![]() |
Re: Ce animale de casa aveti?
Sa iti traiasca ! Dragalas tare, ti'am zis'o si pe mess. Eu am doar un motan englez de culoare negru de doar 8luni :D.
|
Quote:
sorry:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Sunt primul cu o reptila???
Ma rog... Meet the shemale... Shemale... ca nu se stie inca sexul - n-are nici macar 1 an. :) |
Frumoasă ! Pare cam măricică sau mi se pare mie ...nu mă pricep...am avut şi eu acum cāţiva ani cāteva dar mi-au murit repede :(
|
Quote:
E o "boala" des intalnita cu muritul repede - cea de apa daca nu e crescuta in niste conditii stricte, crapa repede. Sper sa nu plang dupa el/ea prea rapid si sa ma ingroape ea pe mine. :lol: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
1 bucata - Bichon maltez, talie medie. Nume: ( Puffy )
1 bucata - Canish, talie mare. Nume: ( Lissa ) 1 bucata - Rasa Seat Cordoba ( la motor ca acolo am gasit-o).Nume: ( Puric , Peticel sau Udrea ) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Amstaff:-) name Sha` aka Sharky
1 bucata nesimtit de zile mari, Puchy , aka mic si scump:lol: |
Quote:
Stiu stiu - la cate am citit despre ele am invatat aproape pe de rost. In acvariu se recomanda totusi niste verdeata artificiala incat sa simuleze mediul in care traieste in mod normal. Sexul il identifici si dupa marimea gherutelor. Cica acum e la "moda" becul cu UVB: neoanele nu mai au acelasi efect. Repet: cica. :) Acvariul i-l voi face in maxim 2 saptamani. Momentan o chinuiesc (stiu - sa imi fie rusine) intr-un bol maricel, un acvaterariu luat de la petshop de oamenii care mi-au facut-o cadou. Edit: sa-ti traiasca toti 3. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Motan persan,3 ani.:-)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sunt o Angora Turceasca numele meu este Toulouse si am 4luni.Sunt prietenul lu` Tomitza de la Robynet! :))
|
Sa iti traiasca pe sistem ! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning