![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
cu masina aia, m-am intalnit pe valcea oltului cand ma duceam la valcea.ea se indrepta catre SB, si din cate stiu in SB nu exista NSL, deci cred ca e in vizita.
|
Paul, ma gandeam ca a fost achizitionata de vreun sibian, ar fi fost frumos sa o tinem pe meleagurile noastre, ca ce e frumos e frumos.
Si ziceam ca ar fi culmea ca tocmai tu sa faci off-topic, atunci cand atragi atentia la altii. Tocmai de-aia nici nu se punea problema. Tu nu mai apari pe la intalniri? Ar fi frumos sa avem si moderatoru` cu noi, plus ca ar fi cea mai rapida masina de la intalniri. (si acum sunt eu un pic off-topic) |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
are anvelopele puse invers fata de sensul de rotatie
|
masina e a userului HMM de pe forum, si a fost prezent la ultimele 4 intalniri ...
Oricum, frumoasa masina, felicitari "paparazzi"-ului. |
nu am mai intrat pe forum, am primit ban vreo 2 luni :)), mi-am luat un golf de oras 1.4 tsi 160 cp cutie dsg, trebe sa pun niste poze poate va place
|
Pai pune ma, dar la masina mea nu aici. Sa-ti traiasca!
|
pai de cand nu am mai intrat am bagat si eu rapid pe primul topic pe care l-am vazut :)))
|
1 Attachment(s)
Un viitor LAR...
|
Quote:
|
da viitor lar.... numa ca is ceva probleme cu proprietaru:))
|
1 Attachment(s)
un seria 5 de brasov camelon paint.
Scuze de claritate dar poza e facuta cam de departe. nu puteam sa merg in fata la proprietar sa-i fac poza :lol: |
hmmm interesant bmw....frumoasa culoarea
|
3 Attachment(s)
porsche panamera de sibiu
|
panamera :X...masina mea favorita...nu stiti a cui e?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning