![]() |
Re: Fotografii .. care bat inspre artistic facute de voi !
madskillz... poze grozave man. Felicitari! Personal imi plac cele cu fantana si cu apusul. Ce aparat folosesti, ca mi se pare poza cu fantana ori modificata, ori ai folosit un timp de expunere mai lung.
|
un cannon.nu ma intreba ce model.oriucm e vorba de timp de expunere intradevar.;)
ma bucur k iti plac....mai ales k au suferit modificari minore... si nu toate pozele sunt facute de mine(chiar daca erau)....noi le facem,noi le lucram...:-P pentru voi sunt facute de....evl*skillz 8) ps:la cea cu apusul am avut timp de expunere 1/2000 :lol: |
Inseamna ca era lumina multa acolo...
Canon... de care? A, pardon, ai zis sa nu te intreb. :-P Da' ce fel este? Point-and-shoot, sau are cateva reglaje mai avansate? Ce format este? compact, mediu sau SLR-like? |
are el reglaje...nu l-am phootot niciodata la creieri....ma joc doar cu timpul de expunere.cand o sa am timp o sa ma uit si ce altceva mai face.are mai multe functii si setari pe acolo.aparatul nu e al meu....so..trebuie sa astepti sa se intoarca santos din excursie or whatever...pe luni...cel mai devreme dumink seara...:-P :lol: atunci iti zice el modelul....
pe lac batea soarele foarte tare fiind la apus si obiectivul chiar spre soare... |
1 Attachment(s)
gotcha ;). pana una alta, mai pun si eu o poza.
|
ffff tare madskillz....
poate comentati si pozele mele de incepator ! |
frumos pe acolo pirn carol.....fantani alea alea :D
|
EVL*SKILLZ ... felicitari , mai ales acea cu gti...
|
io tot sunt curios cum iese ceru ala ca si cum ar fi foc......giwe me a hint or something...link............
|
pei uite`te cu vro 2 pagini in urma si a spus santos ca poza cu ceru +foc e photoshopata :)
ca nu o sa vezi nicio data cum o sa iasa foc din cer doar la apocalipsa :)) asa zice santos =)) |
asa zic eu....
ma scuzati...noi...:lol: |
Quote:
/!\ Anonymous Content /!\ m-a intrebat cineva tot asa...m-a intrebat de un tutorial ceva....pai....daca exista nu cunoastem..... chestia e anonymous content.....adik e...anonymous stuff....'secretul meseriei'..... ps-wtcvitim....glad u like it...daca ar sti vladut pe unde umbla poze cu masina lui...:lol: 8) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
mersi :-p
inca 2 poze....:) cum sunt nexus ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning