![]() |
Re: HELP - cereri de poze
Va rog nu mai postati aiurea, posturi gen "iti multumesc "si atat...pentru ca atunci cand cinevea vrea sa caute o poza pe acest topic...sa nu caute 3 ore printe posturi cu "multumesc"
|
Va rog frumos sa uploadati aici backrounduri daca puteti...va rog mult..:d
|
10 Attachment(s)
Am eu cāteva background-uri :???:
Are cineva : -Interioare nu contează de ce maşini -Lambo doors Style -Jenti [am pus poză să vedeti ce model as vrea,nu conteaza daca nu-s cromate,din alte unghiuri etc etc] |
4 Attachment(s)
Lambo doors Style
|
am nevoie de un background intrun depozit parasit, veche. va rog frumos daca aveti uploadati-le!
|
cine are stickere de tip .PNG il rog sa uploadeze aici:d..am nevoie pentru un joc... [ street legal racing redline -> e topic la pc games ]
|
avetzi idee de unde pot sa fac rost de poze cu loganu' politziei
|
6 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Salut as avea novoie de niste jante care sa dea bine pe skoda asta am si eu multe dar nici una nu se potriveste cum trebuie pe ea. Mersi anticipat
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Thank's :x
|
2 Attachment(s)
Salut , as dorii si eu o poza cu o platforma , sa fiu mai explicit , adik un jeep de preferabil care are ca remorca o platforma pentru o masina , am cautat eu pe net dar nu am gasit decat camioane , si daca as punea-o pe platforma de camion , mi-ar lua cam un sfert din fata masinii. Sper ca a-ti inteles ce am vrut sa zic , sa pun si poza cu masina , inca w.i.p si cu platforma pe care am gasit-o dar care nu prea-mi place :D
Va multumesc!!!! |
Vreau si eu niste jante cu buza ? :sad:...
dar cromate sau negre...are cineva ? :sad: |
1 Attachment(s)
Special pentru @ NONE ;)
|
cine are ceva plasa pentru grila :?::rolleyes2:bunch:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning