![]() |
eu am gasit ceva la dadi :) nu stiu daca e greseala sau chiar asa trebuie sa se sprijine elronul ala...pe luneta 8)
|
avem o problema :) din cate citesc in semnatura lui kickass \"Plecat in europa\" inteleg ca nu e prin zone :) deci cine va desemna castigatorul ?? :) ca stitzi voi :) el trebuie :)
|
:D intr'adevar sunt plecat si ma intorc cel mai devreme in 10sept. dar mai dau de cate un internet din cand in cand :wink:
p.s. santos.. cum a ramas.. aleg eu castigatorul sau hotareste \"juriul\" (eu cu xxdadixx) ? |
tu cu dadixx
|
1 Attachment(s)
:dance: ...........
|
1 Attachment(s)
my bmw :roll:
|
Re:
Quote:
|
nu inteleg dc ai pus si prim apoza..cu bmw-ul argintiu..k oricum nu e masina originala :P :D :D :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Terminati-va ...
deci ... prea o datzi din extrema in extrema ... ai voie sa discuti despre poze ! ce *** sa facem ? sa punem poza si liniste pana pune urmatoru poza si etc ? discutati ma nene ca deasta e forum daca vrea cineva sa vada doar pozele ... de la concurs sa intra unde se afiseaza .. rezultatele ;) puse frumos de tng ;) si cu asta basta , feel free to talk ... : / discutati despre masina de mai sus ... nu despre femei , wtf ?! :roll: |
Re:
Quote:
offtopic:La multi ani celor cu numele de alexandru/alexandra,multa sanatate si impliniri :bunch: |
1 Attachment(s)
beemer
|
1 Attachment(s)
my bmw ....
modficari: -scos o parte din stopuri -stopuri tip lexus -4 tobe -flacari NOS -prag -jante -scos emblema Bmw si motrizarea -scoase clantele -scos prag de sprijin -2 dvd`uri -ceasuri de bord cam atata :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning