Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

Snapy_xxl 16-01-08 19:02

Re: Club Cielo

da ma, sunt foarte reale! ce, nu iti vine sa crezi cat sunt de eftine? :lol:

B-64-KTL 16-01-08 19:35

Sunt reale dar mai bine suni la ei si-i intrebi direct....eu am avut, placuta" surpriza ca preturile sa fie mai mari pe site decat in realitate.Mi-au zis ceva de genu ca nu au mai facut actualizari.Si de duminica se aude ceva ca eu sunt primu' acolo....mi-am scos masina din service deci vin cu ea daca e sa ne intalnim.Dacia sa ma anunti cand afli ceva de pretul la siglele alea pt mine.

B-53-S R L 16-01-08 19:51

Sal baieti si scz k n-am mai intrat, am fost foare ocupat cu munca si cu facultatea....foarte misto siglele apropo 8) cum putem intra in posesia lor?? :D :D :D

Snapy_xxl 16-01-08 20:00

Quote:

Originally Posted by B-53-S R L (Post 1296282)
Sal baieti si scz k n-am mai intrat, am fost foare ocupat cu munca si cu facultatea....foarte misto siglele apropo 8) cum putem intra in posesia lor?? :D :D :D

Decia, vezi ca mai ai un client :D

D o n n 16-01-08 20:21

deci pot sa am incredere in preturile de acolo...am vazut akolo ceva de manerele interior usa...banuiesc k alea din plastic...si la 21 ron...mi`ar conveni:Dar fi prea bine...dar cat mior lua la posta pt drum? o sa`i sun sa vad....ce zic de preturi:d

B-64-KTL 16-01-08 20:59

Acum daca dai o comanda serioasa s-ar putea sa-ti mai dea niste discount-uri, nu stiu...eu unu am scapat de transport, mi l-au platit ei.Cel mai bine pui mana pe telefon maine si vorbesti cu ei ca sunt de treaba si-ti explica tot ce vrei.

Man3l3 16-01-08 21:06

azi am cumparat si eu masina de la 6 amiaza ma-m plimbat pana acuma o sa ies dupa 11 iar :lol: si as vrea sa stiu cat ma costa un autocolant pentru portbagaz ca am palasolaru afumat si nu ar merge alb peste negru va pun maine poze:-P [ masina merge super mai ales cu cutia automata;)

diesel_IQ 16-01-08 21:08

felicitari pentru masina !!! sa o stapanesti sanatos !!!!!!!

Soryn_No2 16-01-08 21:18

Sa o stapanesti sanatos, dar daca tot zic ca ai cumparat masina, hai, sari si tu cu niste poze cu ea sa vedem si noi ce achizitii ai facut :D, asteptam

D o n n 16-01-08 21:26

bravo manele.....sa o stapanesti sanatos fara incidente neplacute....;)

Man3l3 16-01-08 21:27

e culoarea la fel ca a lu soryn decat ca e jegoasa :)) maine ii fac baitza si aduc poze fresh:-P

Snapy_xxl 16-01-08 21:30

Quote:

Originally Posted by Man3l3 (Post 1296554)
e culoarea la fel ca a lu soryn decat ca e jegoasa :)) maine ii fac baitza si aduc poze fresh:-P

Ai grija de ea si fara prea multe neplaceri. Ai mai negociat la pret? :lol:

DACIA-Wrc 16-01-08 21:34

daca va trebuie stikere...ziceti exact cate bucati...punem toti bani si cer mai multe o data
ca poate face o reducere tipa de acolo.

Snapy_xxl 16-01-08 21:39

Ma fratilor, yo acum am vazut...am ajuns la 1000 de posturi! La mai multe :drunk: :peace:

diesel_IQ 16-01-08 21:47

io am cea mai jegoasa masina !!!!!!!!!!!!!!!!! nimeni nu ma poate ajunge !!!!!!!!!!!!! nu o spal decat ma opreste politia !!!!!!!!
o sa fie spalata cand o trece jegu asta de afara....acu nam timp, muncesc la proiectoare

All times are GMT +2. The time now is 20:31.

- Copyright 2026 4Tuning