![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
6 Attachment(s)
avea si el nevoie de un impuls micutzu... sper sa nu mai dureze pana la anu pe vremea asta cu bara spate :)
in programu de azi: - grila badgeless vw vento - suport ceasuri suplimentare fiat punto '95 - tuning pe o cada din fibra de sticla, cam subreda. acum se pot imbaia si pui de elefanti in ea |
Ocazie cu care s-au astupat si gaurile de scurgere, foarte inestetice :lol:
|
Thanks Ghetto Tuning for pimping my grill :D
|
Quote:
salut pt un e46 ma intereseaza Porbagaj tip CSL pregatit doar sa il pot vopsi umflat aripi spate la fel pregatite pt vosit spune-mi preturi pt fiecare in parte nu merge sa imi dai pm pune te rog un pret aici. |
sal.imi poti spune si mie un pret pt un clean haion pt o xsara?multumesc!
|
sal.ai cv pentru o skoda fabia 2?
|
5 Attachment(s)
v-am raspuns
- prelungire capota dacia logan - prelungire capota + aripi opel astra G - usi fara bandouri astra G |
Misto iese Opelu' Astra :-)
Deabia astept sa-l vad la final! |
Salut Mihai. Daca iti aduc un eleron al unui prieten poti sa imi faci o copie dupa el ?
|
1 Attachment(s)
as vrea sa`mi umflu putin aripile pe spate ... o poza cu masina ... aripile sunt la locu lor intregi .. putin strambe dar nu f mult ... astept o oferta estimativa prin pm - multumesc frumos
stima |
12 Attachment(s)
SV25MBN, depinde de la caz la caz. inainte de toate sa vedem despre ce-i vorba
alex.p7m, eu spun ca inainte de toate poti incerca cu niste gume mai inguste, abia apoi sa masacrezi aripi. - eleron custom fiat bravo, probat pe masina - air diffuser SAAB 93 (deja finisat vopsit montat) - prelungire capota kia proceed - eleron tip CSL pentru bmw e46 |
Masina mea nu ti-a placut indeajuns incat sa pui poze cu ea :D. Lasa ca va trebui sa mai vin pe la tine sa mai facem una, alta si atunci va trebui sa pui poze.
Frumos deflectorul de pe Saab. |
5 Attachment(s)
chiar, ai dreptate. nu stiu de ce nu am poze cu capota, probabil n-am avut aparatul la mine sau era descarcat. hai ca am furat de la tine de pe topic cateva
si o bara spate custom opel astra G, inspirata de aici |
Mihai, jos palaria, toata stima si respectul. Ai niste lucrari de 11+! Chevy lui Sv.. e fff misto (bb) & the other...pff...11+ cum ziceam.
Tot asa ;) |
era marfa daca astra g era coupe :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning