Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Despre masini (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6994-masini.html)

kraven_4_all 04-05-07 18:16

Re: Discutii despre masini

pep`o ..nici nu shtiu dc drq ma agit pt un lache sportivu` ca tine...!!RX8`u e o mashina super din punct de vedere estetic..cum arata outside and inside!!..dak tu nu ma cunoshti taci in plm din gura k deja ai inceput cu insulte si alte kknarii.......marsh....

si ce shtiu despre mashini nu te intereseaza pe tine...shtiu si yo cate`ceva despre un RX`8 si shtiu si mai multe despre acel golf al lui zGb....si yo iti zic...taci in plm din gura.....dak tot vii cu atata atitudine si tupeu pe la noi pe aici....de ce iti este rushine sa`ti dezvalui identitatea??......poate ai prea putini ani....poate mult prea putina minte....e problema ta.....dar nu mai veni cu atata atitudine si tupeu printre niste oameni pe care nu`i cunoshti....si mai si incepi sa insulti in stanga si dreapta......stai drq cu ideile tale...

shoaca 04-05-07 18:29

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 884683)
taci in plm din gura ....marsh....
taci in plm din gura.......stai drq cu ideile tale...

kraven te rog frumos sa iti revizuiesti comportamentul ;) la noi in klan nu este admis astfel de vocabular ;)
pep_o tu ce plm vrei ? ce nu iti convine ?
daca nu esti genul de tare in gura doar in spate monitorului mishcati fizicul diseara la sala sa "discutam" :evil:

kraven_4_all 04-05-07 18:31

chiar m`a enervat domnu` marele shtiutor....asta....din kti sunt pe forum ...cum drq dau numai de genu` asta nush mha frate...

tng 04-05-07 18:38

Destul !! :evil:

kraven_4_all 04-05-07 18:41

te rog frumos sa mai lasi putin si sa stergi posturile mele ...shtiu k am fost deplasat...nu are rost sa`mi vars nervii in public..mai ales knd nu isi are rostul!!ink o data ma scuzati pentru "izbucnirea" mea...

Pep_O 04-05-07 18:44

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 884683)
pep`o ..nici nu shtiu dc drq ma agit pt un lache sportivu` ca tine...!!RX8`u e o mashina super din punct de vedere estetic..cum arata outside and inside!!..dak tu nu ma cunoshti taci in plm din gura k deja ai inceput cu insulte si alte kknarii.......marsh....

si ce shtiu despre mashini nu te intereseaza pe tine...shtiu si yo cate`ceva despre un RX`8 si shtiu si mai multe despre acel golf al lui zGb....si yo iti zic...taci in plm din gura.....dak tot vii cu atata atitudine si tupeu pe la noi pe aici....de ce iti este rushine sa`ti dezvalui identitatea??......poate ai prea putini ani....poate mult prea putina minte....e problema ta.....dar nu mai veni cu atata atitudine si tupeu printre niste oameni pe care nu`i cunoshti....si mai si incepi sa insulti in stanga si dreapta......stai drq cu ideile tale...

In primul rand foloseste un limbaj adecvat cand vorbesti cu mine.
Nu cred ca te-am jignit in vreunul din posturile mele asa cum m-ai jignit tu pe mine.

Kraven_4_all poate te cunosc poate nu dar stiu ce fel de om esti.
-Esti genul de om care desi nu are 1 leu in buzunar sta si el pe langa smecheri in speranta ca vei fii confundat cu unul dintre ei.
-Esti genul de om care desi nu are nimic ii place sa se laude cu ce au altii.
-E bine sa fii plimbat cu masina pe moka , nu?

-Despre rx8-ul lui maryo nu stii NIMIC.

Atarna in continuare.Atarnare placuta.

kraven_4_all 04-05-07 19:11

dak ma plimb pe moka sa inteleg k te oftici...k poate tu oi da bani.....
bani...ma scuzi k n`oi fi vreun bill gates sa dau in stanga si in dreapta...am si yo k romanu...kt sa nu mor de foame...si yo afirm k tu nu ma cunoshti.....si poate ar fi bine sa incheiem discutia aici k am deviat total de la subiect....

u esti cu ideea ta....yo cu ideea mea si gata!!!klar?....

shoaca 04-05-07 19:33

Quote:

Originally Posted by Pep_O (Post 884750)
-E bine sa fii plimbat cu masina pe moka , nu?

eu merg moka ca doar pune tata benzina :lol: si ma dau mare :mrgreen:

DONU' 05-05-07 03:21

Bai Pep O, te supara faptul ca unii merg pe moca cu masina?
Care e treaba ta pe forumul asta? Esti avocatul firmei Mazda?
Crezi ca daca o sa pupi in toba atat de mult Mazda o sa iti dea astia una gratis? Sau ca o sa te plimbe si pe tine vreun posesor?
Nu te mai agita prietene aiurea? Postezi de dragul de a posta?
Incearca sa fii pe subiect si atat. Daca ai ceva de imparti cu vreunul din noi vino personal si spune in fatza ce-ai de spus ca stii unde ne gasesti. Nu mai umple paginile forumului asta cu aberatii care nu-si au rostul Fara suparare.
S-a muncit mult pentru ca Ploiestiul sa fie intre paginile site-ului 4tuning si e urat cand intra lume care ori n-are treaba cu masinile, ori are dusmanie pe vreun alt user, sau ca nu i-a placut ce a postat. Atat!

T@zMania 06-05-07 01:15

bonule cand preconizezi ca o sa schimbi de la semnatura ''under construction''?;)

shoaca 06-05-07 02:33

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 886693)
bonule cand preconizezi ca o sa schimbi de la semnatura ''under construction''?;)

zicea ca sapt viitoare il baga la recuperare .... acum sa vedem ce o face :rolleyes2

T@zMania 06-05-07 11:54

tu ce te bagi ma ca tamponu?esti avocatul sau gagica lui?;)

shoaca 06-05-07 11:58

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 887003)
tu ce te bagi ma ca tamponu?esti avocatul sau gagica lui?;)

nici una nici alta :D
imi dadeam si eu cu parerea ca tot romanul :lol:

bogdan_wrc 07-05-07 09:44

Bon te-am avzut prin oras sapt trecuta sau chiar acum 2 sapt.....claxonat, dar erai pe sens invers. te-am sunat dar nu ai rasp...

DONU' 07-05-07 09:55

Stiu man, uitasem telefonul acasa. Cu gandul ca ma urc in VR6, am uitat sa iau si telefoanele :p
Mii de scuze...!

All times are GMT +2. The time now is 02:08.

- Copyright 2026 4Tuning