![]() |
Re: E30 - 3 2.5 12v Coupe ( wip )
1 Attachment(s)
nimic nou caci am avut,si aparent am .. in continuare niste probleme cu ... actele .. insa sper sa se rezolve cat de curand ca sa pot sa ma folosesc de masina ..
momentan ... zace.. :/ |
1 Attachment(s)
daca iti spun ca am vazut-o cand am fost in bucuresti, si nu te-am sunat, ma bati? cand eram deja urcat pe tren, mi-am adus aminte: bai...trebuia sa-l sun pe asta...
spor la treaba in continuare! jantele tale, vor ajunge pe masina asta. Deocamdata nu am butucii inca gata, deci nu le pot monta. Eu zic ca va arata foarte bine:) Attachment 402241 |
asteptam poze cu jantele pe masina :D
|
ce-ti mai face ursul? ai rezolvat cu actele sau cu prb la motor?
|
2 Attachment(s)
e pe pana,cineva mi-a bagat un cutit in cauciucu dreapta spate
e zgariat cu cheia insa partea buna e ca aseara am facut actele si intr-un final masina e pe numele meu |
nu se face asa ceva :(
|
mie imi spui ?cand am vazut in venea sa iau la bataie toata strada ... :/
apoi a iesit un vecin care stiu ca nu ma inghite, l-am intrebat daca stie ceva... dupa care i-am zis ca-mi bp in mamicutza aluia care a facut treaba asta,stiind ca mamicutza lui sta in acelasi bloc :P n-a schitzat nimic, nu era el :P in fine, important e ca acum pot sa fac itp/rar .. teoretic... ca practic .. sunt lefter :) |
mamă ce adancă e...cred ca tre chituită acum...ce bulangii
|
chiar ca bulangii...au zgariato asa in ura de invidie :(
|
stai pe mircea vulcanescu? da frumos culoarea,live ma refer
le: am al 1000-lea post aici,cool :)) |
Quote:
|
de-as stii ti-as spune.si eu sunt la prima masina si tin la ea...am vazut masina acolo de vreo 2-3 ori,chiar in capatu` strazii
|
da,acolo o sa stea multa vreme :) tre sa fac rost de banii de itp/rar .. cca 10 mil
si cu sarbatorile cu astea, mai greu |
te inteleg prea bine,cu toate ca 10 mil pt itp si rar? pe mine m-au costat 5 si
|
masina avea 2,3 inainte,acum 2,5
tre sa schimb culoarea... in talon . jantele .. in fine , ca sa fiu eu sigur ca totul e in regula ... daca ma intelegi .. imi trebuie 10 milioane .. masina e okay.. doar ca vreau sa ma asigur ca nu imi cere vreunu .. ceva.. si eu n-am sa-i dau si .. ma trimite acasa. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning