Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Concurs de tuning virtual (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3030-concurs-tuning-virtual.html)

BASU 27-08-05 18:55

eu am gasit ceva la dadi :) nu stiu daca e greseala sau chiar asa trebuie sa se sprijine elronul ala...pe luneta 8)

blowwind 27-08-05 19:19

avem o problema :) din cate citesc in semnatura lui kickass \"Plecat in europa\" inteleg ca nu e prin zone :) deci cine va desemna castigatorul ?? :) ca stitzi voi :) el trebuie :)

kickass 27-08-05 20:32

:D intr'adevar sunt plecat si ma intorc cel mai devreme in 10sept. dar mai dau de cate un internet din cand in cand :wink:

p.s. santos.. cum a ramas.. aleg eu castigatorul sau hotareste \"juriul\" (eu cu xxdadixx) ?

EvLSant0S 28-08-05 04:49

tu cu dadixx

ciuMpi 28-08-05 20:30

1 Attachment(s)
:dance: ...........

c i k y 29-08-05 21:46

1 Attachment(s)
my bmw :roll:

blowwind 29-08-05 22:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maskt\"

o intrebare din curiozitate mai mult....te alearga cineva ?? adik pana mea ...e abea luni :)...propun sa mai lucrezi la masina :) ai inceput bine...

Skillzu 29-08-05 23:03

nu inteleg dc ai pus si prim apoza..cu bmw-ul argintiu..k oricum nu e masina originala :P :D :D :D

c i k y 29-08-05 23:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

o intrebare din curiozitate mai mult....te alearga cineva ?? adik pana mea ...e abea luni :)...propun sa mai lucrezi la masina :) ai inceput bine...

nu ma aleraga nimeni man dar ce as putea sa ii mai fac?daca i as mai adauga vreun accesoriu va fi prea incarcata...zi mi tu ce as putea sa i mai fac :wink:

blowwind 30-08-05 00:07

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

nu ma aleraga nimeni man dar ce as putea sa ii mai fac?daca i as mai adauga vreun accesoriu va fi prea incarcata...zi mi tu ce as putea sa i mai fac :wink:

hmm...s`o faci mai bine :)) spoilerul ala spate se vede urat :) dar urat :D si nu numai ca se vede urat...nici macar nu se potriveste :) pragul se vede urat... :) nu stiu :D retusuri :D nu stiu daca am voie sa fac ce am facut mai sus ...dar sa ma ierte tng si sant0s :D

tng 30-08-05 00:19

Re:

Quote:

...dar sa ma ierte tng si sant0s :D

Domnu fie cu tine fiule...te iertam :lol: :lol:

EvLSant0S 30-08-05 00:24

Terminati-va ...
deci ... prea o datzi din extrema in extrema ...
ai voie sa discuti despre poze !
ce *** sa facem ? sa punem poza si liniste pana pune urmatoru poza si etc ?
discutati ma nene ca deasta e forum
daca vrea cineva sa vada doar pozele ... de la concurs
sa intra unde se afiseaza .. rezultatele ;)
puse frumos de tng ;)
si cu asta basta , feel free to talk ... : /
discutati despre masina de mai sus ...
nu despre femei , wtf ?! :roll:

c i k y 30-08-05 00:26

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

hmm...s`o faci mai bine :)) spoilerul ala spate se vede urat :) dar urat :D si nu numai ca se vede urat...nici macar nu se potriveste :) pragul se vede urat... :) nu stiu :D retusuri :D nu stiu daca am voie sa fac ce am facut mai sus ...dar sa ma ierte tng si sant0s :D

ms pt sfaturi...o sa modific greselile
offtopic:La multi ani celor cu numele de alexandru/alexandra,multa sanatate si impliniri :bunch:

CataNOS 30-08-05 18:27

1 Attachment(s)
beemer

GolfuletzS 30-08-05 18:56

1 Attachment(s)
my bmw ....

modficari:

-scos o parte din stopuri
-stopuri tip lexus
-4 tobe
-flacari NOS
-prag
-jante
-scos emblema Bmw si motrizarea
-scoase clantele
-scos prag de sprijin
-2 dvd`uri
-ceasuri de bord

cam atata :D

All times are GMT +2. The time now is 01:48.

- Copyright 2026 4Tuning