![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
LOL.....si eu pateam la fel cu Kilometri.....tata ala e comunist rau frate....si acum se mai uita la kilometri :)) dar il ignor :)) stiu cum e....e nasol.....eu si acum am discuti legate de masina :) urat din parte celor care sau luat de robert ..sincer vorbesc.....mai ales ca inca multi sunt cam in aceasi situatie cu el ...dar comenteaza!!! Si eu am fost la fel....in afara de faza ca nu venea nimeni cu mine cand luam masina.... pt ca tata era in italia iar ca mama aveam mai multi km inca de la 16 ani :)))
Roberte bafta....si condu in functie de limitele tale.....nu te lua dupa ce zic alti!! Fiecare merge cum ii place si cum considera...sa sti ca nu iti creste respectul mai mult daca mergi tare!!! Mai ales daca mergi tare si prost!!! |
va multumesc pt sustinere :D
ne vedem la urmatoarea intalnire :wave: |
am vazut pe la alte comunitati niste filme facute de la intalniri si data viitoare as vrea sa fac si eu unu daca nu va suparati:P
|
ma bucur cand il vad pe Robbert prin oras si ma bucur ca nu a uitat sa salute cum au facut altii:) bv tata tine`o tot asa si vreau sa te vad cu A seis ala pe strazi:))
|
Quote:
|
ma .. saritzi akum totzi pe mine .. :)) nu`sh daca voi stitzi .. dar presupun k Robert stia de la inceput k il atacam in gluma... sau daca nu stia... ii spun akum ;)
Da, fiecare e kam la fel la inceput ... dar ii ziceam asa de chestie... sa`i scot ochii k a fost k mine pana al urma .. nu k el :) stie el mai bine pariu :P :P:P |
Quote:
cert e ca mi l'a dat sa merg cu el, si odata am fost si singur in masina :rolleyes2 |
bv :)
la mai multzi km fara incidente :) si mai multe drumuri cu a seizu` solo :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si nu m'am atacat |
Quote:
|
Quote:
|
nici o intalnire ? un gratar ceva ? :D ca e frumos afara :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning