![]() |
re
1 Attachment(s)
si eu....am observat ca daciile sunt trecute pe kitch orice ar fii pe ele asa ca am zis...un set de jante si o suspensie nu strica....apropo propietarului.......frate scate stiker'ul ala cu antera pantera :))) e naspa iar suspensia??? ce faci nene cu ea SUV?Parerea mea sa scapi neaparat de suspensie pune ceva de dacie original sau nustiu...e exagerata...asa ca sfat doar...sa nu fie cu suparare
|
Re:
Va multumesc!Imi plac amandoua!Dau o bere,doua,trei..
P.S.:WUW am scos abtibildu cu antera pantera si era parcata pe trotuar cu roata din spate(nu de mine) |
re
bun asa ...sa traiesti :) nu am zis cu rautate......insa daca cei care ar vrea sa isi tuneze masina .....ar trece pe aici......ar primii multe idei fff bune si folositoare plus ....o imagine cat de cat reala cum ar arata ...sal si numai bine
|
Da' pontiacul meu nu poate fi tunat?? :shock:
|
pei pune poze
|
2 Attachment(s)
Salutare as dori sa imi \"tunatzi\"si mie masina ..
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
|
nu sa apucat nimeni sa o prepare si pe a mea ??? sau totzi suntetzi atintiti asupra parerilor despre cursa si asteptatzi pozele si filmele (ca si mine) :D
|
1 Attachment(s)
Am facut eu ceva
|
re
2 Attachment(s)
si io...si daca il puteti observa si pe omul din dreapta spate...care este perfect asortat cu masina ?:))))))))))) salut
|
ms mult baietzi si va mai astept cu lucrari cat mai realizabile (la vara vreau sa ma apuc de ea ) :wink:
|
1 Attachment(s)
am o vectra din 95 si as vrea sa vad cam ce iati putea face poate am sa ma inspir din ideile voastre ceva mai realizabil mersi mult
|
Re:
Quote:
|
Da nu am zis ca e facuta de mine !!!!!!!!!1 :evil:
|
Re:
Quote:
nu-i frumos asa man. de \"furat\" materiale se poate, nu-i nici o problema, dar mai prelucreaza si tu, se puncteaza originalitatea Bine asa Horicutz ! Horicutz , detectivu particular :wink: costica Masina ta rata bine, ce ai vrea sa modifici la ea. Eu in afara de jenti, garda coborata , geamuri si poate un eleron ... nu prea vad ce mai poti schimba :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning