![]() |
Re: ACCIDENTE
|
2 Attachment(s)
am patit`o si eu .... ptr cei care cunosc bucurestiul ... pe langa lia manoliu pe langa rond pe strada tony bulandra in fata bisericii , vazand o masina in fata mea ca mergea f incet si aproape de trotuarul din dreapta mi`a dat impresia ca opreste , am dat semnal stanga m`am asigurat am intrat in depasire ... iar in timp ce`l depaseam cu vreo 5 M sa ajung paralel face brusc stanga fara semnal fara nimic pentru a intra in parcarea bisericii ... l`am evitat cat am putut eu fiind constient ca i ndreapta aveam persoana fara centura ... l`am agat umpic cu coltu masini .... si din el am ricosat in scuarul parcarii sarindu`l ( 20 cm + 30 cm gheata peste ..era imed dupa zapada pe 30 dec) sarind peste el ... norocu meu ca a fst parcarea libera ... individul s`a dat jos si`a recunoscut vina dar nu si prostia in ciuda faptului ca nu avea oglinda retrovizoare stanga , era cu muzica in blana si nu a dat nici macar semnal !!! .... CONCLUZIE : FERITIVA DE PROSTI ... ca muriti nevinovati ( poze cu masina unii poate o stiu era la vanzare si este )
|
Quote:
|
asta e viata ce sa fac....acum e alt proiect in desfasurare...
|
Inca 3 vieti stinse... http://stirileprotv.ro/video/vieti-s...ident/60405881
|
Daca era baiat destept soferul si purta centura avea sanse sa supravietuiasca.
|
Pai da, dar nah, nu e cool sa porti centura. :(
|
Astazi in trafic am vazut un Bertone negru rupt rau de tot , fata era varza , aproape ca nu o mai avea si fix in partea dreapta era lovita si indoita serios , cred ca cel din dreapta nu a scapat , stie cineva mai multe detalii ?
|
eu am fost pe luna dar nu l-am vazut,poate tu ai fost prin alta zona... :P
|
Quote:
|
viteza + neatentia = accident
|
Quote:
|
Quote:
|
tot de pe forum am luat link-ul,dar m-am gandit ca e mai bine pus aici :)
poate stiti careva mai multe detalii.. http://www.tion.ro/stiri/timis/artic...00313-02243606 |
1 Attachment(s)
De la Tineretului putin mai sus spre parcul Karol, neacordare de prioritate, scuzati unghiul ...tipa casheta sa ii dau bataie :D
Attachment 1384213 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:20. |
- Copyright 2026 4Tuning