![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
|
astept o prelungire de la un baiat, trebuie sa isi schimbe bara pe spate si eu iau decat prelungirea, am pragurile in casa , trebuie doar taiate ca sunt cam lungi si modificate ca sunt cam aiurea facute...
|
Asa vezi......bafta la project :peace:
|
Multumesc la fel :P
|
bafta trafy.....fati`o calumea.....
|
ms, si tie Doane
|
nu de alta,dar esti geamanul meu...sincer...de ce vrei sa scapi de ea...si sa o vinzi..daia ajungi sa bagi si mai multi bani in ea si sa o faci sa arate si mai bine ;)))
|
11 Attachment(s)
Salut!
Am vrut sa pun demult timp masina mea pe acest topic dar cum stiam ca site-ul este de tuning am asteptat pana cand am facut ceva modificari la masina si am reusit asta prin site-ul ebay in care mi-am facut cont si am cumparat tot ce m-a tinut buzunarul. Astfel va prezint in continuare Focusul meu si modificarile: -schimbarea de radio 5000 RDS cu cel 6000 RDS OEM -presurile OEM Ford -lumina led plafoniera si numar -triple cu leduri -breloc cheie LACOSTE :D Urmeaza cea mai drastica schimbare: Jante si gume pe 17" |
pacat ca iti stiu nr de la masina:) bine ai venit, spor la tuning
|
este diesel ?
|
Frumoase stopurile ! Bafta !
|
Merci baieti pentru compliment. Este benzina de 1.6 16v. Am achizitionat si jentile cu gume dunlop pe 17", in curand si pozele :D
|
ma inscriu si eu pe aici cu toate ca pt comentarii va las un topic
https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/110915-masina-mea-opel-calibra.html |
Quote:
Frumoasa masina. Am vazut-o de cateva ori live si e chiar misto :). Sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning