![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Quote:
nu exista nici 18 Gordini. [8 Gordini] sau 12 Gordini (in cazul de fata).El se referea la R12 Gordini de aceea a si facut referirea la "Dacia 1300", dar de la 2 la 9 e cale lunga.Am vrut doar sa-l atentionez. |
Quote:
PS: am gasit pe cineva care vinde ,merci de sfat |
stiti cumva cu ce pot sterge marker-ul de pe plastic?
cu spirt nu a functionat in totalitate |
Alcool izopropilic.
|
mersi bmw...sper sa mearga
|
Am uitat sa mentionez: testeaza pe o portiune care nu se vede intai. Nu stiu ce incerci sa cureti si e mai bine sa te asiguri ca alcoolul izopropilic nu ataca vopseaua originala.
|
4 Attachment(s)
Am gasit un capac de la nu stiu ce si as vrea sa-l fac vas pt golit uleiul.Imi puteti spune cum as putea face murdar de ,,ulei''?Cu cerneala de la imprimanta?Si gaurica aceea cu ce sa o acopar?
|
Cauta un capac mai mic sau pune-l intr-o diorama de service de camioane. Daca vrei sa imiti un vas pentru ulei cauta ceva mai mic de pe la tuburile de medicamente sau ceva de genul asta.
|
mersi!Am sa caut!:-)
|
Salut,sunt nou pe aici,m-am uitat din intamplare la ceea ce faceti voi si am descoperit o noua pasiune,ma apuc de modificat machete.Am si eu cateva machete acasa (Bmw M6,Audi Q7,Hummer H2,Infinity Fx35,Audi A6 etc) si cu siguranta o sa ma apuc de modificat.O sa postez fiecare etapa de modificat pe care o sa o fac,spre sa imi iasa,o sa imi fie de ajutor tutorialul,stiu etapele prin care pot vopsi o masina pentru ca am lucrat ca vopsitor la Dacia-Renault vreo 2 ani,palaria jos pt ceea ce faceti si bafta in continuare.
|
buna sunt nou pe aicia si am si eo o intrebare din ce si cum pot face o boxa audio vreau sa pun la un renault clio v6 2003 scara 1/24
|
Quote:
|
ok multumesc
|
am si eu o intrebare vreau sa fac 2 dungi pe mijlocul masini si am observat ca la banda de hartie intra sub ea vopseaua si nu iese cum trebuie imi poate spune cineva ce asi putea folosi (scuze pentru 2xpost)
|
1. Limba romana e obligatorie.
2. Daca dai un simplu search ai sanse mari sa gasesti singur rapsunsul la intrebarile tale in acest topic. A fost o discutie acum ceva timp cu privire la banda pentru mascare aici. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning