![]() |
Re: Bancuri / Glume / Amuzament
Quote:
|
Un cetatzean opreste un taxi: -Du-ma si pe mine un milimetru ! -Hai domnule nu ma lua la misto !... -Daca te-as fi luat la misto ti-as fi spus "cu opriri"...
|
O baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si promite ca o sa mai traiasca 35 de ani pentru ca a fost credincioasa....A doua zi baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting facial, silicoane, antivaricocel, vopsea blonda. Ce mai dupa doua zile cu banii de inmormantare era Pamela Anderson.Iese din clinica si o calca un autobuz.La poarta Raiului intreaba: Doamne daca mi-ai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat?
NU TE-AM MAI RECUNOSCUT |
Sotul vine acasa hotarat sa isi tapeze sotia de niste banuti, asa ca-i spune:
- Draga mea, daca vrei sa mai facem dragoste, trebuie sa te gandesti si la mine, asa ca, de azi inainte, pentru o partida de sex normala, tariful pe care va trebui sa-l platesti este de 10.000 de lei. Pentru 50.000 poti avea o partida super, iar pentru 100.000 de lei, una ca-n filme. Zis si facut. Seara, sotia se aseaza in pat, gata dezbracata. Sotul, un pic nedumerit, da sa o intrebe ce are de gand, cand aceasta ii arata pe noptiera o bancnota de 100 de mii de lei. - Ei, smechero, zice sotul, vrei direct una ca-n filme!!! - Nu iubitule, zece normale. |
hahahahahahahahahaahh super tare :)
|
prea tareeee asta cu zece normale :D:D:D
|
Intr-un bar intra un pitic. Deoarece, ca in orice alt bar, tejgheaua era foarte inalta, piticul a incercat sa se descurce cat mai bine. Sarind in sus, a inceput sa strige:
- Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc! Nu reusesea insa sa vada nimic, si dupa un timp, exasperat, s-a hotarat sa treaca in spatele tejghelei pentru a vedea ce se intampla. Ce era acolo? Un alt pitic care sarea: - Cola sau Fanta? Cola sau Fanta? Cola sau Fanta? |
sprite....:P....jmeker banc....=))
|
cica un mass pe messenger
Steaua a jucat cu coduri!!! banel avea speed.... dica a dat gol prin zid...deci avea wall si adminu se facea ca nu vede ..... bulangiu` da si aia aveau aim...l-au luat la tzinta pe carlos ... tare rau !!! prea beton sa moara masa |
1 Attachment(s)
gropile din romania ... din ce in ce mai mari :D
|
Quote:
oricum soferul nu a vazut groapa? |
Pret: 410,000 EURO An fabricatie: 2002 Carburant: Benzina
Rulaj: 12,000 km Capacitate: 8,800 cmc Putere: 751 CP Locatie:CONSTANTA Inmatriculata RO Dotari: CUTIE MULTITRONIC; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 12 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; BUGATTI EB 110 SUPER SPORT;TRAPA PANORAMICA ;JENTI 22 MAGNEZIU CARBON 7 SPITE;USI CULISANTE IN SUS;MULTI NAVI;DVD;GPRS CONECTAT;PARBRIZ CU PLASMA;12 CILINDRI;5 VENTILATOARE;4 TURBINE;450KM/H;100 IN 3,2 SEC;ETC;EXTRA FULL.PRET FIX |
Ursuletul polar se juca p'afara-n groenlanda lui, intra subit in casa si-o intreaba pe masa: - mama, tata sigur era urs polar? - da puiule, sigur. dup-un sfert de ora: - mama, da' si bunicu era urs polar? - sigur, puiule, si bunicu. Dupa un ceas: - Mama, da' tu esti foarte sigura ca si strabunicu era urs polar? - da draga, DA! da' de ce ma tot intrebi? - ca nush ce p*|@ mea imi e asa frig.
|
doi tipi se plimbau prin desert.... unul avea o sticla de apa si unul avea o portiera... merg ei ce merg si la un moment dat cel cu sticla ii zice celuilalt:
"-Frate! suntem in desert ... eu am o sticla de apa ... daca mi se face cald beau o gura de apa .... tu ce draq faci cu o portiera?!?!.... la care celalalt: "Simplu!! dak mi se face cald deschid geamul!!!":lol: |
Autobuzul pleaca din statie , dupa el alerga o doamna si striga: - Oameni buni, opriti va rog autobuzul! Intarzii la lucru! Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune bucuroasa: - Am reusit... Biletele la control ! !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning