![]() |
Re: Colantari auto profesionale
Quote:
|
Quote:
|
La un Cielo , sedan , colantat complet , galben mat. Cat ar fi scoru' ?
|
4 Attachment(s)
Salut!O colantare integrala:laterale cu portocaliu mat ;plafon,portbagaj si eventual capota negru mat...pt un ford mondeo mk2(spoilerele si pragurile sunt modificate si le-am vopsit pastel orange mat ,cu vopsea luata dintr-un catalog ORACAL pe codul RAL 2003,aferent celui de autocolant auto PASTEL ORANGE cod 035).Vreau sa stiu daca v-a exista vreo diferenta intre culori,cat costa colantarea fara spoilere si praguri si colantarea cu spoilere si praguri ,asta daca se pot face)Mentionez ca masina este colantata PASTEL ORANGE LUCIOS cod 035.Daca se poate o simulare pe masina cu culorile cerute executate la fel cum sunt acum pe masina doar sa fie mate.Nu vreau decolantare.Multumesc
|
Quote:
Ti-am spus la telefon sa trimiti un mail pentru ca nu eram la birou si nu stiam preturile. In calcularea unui pret trebuie luat in considerare ce model de masina este, cat material este necesar, cat timp se aloca lucrarii, etc. |
Quote:
Pretul este de 750 lei daca nu intervin probleme de tinichigerie. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mai ales ca barile nu merg colantate. |
Salut, o colantare totala cu gri mat la un VW Golf 4 in 2 usi cat costa? De mentionat ca nu mai am niciun bandou pe masina.
Mersi. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salutare, un preț pentru o colantare:
* culoare: negru semi-lucios sau gri-șobolan (dark grey) * amplasare: capotă, stālpi, prelungiri uși + praguri + prelungire contraaripi spate (poza 2 este simularea cum as vrea s-arate) Mulțumesc! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ti-am facut o reducere pentru am recalculat timpul de executie. Cand altii maresc preturile, noi incercam sa le taiem. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:24. |
- Copyright 2026 4Tuning