![]() |
Re: Club Cielo
da ma, sunt foarte reale! ce, nu iti vine sa crezi cat sunt de eftine? :lol:
|
Sunt reale dar mai bine suni la ei si-i intrebi direct....eu am avut, placuta" surpriza ca preturile sa fie mai mari pe site decat in realitate.Mi-au zis ceva de genu ca nu au mai facut actualizari.Si de duminica se aude ceva ca eu sunt primu' acolo....mi-am scos masina din service deci vin cu ea daca e sa ne intalnim.Dacia sa ma anunti cand afli ceva de pretul la siglele alea pt mine.
|
Sal baieti si scz k n-am mai intrat, am fost foare ocupat cu munca si cu facultatea....foarte misto siglele apropo 8) cum putem intra in posesia lor?? :D :D :D
|
Quote:
|
deci pot sa am incredere in preturile de acolo...am vazut akolo ceva de manerele interior usa...banuiesc k alea din plastic...si la 21 ron...mi`ar conveni:Dar fi prea bine...dar cat mior lua la posta pt drum? o sa`i sun sa vad....ce zic de preturi:d
|
Acum daca dai o comanda serioasa s-ar putea sa-ti mai dea niste discount-uri, nu stiu...eu unu am scapat de transport, mi l-au platit ei.Cel mai bine pui mana pe telefon maine si vorbesti cu ei ca sunt de treaba si-ti explica tot ce vrei.
|
azi am cumparat si eu masina de la 6 amiaza ma-m plimbat pana acuma o sa ies dupa 11 iar :lol: si as vrea sa stiu cat ma costa un autocolant pentru portbagaz ca am palasolaru afumat si nu ar merge alb peste negru va pun maine poze:-P [ masina merge super mai ales cu cutia automata;)
|
felicitari pentru masina !!! sa o stapanesti sanatos !!!!!!!
|
Sa o stapanesti sanatos, dar daca tot zic ca ai cumparat masina, hai, sari si tu cu niste poze cu ea sa vedem si noi ce achizitii ai facut :D, asteptam
|
bravo manele.....sa o stapanesti sanatos fara incidente neplacute....;)
|
e culoarea la fel ca a lu soryn decat ca e jegoasa :)) maine ii fac baitza si aduc poze fresh:-P
|
Quote:
|
daca va trebuie stikere...ziceti exact cate bucati...punem toti bani si cer mai multe o data
ca poate face o reducere tipa de acolo. |
Ma fratilor, yo acum am vazut...am ajuns la 1000 de posturi! La mai multe :drunk: :peace:
|
io am cea mai jegoasa masina !!!!!!!!!!!!!!!!! nimeni nu ma poate ajunge !!!!!!!!!!!!! nu o spal decat ma opreste politia !!!!!!!!
o sa fie spalata cand o trece jegu asta de afara....acu nam timp, muncesc la proiectoare |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning