![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
citeste te rog primul post;) si o sa vezi tu ce ai gresit...
|
[QUOTE=HayBuna_Vlad;1475790]citeste te rog primul post;) si o sa vezi tu ce ai gresit...[/QUOT
unde man? |
"REGULAMENTUL TOPICULUI:
Poza/le postate trebuie sa fie: - minim rezolutie 1024 x 768; - clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, nu cu telefonul) si nu miscata; - masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real; - masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente; - de preferabil sa se faca poze din mai multe unghiuri ca sa ne putem alege ( 2/3 fata- 3/4spate - lateral - fata sau spate). In concluzie, cine vrea sa-si vada masina modificata, poate sa posteze o poza, 2, 3, N pe topicul asta, dar, OBLIGATORIU, masina din poza/e trebuie sa va apartina (voua, sau mamei, tatalui, etc.), nu a vecinului, nu poze luate de pe net, ci masina VOASTRA! Respectati regulile pentru a fi respectati!" |
[QUOTE=sorin mgp;1475814]
Quote:
:| |
2 Attachment(s)
Quote:
P.S. ce mai face STI?cand ii gata?8) |
merci sebi, este de ajuns sa imi fac o parere luni le duc la vopsit :lol: STI mai are putin si iese din atelier dar intra in altul :lol:
|
4 Attachment(s)
Ma ajutati va rog cu o schimbare de culoare de la geamuri in jos?inclusiv capota si porbagajul.
Sau de la "dunga"aflata la 10 cm sub geamurile laterale,si atunci capota si porbagajul sa ramana la culoarea masinii... Culoarea sa fie ceva portocaliu,sau auriu. Poate imi explica cineva cum se schimba culoarea intr-o imagine cu Photoshop-ul... Eu ma chinui cu replace color dar nu iese nimic.Se schimba culoarea in toata "poza"unde e gasita nuanta care vreau eu sa o inlocuiesc Multumesc |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Pana la urma se mai baga careva la Celica mea?Niste jante ceva in 5 spite sau cum e in poza aditionala,si desenul acela...
Pls pls pls :rolleyes2 Si inca una... |
salut baieti
6 Attachment(s)
as dori si eu pe masina mea un negru mat daca se poate ca vreau sa o vopsesc si nu stiu cum arata.si daca se poate si ceva pe deasupra,las la aprecierea voastra.multumesc mult si multa bafta!!!:oops:
|
bob_79 - ai citit primul post?!
|
bob_79, pe pozele tale in mod sigur nu vor putea lucra baietii..
|
3 Attachment(s)
daca vrea cineva sa se joace putin si cu dacia mea....puteti sa faceti ce vreti la ea nu conteaza....atasez 3 poze...
Va multumesc!!!:lol: |
2 Attachment(s)
cmd syle :D
|
1 Attachment(s)
poftim,ceva facut in paint...:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning