![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
Arata super ! Bafta domnu' 8) ! |
A iesit super bine.Felicitari!Daca nu sunt indiscret, cat a costat colantarea?
|
Mai are rost să zic ceva?!...
Belea mare superbă foarte superbă şi foarte frumoasă! Cāt te-a costat colantatul?! |
whuuu,senzatie masina.. culoarea ce sa mai,superb!
|
Quote:
lasa vali ca poate maine o admiram :)) ca si asa trecem zilnic pe langa ea :D Quote:
MAMAAAA SA MOARA SORMEAAAAA :| CAT DE BELEAAA POA SA FIEEEE :| superbbbb :| 100% pretioasa :| ... kys`ule frate ai grija de ea mane :-S fi atent ca acum e prea frms sa ai chiar si o zgarietura :-S |
m-am tot gandit ce culoare o sai tragi,dar la asta nu m-am gandit:)
oricum misto alegerea.;) |
SUPERB :D ce sa mai, de data asta ai scoso original:D din cate am inteles este o culoare unica in Romania? sau....
|
bravo o coafeaza bine culoarea asta;)
|
e colantata si pe zonele de la interior, prag, portiere, stalpi etc. ? ca sa nu se mai vada ca era alta culoare masina
am si eu un prieten cu un a6 colantat tot asa in totalitate de vreo 2-3 ani il are facut si nu are probleme cu colantu cat te-a costat ? si cat a durat ? |
e nu ca maine tre sa fie neaparat acasa sa o vad in realitate:shock::shock: este intradevar cv diferit nota 20 kys sper sa nu ai incidente urate cu ea acolo unde o ti sa ti-o zgarie careva:???:
|
a inplinit topicul tau 1000 de mesaje,la multi ani si noroc cu noua blana:)
|
Ana be ! Vişiniu MAT!
Cat de original :twisted: BRAVO ! Next step ;) |
Arata ingrozitor de frumos, niste stopuri ti-ar trebui si exteriorul e gata:D
|
felicitari!!! o idee de culoare unica!
|
felicitari domnul kiss a iesit in mare fel :) e foarte tare visina putreda asa :lol: ( in sensul bun al cuvantului )
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning