![]() |
Re: Dej
lasati voi interviurile copii facuti la 6 saptamani!!!! =))) Ziceti care mai merge duminica la cluj?
|
merem shi la cj :) ia uitativa la filmuletzu asta care nu l-ati vazut =))
https://www.youtube.com/watch?v=QYKA0...eature=related |
buna seara ...sunt MANTUS si va prezint stirile PRO TV...=))))))))))))) roboooooot !!!!=)))))))
|
Quote:
de exemplu: unde spalati masina?, intalnirea dejenilor, curse ilegale din orash :)) furam shi noi ideile altora :P |
curse ilegale in diej=))))))) de carucioare cu rotile poate;))) masina o spalam la somes sau la curte care cum....de intalnit ne putem intalnim ziceti cam cand ati vrea si sa vedem care cum poate :)
|
mno ce ziceti de ce a fost la 4t days la cj?a fost cat de cat da la bucale a fost mult mai faina expozitia.aici doar drifturile shi liniutele in nocturna cred k au impresionat in rest nu prea :)
|
poi voi mai stiti ceva despre Supra aia rosie ceva ? mai exista masina prin Dej si daca nu cumva o vinde.
|
am vazut-o acum ceva zile
proprietarul e elvetian,masina e din 96 a fost albastra acum e rosie cam atat despre ea ce stiu;) |
Quote:
|
nu stiti, turbo sau nu ? manuala sau automata ? poate mai aveti ceva poze, Merci
|
supra am condus-o eu.ii motor de 3000 i turbo.el zice ca are 370 cp,cutie automata interior full.ma interesez daca o vinde.el zice ca-i ceva editie limitata doar 50 in lume da el o mai da si-n vraja.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Grav accident de circulatie duminica pe la 12:30 in comuna Rugasesti (aproape de casa lu' 1300) . Sofer fara permis si minor pe de-asupra
|
mno io futut la ticuso masina.creca ce il bate de se suje :)) naspa rau.cum s-o intamplat?
|
rectific pe domnul mantus rugasesti este sat nu comuna =)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning