02-08 18:29

Nu e nici un fel de problema. Ducu a refuzat invitatia atunci cind a primit-o (pt. revansa) iar tu daca nu ma insel ai zis ceva de ''o miza'' la care nu ai fost refuzat.Daca vrei sau nu sa te dai e numai problema ta eu nu te pot forta si nici nu vreau.Mai e si posibilitatea de a nu putea ajunge in tara la prima legala asa ca.......vom vedea..... a zis orbul.

SEBASTIAN 15-02-08 20:02

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1358602)
pai eu vreau sa estimezi,k am incredere in tine
ai zis de capatana k are suta in 3,5,ai redactat un material frumos pt revista 4tuning...pagini de revista...proiect j300 sau cum ii zice...probabil estimai un 450cp,altfel nu lua 3,5 suta
dak-i dau 2 masini (ca exemplu) lui tudose si la el estimezi 500cp,poate eu am 600
si intre 600ale mele si 1000ale tale,cu diferenta de greutate,nu cred k imi dai mai mult d 1 masina pe 400m ;)

Ce de matematica :lol::lol::lol:
Sunt estimari care e bine sa le faci in minte, altfel te faci de ras.
Pai daca vi sa iei bataie ... ce sens are sa ne dam.
In general setez masina sa inving cat mai aproape, iar cu tine NU ma dau acum. Nu e un refuz general daca imi vei starni interesul prin fapte nu provocari de grupa mare la gradinita ramane de vazut.

pepy 15-02-08 23:59

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1359424)
5 pagini care puteau evitate in felul urmator ..
cu

DA

sau

NU

2 litere...
5 pagini ..
:rolleyes2

15 pagini pe un alt topic care puteau fi evitate lafel cu da sau nu

@CZR deci te dai cu mine la prima legala? da sau nu ca nu am reusit sa intzeleg din postul tau

SEBASTIAN 16-02-08 07:35

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1360689)
15 pagini pe un alt topic care puteau fi evitate lafel cu da sau nu

@CZR deci te dai cu mine la prima legala? da sau nu ca nu am reusit sa intzeleg din postul tau

Dar cu Cristi Capatana care m-a rugat sa te invit la o revansa.

CZR 16-02-08 16:40

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1360911)
Dar cu Cristi Capatana care m-a rugat sa te invit la o revansa.

sebastian...eu cu tine vreau sa ma dau,tu ma inspiri,imi dai puterea sa merg mai departe!
nu ma intereseaza alte masini...kt despre soferii lor...toata stima,ne vedem la legale
@pepy...raspunsul meu pt tine este: nu ma intereseaza curse cu tine!dar o sa ma dau cu tudose,k sa-ti potolesc setea ;)
si-ti mai amintesc k si asteptarea mea in kiseleff putea fi evitata...PREZENTANDU-TE PT CURSA LA KRE ZICEAI K NU VOI VENI EU...SI TOTUSI TU NU AI VENIT
dar ai uitat k asa ai facut si cu calibra d craiova pe kre ai trimis-o la ploiesti si te-ai dat lovit?

SEBASTIAN 16-02-08 19:04

nu stiu de nimic neonorat de mine.

SEBASTIAN 16-02-08 19:07

Virgil DZ1 vine sa incerce din nou .
Am fost de acord pt ca chiar de atunci i-am promis ca voi accepta revansa.
Pt ca nu are cum sa plece pe 400m am acceptat 1000m mai ales ca si data trecuta a fost lafel. Daca ar fi fost integrala sau cu motor central erau lafel si mergeam pe distanta standard.
Probabil Virgil o sa vina la start cu cca 200cp peste ce a avut si cu o functionare mai corecta, launchcontrol, autoblocant, anvelope aderente...

Calimero2003 16-02-08 20:38

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1361989)
sebastian...eu cu tine vreau sa ma dau,tu ma inspiri,imi dai puterea sa merg mai departe!
nu ma intereseaza alte masini...kt despre soferii lor...toata stima,ne vedem la legale
@pepy...raspunsul meu pt tine este: nu ma intereseaza curse cu tine!dar o sa ma dau cu tudose,k sa-ti potolesc setea ;)
si-ti mai amintesc k si asteptarea mea in kiseleff putea fi evitata...PREZENTANDU-TE PT CURSA LA KRE ZICEAI K NU VOI VENI EU...SI TOTUSI TU NU AI VENIT
dar ai uitat k asa ai facut si cu calibra d craiova pe kre ai trimis-o la ploiesti si te-ai dat lovit?

A fost vorba de PITESTI nu Ploiesti .... dar oricum ZUM`ul a fost refuzat si la Craiova de Pepy ....oricum masina nu mai exista si nu mai are rost ....
In final Pepy a acceptat provocarea .... dar asta cand masina nu mai era la Sutu..... si ca sa reamintesc despre ce masina era vorba am sa pun un filmulet .... sunt convins ca o sa recunoasteti adversarul...
https://www.youtube.com/watch?v=Ggtolo-aowE

All times are GMT +2. The time now is 19:49.

- Copyright 2026 4Tuning