![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Quote:
|
Quote:
Parca ai vb de LEGO asa zici de ansamblat :lol: |
Quote:
P.S ....E de la IKEA masina :)) |
Ricko ai schimbat schimbatoru sau tot cel cu galben il ai :)) ?
|
Quote:
|
Quote:
|
aham il arunc eu de nu il mai vezi:))))))))))))))))))
|
Tare rau masina, felicitari si bafta in continuare cu proiectul!
ps. o intrebare am si eu(pentru toti care stie:))): de ce la masinile cu jante foarte late pe spate, janta e "....oblica":D ...cu ce ajuta treaba asta? de ex. poza asta http://194.88.149.153/54/85/0e/17/ca...0fb6c4a64098fb |
Acel e unghi dat de tipul suspensiei, in engleza e camber angle , cum sta roata la ursul din imagine rezulta ca e camber negativ , la e30, e36 compact, z3 , cand o lasi unpic mai jos imediat se cunoaste acel unghi negativ din cauza punti spate independa de tip "semi - trailing arm " , la cele in cauza se cunoaste acest unghi si cu suspensie stock si jante un pic mai late si un 205/xx/Rxx.
La e30, e36 compact, z3 - acest unghi nu se poate modifica, decat daca modifici prinderile bratelor pe punte, la e36 stiu ca acest unghi este reglabil. La ce foloseste : majoritate isi fac negative camber pentru aspect sau sa le incapa jantele pe masina . |
Un raspuns de nota 15 :)
|
Quote:
Multumesc! |
Caut panouri de usi fata spate negre din piele in stare excelenta doar , fara nici o imperfectiune ,,,,mai am doua seturi acasa dar nu sunt ceea ce caut , ofer pret bun !!! Mai am nevoie si de o aeroterma pt clima digitala , la fel in stare buna si completa
|
Incerc sa ajung la meeting E36 si impreuna cu cativa useri de pe forum ( numele la final la rubrica ¨multumiri¨) am inceput sa tragem tare : au fost comandate brate pt camber spate , am rezolvat aeroterma pt trecerea de la clima manuala la cea digitala .Urmeaza sa fie comandate foarte multe piese , articulatia va fi schimbata toata , discuri frana + placute , brate , bucsi , ulei ,filtre , absolut tot ce tine de sectiunea consumabile ...pe data de 1 august ajung si eu acasa si incepe balul , cred ca se va muncii si in noaptea dintre 16-17 august daca va fi nevoie :))
|
Quote:
|
Quote:
P.S Am vazut ca esti bagat in motor pana in gat , am urmarit topicul chiar daca nu am scris :P,,,eh acum e gata , o vopsesti si aia e , e tzipla .Spor la treaba in continuare !!! Sper sa ne vedem la meeting |
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning