![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
baieti spuneti-mi si mie cum pot sa demontez un eleron de pe un Golf 4?? e vorba despre elerunul de pe haion! nu am putut deloc... e lipit!
astept idei! ms! |
asta stiu si eu k pot komanda dar kum am zis sin mesajele anterioare eu sunt in grecia akum si aici nu am gasit...nui kesti ade bani...dak sti u zimi und epot s agasesc sigur si knd o sa vin in tara sa o iau k nu am timp sa stau sa kaut...merci anticipat....
|
cine ma poate ajuta si pe mine , si imi poate spune unde vin firele de la modulu de aprindere . (golf2)
mersi 7- 6- 5- 4- 3- 2- 1- mersi si scuze daca am postat unde nu trebe |
daca nu deranjez am si eu niste jante ieftine zic eu,200ron
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1276697645 modelu asta dar is originale gri :) nelovite,putin zgariate.nu asigur transport :D caut si un capac oglinda pt golf iv partea stanga |
Quote:
ce dimensiunea au?sunt 4x100?da ceva detalii te rog(et..?)poze reale mersi |
2 Attachment(s)
Quote:
later edit : cum demontez si eu plasticu de la geamurile electrice de pe usa de la sofer,plasticude la ventilatie,si cele 2 subtiri ? ca nu reusesc |
va salut!
am nevoie de o macara manuala partea stanga pentru un vw golf 3 in 2 usi as mai avea nevoie de yala la torpedou cu tot cu manerul de plastic ms astept raspunsuri . |
Macara manuala 80 de lei cu transport inclus
|
cam cat m-ar costa , dak are cineva sufa de la motorasul geamului electric, imi merge motorasul dar mi s-a rupt sufa :|.
+mecanismul de la torpedou cu tot cu clapeta, modelul fara air-bag. |
electroventilatorul de la radiator (motor 1,4 fara A/C) il are cineva in stare buna si la ce pret?
|
Quote:
|
am si eu o rugaminte , daca nu are careva dintre voi o instalatie electrica deteriorata ( golf2) si imi poate da de pe ea mufa care intra in delcou , si mufa de la modulu de aprindere , bineinteles contracost ... mersi
|
salutare.
as avea nevoie de o teava compresor-radiator , pentru aer conditionat...la un vw passat 2001.Daca ma puteti ajuta...o cumpar nu'i problema..doar ca am cautat peste tot si nu am gasit..una noua e 800 ron...daca as gasi ceva second....daca stiti de o dezmembrare ceva:(.Multumesc |
salutare ofer gratis un suport de telefon car kit nokia,daca doriti careva,cred ca functioneaza :D
|
salut ,as avea si eu nevoie de mufele pt geamuri electrice,cele care fac legatura intre usi si caroserie,pt un golf 3 in 4 usi.multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning