Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

DjRainManFast 13-11-07 18:42

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

LOL.....si eu pateam la fel cu Kilometri.....tata ala e comunist rau frate....si acum se mai uita la kilometri :)) dar il ignor :)) stiu cum e....e nasol.....eu si acum am discuti legate de masina :) urat din parte celor care sau luat de robert ..sincer vorbesc.....mai ales ca inca multi sunt cam in aceasi situatie cu el ...dar comenteaza!!! Si eu am fost la fel....in afara de faza ca nu venea nimeni cu mine cand luam masina.... pt ca tata era in italia iar ca mama aveam mai multi km inca de la 16 ani :)))
Roberte bafta....si condu in functie de limitele tale.....nu te lua dupa ce zic alti!! Fiecare merge cum ii place si cum considera...sa sti ca nu iti creste respectul mai mult daca mergi tare!!! Mai ales daca mergi tare si prost!!!

Robbert 13-11-07 19:42

va multumesc pt sustinere :D
ne vedem la urmatoarea intalnire :wave:

thex 13-11-07 19:44

am vazut pe la alte comunitati niste filme facute de la intalniri si data viitoare as vrea sa fac si eu unu daca nu va suparati:P

trafy-vr6 13-11-07 19:52

ma bucur cand il vad pe Robbert prin oras si ma bucur ca nu a uitat sa salute cum au facut altii:) bv tata tine`o tot asa si vreau sa te vad cu A seis ala pe strazi:))

Robbert 13-11-07 20:35

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1197764)
vreau sa te vad cu A seis ala pe strazi:))

si eu vreau acelasi lucru :lol:

CaDDy 14-11-07 00:43

ma .. saritzi akum totzi pe mine .. :)) nu`sh daca voi stitzi .. dar presupun k Robert stia de la inceput k il atacam in gluma... sau daca nu stia... ii spun akum ;)
Da, fiecare e kam la fel la inceput ... dar ii ziceam asa de chestie... sa`i scot ochii k a fost k mine pana al urma .. nu k el :) stie el mai bine pariu :P :P:P

Robbert 14-11-07 13:52

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 1198325)
ma .. saritzi akum totzi pe mine .. :)) nu`sh daca voi stitzi .. dar presupun k Robert stia de la inceput k il atacam in gluma... sau daca nu stia... ii spun akum ;)
Da, fiecare e kam la fel la inceput ... dar ii ziceam asa de chestie... sa`i scot ochii k a fost k mine pana al urma .. nu k el :) stie el mai bine pariu :P :P:P

si am zis ca l'ai castigat
cert e ca mi l'a dat sa merg cu el, si odata am fost si singur in masina :rolleyes2

CaDDy 14-11-07 21:32

bv :)

la mai multzi km fara incidente :) si mai multe drumuri cu a seizu` solo :)

TigerGTS 16-11-07 13:37

Quote:

Originally Posted by ---===ALEX===--- (Post 1195119)
masina conteaza domne` nu drumu , oliviane, iar trasasi tata pe nas ceva ? :))

Las-o moale AMA, glumim, glumim dar aici nu prea isi are locul... Deplasata afirmatie...

TigerGTS 16-11-07 13:39

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 1195502)
sunt si eu incantat cum ati fost si voi la inceput, nu mai comentati ca ati fost si voi la fel :-P
oliviane, tu aveai mereu la status, ca mergi la condus cu maica;ta si nush ce cand luasei permisul. deci erai incantat. caddy , tu una doua iti ridicai in slavi "toaregul" asa ca fiti si voi intelegatori ca si voi ati fost incepatori la un moment dat :-P
si drumul mi s;a parut foarte misto ca am mers pe noapte , si la intoarcere aveam drumu liber :-P ah, si sa nu uitam, nu cred ca pe voi v'ar lasa indiferenti o plimbare cu o masina mai buna .

nici nu te cunosteam inainte sa am permisul nene :) Deci nu aveam id-ul tau, deci nu aveai de unde sa sti ce status-uri aveam eu. In + nu vad de ce te ataci...

TigerGTS 16-11-07 13:42

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 1197497)
Ba de ce sunteti ma nesimtiti cu Robert??? Caddy nu mi`o lua in nume de rau da tu vb de " cumva ai fost " cu tati " in AUDI pana la dragasani ? Pai tu nu aveai grija cu KM sa nu vada taicato cat ai mers?? Si nici tu Oliver nu aveai deplina lbertate cu masina asa ca nu`l mai luati la misto pe copil. Si eu m`am bucurat cand am facut prima data Pitesti Valcea si am luat permisu la 21 de ani nu la 18.

Da Kalu..Nu aveam deplina libertate...Ca sunt SOMER... sti ce inseamna? adica nu produc bani...Si daca nu ai bani nu ai benzina.. Cum de am mers in zilele bacului la 2 noaptea pe dealul negru?... Si in ciuda acestui aspect cred ca in 95% din situatii am mers unde a fost vorba sa mergem...

Robbert 16-11-07 16:08

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 1201880)
nici nu te cunosteam inainte sa am permisul nene :) Deci nu aveam id-ul tau, deci nu aveai de unde sa sti ce status-uri aveam eu. In + nu vad de ce te ataci...

eu te aveam in lista ca vroiai sa'mi vinzi niste filme si pana la urma nu mi'a convenit pretul, tu mi'ai sters id'ul dar la mine a ramas .
si nu m'am atacat

Kaluvr6 16-11-07 20:16

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 1201886)
Da Kalu..Nu aveam deplina libertate...Ca sunt SOMER... sti ce inseamna? adica nu produc bani...Si daca nu ai bani nu ai benzina.. Cum de am mers in zilele bacului la 2 noaptea pe dealul negru?... Si in ciuda acestui aspect cred ca in 95% din situatii am mers unde a fost vorba sa mergem...

si ti se pare normal sa faci afirmatia care ai facut`o lu Robert? Tu cand ti`ai luat permisu si ai facut primu drum cum a fost? Sau esti si tu prntre aia care au zeci de mii de km fara permis?? Daca tie ti se pare corect si crezi ca esti cel mai corect de pe forumu asta atunci tot respectu da ma cam indoiesc sincer. Tu stii mai bine....

TigerGTS 17-11-07 16:50

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 1202538)
si ti se pare normal sa faci afirmatia care ai facut`o lu Robert? Tu cand ti`ai luat permisu si ai facut primu drum cum a fost? Sau esti si tu prntre aia care au zeci de mii de km fara permis?? Daca tie ti se pare corect si crezi ca esti cel mai corect de pe forumu asta atunci tot respectu da ma cam indoiesc sincer. Tu stii mai bine....

Nu Geo...mie nu mi-a fost niciodata rusine s-o spun si toti care m-au intrebat au primit acelasi raspuns...Eu am facut maxim 10 Km fara permis...Nu cred ca m-ar fi auzit cineva spunand vreodata ca am mers eu fara permis, ca n-am mers... Celalalt aspect ma fac ca nici nu l-ai scris si eu nici nu l-am citit si ma opresc precizand ca la cate glume proaste s-au facut pe forumul asta v-a gasit acum altruismul...cand nici nu era cazul.

IONUT-GBP 24-11-07 13:31

nici o intalnire ? un gratar ceva ? :D ca e frumos afara :)

All times are GMT +2. The time now is 04:12.

- Copyright 2026 4Tuning