![]() |
ce cursa? :?
|
|
:tenisclap Bravo fetele din Cluj!Imi pare rau k atunci kand am fost noi acolo nu am avut parte d asa un show...dar cine stie cate curse ne mai rezerva viitorul.Respekt!
|
:shock: :shock: :shock: :woowoo: cunoaste cineva un apartament prin cluj ma apucat mutatu :lol: :lol: .Bafta fetelor pe viitor si lui tekno cu sustinerea :wink: .O viata minunata,pe care o traim :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
|
Theba, I WANT TO TAVALATE YOU
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pitic ( PTC ), facem jumi-juma chiria la apartamentu din Cluj? PEACE :peace: |
Se stie Mr.Nice :wink: si 10x pentru oferta RA_2fast4u :wave: acum mai ramine ceva CAND MAI FACETI O INTALIRE :?: :woowoo: :bunch: vin cu flori pentru fete :lol: :lol: :lol:
|
am shi eu un apartament gol...nu e de inchiriat ...e pt tavaleala...cand venitzi prin cluj da`tzi shi voi un telefon :wink:
|
offtopic p`aici.... :?
|
Nu ma asteptam la atatea oferte :shock: :lol: multumesc :lol: si probabil ca cu vro ocazie o sa ajung si pe la voi si vreau fete ca in poza,prezente multe :lol: :lol: :lol:
|
pai eu sunt aia blonda din poze...daca venitzi la prima cursa in cluj....o punem de`un chef...nu? :twisted:
|
hmmmmmmmm... cred k am gasit pana unde sa fac rodajul la masina :lol: :lol: :lol:
care vine cu mine ? :D |
O PUNEM :oops: de un chef pai atuci sticlele sus si pe gat :drunk: :peace: Mr.Nice suntem invitati la PARTY :wink:
|
Re:
Quote:
|
SpeedeR se stie ca plimbarile se fac in familie :wink: si tinand cont ca faci parte din familia MR :lol: :lol: :lol: Mergem toti :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning