![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
|
Welcome !
|
Bun venit celor noi !
|
Salutare de la mare (aglomeratie) ! Scuze dar nu am avut timpul si rabdarea necesara sa citesc tot topicul asa ca as avea si eu o intrebare. Eu am drumuri destul de des pe la Deva (dat fiind faptul ca am rude pe acolo) si de multe ori de plictiseala o iau de bezmetic pe strazi si nu gasesc si eu pe cineva cu care sa ma mai alerg ...cu care sa mai schimb o vorba, o janta ... etc :D asa ca as vrea si eu sa stiu pe unde stati "ascunsi" ca data viitoare cand o sa vin (probabil la sfarsitul lui Martie) sa stiu si eu unde si cu cine ma bag in seama. Am mai lasat eu niste straturi de MARANGONI :lol: prin parcare pe la cetate ... dar de unul singur ... ca n`am gasit pe nimeni cu care sa indesesc fumul :D ... asa ca daca imi spuneti cand si unde sa va gasesc ... promit sa ma bag in seama data viitoare cand vin :D toate cele bune !
|
esti invitat pe topicul asta: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA ne zici aici cand esti prin zona si daca avem vreme ne intalnim sa schimbam niste jante :)
|
Quote:
|
Bine-ai venit!;)
|
Salut Sunt ADy din Lupeni :P Si am un R 11
|
bine ai venit molady11 :)
|
bine ai venit, ceva poze cu fiara ?
|
Quote:
|
Bun venit celor noi.
P.S. Atentie la ortografie si respectati-va colegii de forum. |
Sarumana' la toata lumea, Ma numesc Catalin(zis si puiu) si de astazi promit sa scriu corect ca altfel iau bataie!!!:idea:
PS: Welcome :!: Si sa respect colegii de forum. |
Bun venit tuturor celor care au intrat in gruparea noastra si pe care eu nu i-am prin din motive cunoscute de unii dintre voi.
|
bun venit si de la mine
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning