![]() |
Re: Accidente Baia Mare
|
urat rau de tot, daca este atat de periculos de ce nu este un parapet acolo?
|
Dumnezeu sa ii ierte si sa ii odihneasca ! cel mai urat accident vazut de mine in ultima vreme !
|
Quote:
|
Quote:
victimele is rude cu vali,ala ce pune GPL pe masini:) Domnu sa mangaie familiile indoliate! |
Quote:
|
|
http://www.emaramures.ro/Stiri/23002...iu-langa-Seini
am fost cu un prieten acolo si am facut poze... Uitati :| Este urat de tot sa vezi pe cineva ars acolo... Mirosea foarte urat :|... L-au tinut pe acel om pana seara la 22:30 cand la descarcerat si lau dus :| (am fost acolo tot timpul) :| |
aproape incredibil.. soferul care a decedat a lesinat? sau cum de n`a putut sa iasa pe cealalta usa?
|
cica era blocat acolo si nu a putut sa iasa :sad:
|
Eram acolo cand un politist a explicat ce s-a intamplat. Acea masina arsa a intrat in depasirea celuilalt autovehicul. Nu a avut loc si a tras inapoi acrosandul pe cel din fata. Dupa "lovitura" e pierdut controlul si a intrat in copac. Usa a intrat peste el, el fiind blocat in masina (+centura pusa). Politia nu stie daca soferul a fost constient sau nu dupa accident. Erau 4 persoane in masina din care 3 au scapat (una dintre victime era o fetita de 14 ani, fiica soferului).
|
Doamne fereste ...:-<
|
Quote:
|
si nici unu din idioti nu a sarit cu ceva sa stinga focul sau sa incerce sa faca ceva sa il scoata.se tem sa nu moara ei vezi doamne. bietu om moare in chinuri si fraieri stau si se uita.
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning