Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

d3vilish_lips 21-08-06 22:40

Re: Constanta - Accidente

....asta nu era logan era break ....model mai vechi ....da most_wanted era destul de nasol da nush cu ce masina sa plesnit k nu mai era....:rolleyes2

blonda 23-08-06 13:00

dacia aia s-a plesint cu un opel frontal....eram in trecere pe acolo.destul de nasol ...e periculoasa curba aia!

CT-87-ADY 23-08-06 13:05

despre care curba vorbesti?

blonda 23-08-06 20:29

aia cand iesi din eforie nord spre sud!

needBrain 29-08-06 12:34

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2 (Post 496768)
deci ned brain ai vazut ca pana la urma au fost de vina pompierii ....
asa ca nu mai vb u de cultura mea ...ca fac pariu ca daca iti pun un chestionar in fatza nu il faci 26 ...... asa ca .....

buey prietene,te cam crezi destept,ia zi,ai citit in urina sau in diaree ca nu fac 26???
si sa stii si tu ca masinile de pompieri mereu au girofarele aprinse da?asa ca,OBLIGATIA ta ca sofer este:la girofare albastre sa te dai la o parte fara a fi obligat sa opresti dar trebe sa reduci viteza,iar la girofare rosii....sari de pe sosea sa zic asa...mai simplu

atunci tu nu stiai....;)

sry de offtopic da abia acum am vazut

GRIGO 29-08-06 18:58

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 535475)
buey prietene,te cam crezi destept,ia zi,ai citit in urina sau in diaree ca nu fac 26???
si sa stii si tu ca masinile de pompieri mereu au girofarele aprinse da?asa ca,OBLIGATIA ta ca sofer este:la girofare albastre sa te dai la o parte fara a fi obligat sa opresti dar trebe sa reduci viteza,iar la girofare rosii....sari de pe sosea sa zic asa...mai simplu

atunci tu nu stiai....;)

sry de offtopic da abia acum am vazut

man nu ai vazuit ce zicea lumea ca NU AVEA GIROFARELE APRINSE ..nici sirene nimic ...
Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 535475)
ia zi,ai citit in urina sau in diaree ca nu fac 26???

fara suparare ..da aici mi se pare ca vb fara rost
:peace:

Most_Wanted 29-08-06 20:39

Care ati vazut azi la LAZU ...un passat cu un papuc ......prafffffffffu sa ales de papuc ...

CT-87-ADY 29-08-06 21:41

era incepator ala cu papucu` ala cik era de vina ;)

Most_Wanted 29-08-06 22:43

dar cum sa intamplat? ...ca io numi dau seama..o fi vrut ala cu papucu s aintre la peco si la luat asta cu passatu....mortaciuni ceva?

quick_5hifter 30-08-06 00:10

eu am vazut la protv ca a incercat sa evite o masina din fata lui, care a franat prea brusc :rolleyes2 (astia n-au auzit de "keep the distance") si din cauza asta a intrat pe contrasens

CT-07-APV 30-08-06 22:57

Pe 29 seara pe Soveja intersectie cu Hasdeu, am vazut o masina lovita frontal stie cineva ce s-a intamplat?

ERY 31-08-06 08:46

Multe vorbe....nici o poza....parca ar fi " STIRILE PRO Tv"...dar la radio.

X-Ray-Eyes 01-09-06 01:33

2 Attachment(s)
Lasa ca bag eu ca din auzite s-ar fi lovit un Mig 29 cu o libelula si cu ocazia asta au arat si parcela 29 din lotul 11 de pe DN 1 la Km 83 !
:):):)

Papucu' asta era in Ovidiu ... s-a bushit cu un Cielo si au zburat pepenii din el ...
:)

Psycho 01-09-06 12:21

era azi o dacie si un pasat pe varianta facute :D poc

YZF-PWR 01-09-06 14:04

le-am vazut , vai de capu lor

All times are GMT +2. The time now is 15:45.

- Copyright 2026 4Tuning