![]() |
Re: Constanta - Accidente
....asta nu era logan era break ....model mai vechi ....da most_wanted era destul de nasol da nush cu ce masina sa plesnit k nu mai era....:rolleyes2
|
dacia aia s-a plesint cu un opel frontal....eram in trecere pe acolo.destul de nasol ...e periculoasa curba aia!
|
despre care curba vorbesti?
|
aia cand iesi din eforie nord spre sud!
|
Quote:
si sa stii si tu ca masinile de pompieri mereu au girofarele aprinse da?asa ca,OBLIGATIA ta ca sofer este:la girofare albastre sa te dai la o parte fara a fi obligat sa opresti dar trebe sa reduci viteza,iar la girofare rosii....sari de pe sosea sa zic asa...mai simplu atunci tu nu stiai....;) sry de offtopic da abia acum am vazut |
Quote:
Quote:
:peace: |
Care ati vazut azi la LAZU ...un passat cu un papuc ......prafffffffffu sa ales de papuc ...
|
era incepator ala cu papucu` ala cik era de vina ;)
|
dar cum sa intamplat? ...ca io numi dau seama..o fi vrut ala cu papucu s aintre la peco si la luat asta cu passatu....mortaciuni ceva?
|
eu am vazut la protv ca a incercat sa evite o masina din fata lui, care a franat prea brusc :rolleyes2 (astia n-au auzit de "keep the distance") si din cauza asta a intrat pe contrasens
|
Pe 29 seara pe Soveja intersectie cu Hasdeu, am vazut o masina lovita frontal stie cineva ce s-a intamplat?
|
Multe vorbe....nici o poza....parca ar fi " STIRILE PRO Tv"...dar la radio.
|
2 Attachment(s)
Lasa ca bag eu ca din auzite s-ar fi lovit un Mig 29 cu o libelula si cu ocazia asta au arat si parcela 29 din lotul 11 de pe DN 1 la Km 83 !
:):):) Papucu' asta era in Ovidiu ... s-a bushit cu un Cielo si au zburat pepenii din el ... :) |
era azi o dacie si un pasat pe varianta facute :D poc
|
le-am vazut , vai de capu lor
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning