![]() |
Re: Help Thread
Quote:
Respectivii sa o ........ =)) , Multumesc pt ajutor. |
Pai asa este in capitalism.
:) Nu stiti de ce dispare rapid antigelul dintr-un opel astra H produs de prin 2005?Cam in 3 saptamani de la maxim ajunge la minim, si asta acum iarna. Nici vara la 40 grade celsius nu era permis asa ceva, daramite acum in plina iarna. |
Pompa de apa merge ok , se ridica temperatura apei repede ??? Schimba termostatul , poate e motat aiurea si e blocat verifica l , verifica si capacul vasului are o supapa mica ; vezi sa lucreze cum trebuie
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:) Eu ma gandesc sa nu fie garnitura de chiuloasa sau alte complicatii deoarece cine merge cu masina asta nu o iarta deloc, vede multa forja masina, si de aia am zis sa va intreb si pe voi, daca este utilizatorul de vina sau producatorul, pana nu zic cei de la reprezentanta ca '' asa face toate d-le'' sau/si ''las-o ba ca merge si asa, mai completezi acolo 2l de antifreeze lunar si gata ''. :) |
Asa patesc si eu cu Polo din 2000, doar iarna si nu stiu ce are. O singura data am prins cand a curs ceva antigel pe zapada si cred ca a fost pe la cutia termostat , e de plastic si are garnitura. Am bagat ceva solutie de astupat porii in antigel, de aia lichida-vascoasa, nu nisip de ala al tub si acum nu mai pierd.
|
Quote:
Nu cred ca e garnitura, daca era garnitura fierbea repede motorul si o dadea urgent apa afara iti dadeai seama. |
@r27kul - posibil sa fie si aici un termostat blocat, sper sa aiba timp la reprezentanta si pricepere sa vada exact cauza.
@ kedy - daca garnitura face asa urat inseamna ca nu-i nici ea de vina. asa face toate, e clar. :) |
Quote:
|
O problema care am descoperit-o zilele astea. Daca deschid usile din telecomanda se deschid lateralele dreapta si portbagajul; daca deschid usile din cheie, in yala din usa soferului, se deschid lateralele dreapta si usa soferului si portbagajul.
Ce-ar putea sa fie ? Eu ma gandeam ca sunt actuatorii... dar de ce se deschid in ordinea asta ? |
@sNap7 , ai fost pe la interalarm cumva ?:ihearu:
da mai multe detalii, ce alarma ai, sau ai inchidere centralizata din fabrica ....? |
N-am fost la interalarm :)
Am inchiderea din fabrica... |
care se pricepe la instalat inele angel eyes pe golf 4 ?
|
deci care ma ajuta cu informatii despre unde as putea reconditiona o janta ... e julita un pic pe vreo 3-4 spite ... Multumesc !
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:44. |
- Copyright 2026 4Tuning