![]() |
Re: DreamWorks
vreau sa fiu putzin modest acum si extrem de sincer ... masina mea nu are ce cauta acolo anul acesta ... o sa ii vina si ei vremea ... mai devreme sau mai tarziu ... poate daca castig la loto sau sparg vro banca sa o termin in 2 maxim 3 luni ... ar fi ceva ... dar imi e greu sa cred :) ... sa va dau un link care pe mine ma terminat din toate punctele de vedere ... https://www.youtube.com/watch?v=2Kmdd...eature=related
|
ma bucur ca e bine venita ideea cu tricouri:lol:
e tare filmuletul, mai ales la semafor:twisted::twisted: |
ce se int ?? se aduna tot ce e bun in club si se face o masina de show?:)))
|
inca ceva ... REPET ... am mai scris acum cateva zile ... maine sa fie toata lumea prezenta ... si cei cu masinile in lucru ... ne luam role , biciclete ... sau cartele de metrou :lol: ... sper sa nu ma injure domnul presedinte cu vice ... :lol: ... ca sa inteleaga toata lumea chiar vreau sa iasa ceva la primul nostru event ... si am pretentzi de la totzi ca am facut o familie destul de stransa :oops:
|
pai ce sa facem si noi ... suntem mici si ne ajuta unul pe altu ... mai avem pana cand o sa ajunge si noi sus pe langa voi ... :lol:
Quote:
|
In primul rand tre sa fac masina frumoasa asa cum iti place tie sa iti fie drag sa mergi cu ea sa o conduci nu de show domne ce tare sunt imi stie lumea masina...daca tu ca persoansa(ma refer in general) nu vrei sa faci ceva frumos nu o sa ai cat te-ar ruga altii...si acuma fac economii ca vreau sa schimb cate ceva si ma gandesc daca fac rau sau fac bine ca peste ani fierul se devalorizeaza. Dar asta ma face fericit si asta o sa fac asa ca baieti sport la treaba!!
Ps: ce tot e cu 4 tuning day ca eu nu am auzit nimic... |
perfecta dreptate ... sa iti zic faza dura ... prietena mea draga si scumpa ... "Cum potzi sa bagi 2000 3000e intr`o masina MK2 si dupa ce o termini nu iti iei nici macar 1500e ... " multa lume nu prea intelege din ce zici tu ... si in legatura cu 4tday`s cica o sa fie la inceputul lui APRILIE ...
Quote:
|
Quote:
|
Exact de faza cu tricourile am vrut sa scriu acum si cu bannerul...ati fost mai rapizi :D:D.
Maine sunt prezent si vorbim acolo....ma salta si pe mine ZUZ..mare om :D:D Thanks again! |
TYF-ule :))) ce bagi acolo? compresoru...cum nu ai zis ca vrei sa ne dam? :)))
|
tot la potcoava stai?? :D :lol:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
*Va roaga DEV, daca puteti si aveti, sa aduceti banii pt parasolare si stickere cu site-ul*
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning