![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
|
deci 1-1,unu zice sa tin bmw celalalt mitsubishi.
Preturi: -e36: 2500euro -eclipse: 2500euro ambele negociabil. |
Quote:
Si zic sa pastrezi e36 |
5 Attachment(s)
Vesti bune si rele...incepem cu
Bune Golf-Am dat bara spate jos...am scapat ieftin Motan-Am taiat din Roof Rack si a ramas doar din partea din fata:D Rele E46 Am ridicat masina...am pus jantele stock...si tot ce trebuie ca sa trec ITP cu Brio si asa a fost...cand vin acasa bucuros (era polei pe jos) dau sa intru pe strada mea si deodata vad ca imi fuge spatele..am incercat sa o redresez dar nimic...am izbit e46 ...e destul de grav...eu nu am patit nimic..am scapat a prin minune....Masina din pacate e praf...telescopu dreapta mia iesit prin oala apoi prin capota...partea dreapta a masini e praf!..indoiat tot...chiar imi pare rau:(..dar asta e... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Se vinde de pe e46 motor faruri stopuri TOT interiorul si ce e ma intreg... 2 Poze in grup:lol: |
l cumpar eu e46 ;) vorbim pe mes
|
3 Attachment(s)
Quote:
masina mea de zi cu zi: Bmw e34,520i automat,din '94 am sa ii schimb jantele cu cele de pe e36,cred ca ar arata mai bine asa pe ambele masini. |
4 Attachment(s)
Scuze de dublu post :rolleyes2
De vanzare: Mitsubishi Eclipse 2.0i Awd -2500e. negociabil Bmw e36 coupe 1.8is Rwd -2700e. negociabil (jantele de pe e36 sunt pe e34 acum) Bmw e34 sedan 2.0i Rwd -2700e. negociabil (jantele de pe e34 sunt pe e36 acum) Nissan Silvia s13 1.8i Rwd -2500e. negociabil Sau mai pot aduce pe comanda cu plata in avans,aproape orice autoturism. Poze: |
6 Attachment(s)
quick vreau eu 5'aru:))
R.Equinox arata bn dar cand o sa vopsesti golfu? AM terminat si eu cu land roveru' de vopsit eu cred ca a iesit bine:) si am facut niste poze si cu skoda care e cam gata nu prea mai am ce sa ii fac... prima poza cu skoda e ce am facut cu ea aseara:X rupee!:) |
4 Attachment(s)
Skyline-ul a fost pretatit pentru vopsit,
Am stat 2 zile ca sa scot tot ce a fost nevoie...da..si destul de mult:-) Urmeaza o noua achizitie...poate:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kid sa presupun ca tu vopsesti r34 cu faruri,lampi, geamuri si alte dalea pe el? |
Quote:
imi cer scuze pentru greseala am postat in mare viteza:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning