![]() |
Re: E30 - DJ99KLI
cum trage 2.5 24v pe urs?..dar sincer. fatza de 12v e diferenta mare?
|
da , am fost eu , iustin si inca o persoana la cluj ieri ...
eu de cand am luat masina am plecat pe ideea ca 2.5vanos o sa pun pe ea ... insa niciodata nu mai mersesem cu unul , stiam cum trage 12v si imi imaginam doar cum o sa traga 24v , unde mai pui faptul ca 24v are consumul mai mic... deci da , din punctul meu de vedere se merita ! motorul de pe COX m`a surprins in mod placut ! |
Tarziu am aflat ca ati fost la cj .. eram cu masina cealalta prin centru cu ceva treaba .. daca stiam mergeam cu ursu si dadeam o fuga pana la voi
Oricum or sa mai fie ocazii .. ;) |
8 Attachment(s)
cateva poze cu masina................
|
Bafta cu noul proiect Iustin .Sa fie TIPLA >>>.:P asa cum iti doresti !
Numai bine . FORTAAAAAA vorba lui LAFu:)) |
Noua achizitie aduce aminte bine de fostul urs KLI!!!! Felicitari pt noul monstru care clar va fii cel mai bun!!! Bafta si sa auzim fiara pe strazi cat mai repede!!!
|
Foarte frumoasa... Felicitari Iustin!
|
belea noua achizitie.bafta
|
Quote:
Frumoasa foc asta ... mai ales aripile spate/fata :) cum iti plac tie O sa trec si eu sa o vad live ii fac niste poze ... Noroc ;) |
Quote:
|
Arata beton man cu jentile alea...8)
|
belea rau e superb ursoiul! Spor la treaba!
|
sal iustin sa stii ca arata altfel cu rotile astea sa o folosesti cu norc sa nu ai incidente
|
ce planuri ai cu asta ?
|
ms mult baieti.....deocamdata o sa ramana asa cum e......o sa urmeze alt motor, blocant , alta suspoensie, vopsea, alte aripi pe fata, alte faruri..........e de munca.........oricum nu ii va lua locu la cealalta:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning