![]() |
Re: Targu Neamt
3 Attachment(s)
cam astea is toate pozele
|
sa se auda caiiiiiiii:D:D:D
|
67 Attachment(s)
ceva poze si de la mine...multumim celor care au venit, in special lui Narcis care a raspuns "provocarii" de a face poze impreuna cu celalalt M3...speram ca v-a placut si ca v-ati simtit bine...era frumos daca mai stateati:D
pun mai tarziu si niste filmulete....:twisted: |
Frumos ...ar trebui mai des:)
|
Quote:
A fost o zi superba si ne-am simtit foarte bine printre niste oameni deosebiti! O sa revenim de cate ori ne chemati si promitem sa ''onoram'' toate provocarile(de-o fi un gratar cu mici, carnati, oaie la protap, liniute...):lol: |
9 Attachment(s)
poze din dupa amiaza asta...filmuletele le pun maine ca merge greu netul si nu se incarca
|
baieti superbe poze...sa dea domnu la cat mai multe cauciucuri si la cat mai multe evenimente :D:D:D salutare :D:D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
:twisted::twisted::twisted:
|
SA RECAPITULAM
Deci 2 ( doua ) E36, M3 Un urs Un Z (350) Un G3 + o oaie protzapita :blink::blink: CLAR NU ERA DE MERS!!! of course, glumesc... BV BAIETI! |
Quote:
|
Plus A4 1,8 Turbo , masina care sincer mi-a placut cum mergea si cred ca si acum merge, plus 745 i rechin cu 3,5 turbo de fabrica :lol:
|
au fost multe masini frumoase...nu poti spune ca nici a lui seby nu mergea...sau restul...oricum va asteptam cu urmatoarea ocazie ca de fiecare data...:D
|
7 Attachment(s)
scuze intarzierea....alte poze "compromitzatoare" :caffine:
|
Felicitari tuturor......pentru prezenta dar mai ales pentru organizare.
Bafta. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
- Copyright 2026 4Tuning