![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
[QUOTE=sike;
[/QUOTE] al draq de nervos e PLM`ul asta ca numai so uitat la lemne si sau crepat singure:)) cum il inchiriezi la ora sau cu ziua :chainsaw: |
Quote:
Deci sa revin de azi masina intra la 'bibilit':)): -schimbat garnitura chiuloasa -termostat -antigel -ulei motor -volan Numai de bine! |
arata super bn volanul.nici la a mea nu arata asa de bn si avea 97k km cand o cumparasem.oricum...suuuper pret!;)
|
Quote:
Numai de bine! |
Aseara am reusit sa desfacem motorul ,in principiu nu prezinta uzura sau chesti de genul ,m-ai trebuiesc anumite chestiuni de schimbat ca sa fie totul pus la punct si anume
- semering ax cu came -garnitura evacuare -curea alternator -filtru ulei Si in rest multa munca ....tot ce sa dat jos si a necesitat curatare sa curatat ,urmeaza ca azi dupa-amiaza sa montam piesele noi la loc ,se pare ca termostatul care era pe masina ramasese blocat :(.. Motorul fiind singura componenta a masini in care nu am umblat mai deloc se pare ca revizia aceasta chiar ii prinde bine Revin cu poze cu toate operatiunile facute |
10 Attachment(s)
Salutare,in cele din urma am reusit sa schimb tot ce trebuia si anume :
-garnitura chiuloasa -termostat -antigel -filtru ulei -ulei motor -semering ax cu came -garnitura galerie -curea alternator -fete de usi A mai ramas de montat doar volanul pe care il voi monta zilele acestea ! Si ceva poze :arrow: |
am avut si eu ocazia sa o vad live cand am trecut prin targu jiu! frumoasa masina spor la treaba! 8)
|
4 Attachment(s)
Quote:
On : Am reusit sa montez si volanul ,mai trebuie sa schimb ,ca se pare ca a cedat acel racord flexibil de la traseul de esapament ,daca stie cineva cat are in diametru ar fi perfect . Si ceva poze cu buburuza Numai de bine! |
Imi place la nebunie volanul,se vede ca e foarte ingrijita masina..
|
Incearca sa imbraci volanul in piele este mult mai placut la atingere:D
|
trebuia sa iei unu de sporting daca tot ai dat banii pe el dupa parerea mea
|
as vrea sa ii schimb si eu uleiu la a mea, u ce ai bagat, ce imi recomanzi? ms
|
Quote:
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Poi diferenta se face in felul urmator Volan sporting 400 ron Volanul care l-am luat eu : 20 ron perfecta stare ca si nou Deci diferenta e destul de mare pentru ce sa dau cu banii aiurea ?practic pentru un moft .. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning