Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   DreamWorks (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/214822-dreamworks.html)

Fr33`e30 20-01-11 20:42

Re: DreamWorks

vreau sa fiu putzin modest acum si extrem de sincer ... masina mea nu are ce cauta acolo anul acesta ... o sa ii vina si ei vremea ... mai devreme sau mai tarziu ... poate daca castig la loto sau sparg vro banca sa o termin in 2 maxim 3 luni ... ar fi ceva ... dar imi e greu sa cred :) ... sa va dau un link care pe mine ma terminat din toate punctele de vedere ... https://www.youtube.com/watch?v=2Kmdd...eature=related

Sonny™ 20-01-11 20:47

ma bucur ca e bine venita ideea cu tricouri:lol:

e tare filmuletul, mai ales la semafor:twisted::twisted:

bogdy.ghetto 20-01-11 20:53

ce se int ?? se aduna tot ce e bun in club si se face o masina de show?:)))

Fr33`e30 20-01-11 20:54

inca ceva ... REPET ... am mai scris acum cateva zile ... maine sa fie toata lumea prezenta ... si cei cu masinile in lucru ... ne luam role , biciclete ... sau cartele de metrou :lol: ... sper sa nu ma injure domnul presedinte cu vice ... :lol: ... ca sa inteleaga toata lumea chiar vreau sa iasa ceva la primul nostru event ... si am pretentzi de la totzi ca am facut o familie destul de stransa :oops:

Fr33`e30 20-01-11 20:56

pai ce sa facem si noi ... suntem mici si ne ajuta unul pe altu ... mai avem pana cand o sa ajunge si noi sus pe langa voi ... :lol:

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4005449)
ce se int ?? se aduna tot ce e bun in club si se face o masina de show?:)))

bogdy.ghetto 20-01-11 21:00

In primul rand tre sa fac masina frumoasa asa cum iti place tie sa iti fie drag sa mergi cu ea sa o conduci nu de show domne ce tare sunt imi stie lumea masina...daca tu ca persoansa(ma refer in general) nu vrei sa faci ceva frumos nu o sa ai cat te-ar ruga altii...si acuma fac economii ca vreau sa schimb cate ceva si ma gandesc daca fac rau sau fac bine ca peste ani fierul se devalorizeaza. Dar asta ma face fericit si asta o sa fac asa ca baieti sport la treaba!!

Ps: ce tot e cu 4 tuning day ca eu nu am auzit nimic...

Fr33`e30 20-01-11 21:04

perfecta dreptate ... sa iti zic faza dura ... prietena mea draga si scumpa ... "Cum potzi sa bagi 2000 3000e intr`o masina MK2 si dupa ce o termini nu iti iei nici macar 1500e ... " multa lume nu prea intelege din ce zici tu ... si in legatura cu 4tday`s cica o sa fie la inceputul lui APRILIE ...

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4005468)
In primul rand tre sa fac masina frumoasa asa cum iti place tie sa iti fie drag sa mergi cu ea sa o conduci nu de show domne ce tare sunt imi stie lumea masina...daca tu ca persoansa(ma refer in general) nu vrei sa faci ceva frumos nu o sa ai cat te-ar ruga altii...si acuma fac economii ca vreau sa schimb cate ceva si ma gandesc daca fac rau sau fac bine ca peste ani fierul se devalorizeaza. Dar asta ma face fericit si asta o sa fac asa ca baieti sport la treaba!!

Sonny™ 20-01-11 21:05

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4005468)

sa stii ca asa e in legatura cu masina, si cu 4tuning days vrem sa participam:twisted:

Tyfu 20-01-11 21:18

Exact de faza cu tricourile am vrut sa scriu acum si cu bannerul...ati fost mai rapizi :D:D.

Maine sunt prezent si vorbim acolo....ma salta si pe mine ZUZ..mare om :D:D

Thanks again!

bogdy.ghetto 20-01-11 21:19

TYF-ule :))) ce bagi acolo? compresoru...cum nu ai zis ca vrei sa ne dam? :)))

Fr33`e30 20-01-11 21:25

tot la potcoava stai?? :D :lol:

Quote:

Originally Posted by Tyfu (Post 4005517)
Exact de faza cu tricourile am vrut sa scriu acum si cu bannerul...ati fost mai rapizi :D:D.

Thanks again!

bib_andrey 20-01-11 21:26

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4004993)
Am 4x100 da n-am jante :)) toate jantele lu' free sa apeleze la mine :D...dar din punctul meu de vedere a mea nu prea are ce cauta acuma acolo cu toate ca mi-as dori...si NU pentru reclama, ci pentru a cunoaste oameni noi...oricum voi ajuta cu organizarea cu cea mai mare placere.

Maine am si eu o rugaminte...cine vine la intalneala de prin zona de la Piata Resita sa il luati si pe Andrey pentru ca nu are cu ce sa vina...multumesc

Ms ZUZule de anunt:)) Lasa ca gasesc cu ce sa vin daca nu se ofera nimeni:))
Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 4005404)
vreau sa fiu putzin modest acum si extrem de sincer ... masina mea nu are ce cauta acolo anul acesta ... o sa ii vina si ei vremea ... mai devreme sau mai tarziu ... poate daca castig la loto sau sparg vro banca sa o termin in 2 maxim 3 luni ... ar fi ceva ... dar imi e greu sa cred :) ... sa va dau un link care pe mine ma terminat din toate punctele de vedere ... https://www.youtube.com/watch?v=2Kmdd...eature=related

Tare clipul..faza de la semafor face totul :))

Alex30 20-01-11 21:55

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4005326)
prezenti o sa fim oricum, sa vedem daca putem fi si cu masini pentru expo:oops::oops:

p.s. am o idee sa vad daca sunteti de acord...tricouri dream works cu scrisul pe spate si cu sigla mica in fata....ce ziceti?

Foarte buna ideea. Si trebuie sa gasim un loc unde sa scriem mic si nick-ul nostru :D. Parerea mea

Quote:

Thanks again!

Trebuie sa fim uniti si sa ne ajutam intre noi. Npc nenea ;) ne auzim maine

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4005548)
Ms ZUZule de anunt:)) Lasa ca gasesc cu ce sa vin daca nu se ofera nimeni:))

Vezi si tu...ca marea majoritate vin din zona aia :D

Fr33`e30 20-01-11 22:06

*Va roaga DEV, daca puteti si aveti, sa aduceti banii pt parasolare si stickere cu site-ul*

Sonny™ 20-01-11 22:32

Quote:

as trebuie, curg ideile pe banda rulanta, e bun si asa zuz.ule nick name.ul sa fie sub sigla mica in fata;)

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning