Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

RapJustin 05-11-07 15:18

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1184724)
NLS Cartman io cred ca treaba asta nu a inceput degeaba!? Din cite am vazut io voi ati cam uitat de unde ati plecat si asta doare incercati sa nu mai criticati pe cei care vau "crescut" PAREREA MEA

noi n-am uitat de unde am plecat... dar ne vedem de treburile noastre si de programul de intalniri pe care ni'l facem pe forumul nostru!!! 4tuning ne'a adus pana la punctul "de unde putem sa ne luam singuri zboru"

NSL_Cartman 05-11-07 15:20

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1184785)
Hai ca cearta nui da nici prietenie cum ar tebui sa fie nu e!!!!!! Vedeti prea bine ca de la un cuvint se inerpretat gresit se ajunge la asa numitele divergente!!!:rolleyes2 :oops: :oops: :oops:

uite din cauza asta nu mai vine lumea in centru, indiferent de gruparea din care face parte ;)

Jok3r K10 05-11-07 15:21

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1184792)
noi n-am uitat de unde am plecat... dar ne vedem de treburile noastre si de programul de intalniri pe care ni'l facem pe forumul nostru!!! 4tuning ne'a adus pana la punctul "de unde putem sa ne luam singuri zboru"

Da nu a zis nimeni nimic de asta!!!!! DA sa nu va purtati cu dispret fata de cei din 4tuning care nu vau facut nimic:!: :!: :!:

RapJustin 05-11-07 15:25

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1184797)
Da nu a zis nimeni nimic de asta!!!!! DA sa nu va purtati cu dispret fata de cei din 4tuning care nu vau facut nimic:!: :!: :!:

noi ne vedem de ale noastre si ei de ale lor!!!

nick_nasta 05-11-07 15:28

Quote:

eu cred ca tu postezi doar ca sa ajungi ''de-al casei'' :lemon:

n-ai nici o treaba frate cu ce se intampla :!: :!: :!:

Jok3r K10 05-11-07 15:29

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1184804)
noi ne vedem de ale noastre si ei de ale lor!!!

asa cred ca e cel mai bine ca sa nu mai apara discutii!!!!!!!!!! PAREREA MEA sa vedem ce zic si ceilalti!!!

RapJustin 05-11-07 15:30

Quote:

app... u ai fost vre'o data in centru sa vezi ce sa intampla??? nu'mi amintesc sa te fi vazut...:???:

Jok3r K10 05-11-07 15:32

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1184816)
app... u ai fost vre'o data in centru sa vezi ce sa intampla??? nu'mi amintesc sa te fi vazut...:???:

Am fost de mai multe ori da atunci parca era mai liniste!!!!!!

RapJustin 05-11-07 15:35

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1184818)
Am fost de mai multe ori da atunci parca era mai liniste!!!!!!

imi dau seama cum ai tot fost u pe acolo... k de vre'o luna ne'am mutat la stadion pentru k se filmeaza la emisiunea de tuning care va fi difuzata pe un nou post tv in piatra neamt!!!

Jok3r K10 05-11-07 15:40

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1184820)
imi dau seama cum ai tot fost u pe acolo... k de vre'o luna ne'am mutat la stadion pentru k se filmeaza la emisiunea de tuning care va fi difuzata pe un nou post tv in piatra neamt!!!

Da acuma de ce te iei de mine!!!!!! io doar am zis nu am dat cu paru' ehh da astai viata vrei sa faci un bine cazi mai rau!!!!:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

NSL_Cartman 05-11-07 15:41

aloo...gara...gata terminati :lol:

NSL`ul sa intalneste vinerea in parcare la stadion pt ca acolo s`a hotarat sa se faca intalnirile saptamanale...si aici ma refer la cele "oficiale"

neoficial...ne intalnim aproape zilnic...in numar destul de mare...si sper ca macar noi sa fim un exemplu de unitate pt toti ceilalti ;)

RapJustin 05-11-07 15:44

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1184833)
Da acuma de ce te iei de mine!!!!!! io doar am zis nu am dat cu paru' ehh da astai viata vrei sa faci un bine cazi mai rau!!!!:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

frate... nu rad de u... n-am nik cu u... iti aduc la cunostinata noutatile...

PS: trili... gura mik:P:censored:.... glumeam:P

Jok3r K10 05-11-07 15:45

Quote:

Originally Posted by NSL_Cartman (Post 1184837)
aloo...gara...gata terminati :lol:

NSL`ul sa intalneste vinerea in parcare la stadion pt ca acolo s`a hotarat sa se faca intalnirile saptamanale...si aici ma refer la cele "oficiale"

neoficial...ne intalnim aproape zilnic...in numar destul de mare...si sper ca macar noi sa fim un exemplu de unitate pt toti ceilalti ;)

Stiam de voi stiam unde va intlniti si ca va filmeaza astia de la actual tv !!!

Jok3r K10 05-11-07 15:49

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1184841)
frate... nu rad de u... n-am nik cu u... iti aduc la cunostinata noutatile...

PS: trili... gura mik:P:censored:.... glumeam:P

Ca sa vedeti ca nu am nimica cu voi am sa incerc sa ajung si la intlnirea voastra!!!!!.............sper sa ma primiti!!!!.........?

RapJustin 05-11-07 16:10

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1184846)
Ca sa vedeti ca nu am nimica cu voi am sa incerc sa ajung si la intlnirea voastra!!!!!.............sper sa ma primiti!!!!.........?

noi ii primim pe toti...!!!

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning